ya canım bende ,son 3 adet günlerinin ortalamasına göre yumurtlama günlerini buluyosun ya,ben yaptım,çıkan sonuca göre o günlere dikkat ettim,hissettim sanki yaa,,,bak ben o yöntemi bilmiyodum,ilginçmişşş
Teşekkür ederim canım amin.Valla onu sormak hiç aklıma gelmedi.Sadece, muhtemelen normal doğum yapamayacaksın dedi,epiduralli de normal doğum sonuçta diye aklıma gelmedi sormak.Hayırlısı artık...
Kıslar selam.Birkaç kere buraya yazmıştım hatırlayan vardır.8-9 ay önce vajiyi yendim ve şimdi hamileyim.Bugün doktoruma bu vaji olayını anlattım bilgisi olsun diye.İyi ki söyledin dedi.Muhtemelen normal doğum yapamayacaksın dedi.Daha önce bir doktor daha aynı şeyi söylemişti.Normal doğumdan zaten korkuyorum ama demek isteseydim de olmayacakmış.Tüm vajililer sezeryan mı olmak zorunda şimdi?Bilginiz olsun diye söyledim...
cnm bende netten bakıyorum o günlere ama bazan tutmayabiliyormuş.erken yada geç döllenme olabiliyormuş.işte bu ateş ölçme bu yüzden tam günü verdiğinden denemek lazım.bir arkadaşıma sordum o da bu yöntemle hamile kalmış.adetin ilk gününde ölçülmeye başlanıyor.sabahları yataktan kalkmadan saat 7 civarında en doğru ölçüm oluyormuş.ölçüm dil altından oluyor ateşe göre anlıyormusun yumurtlama gününü.
Dedim ya bu topikte kızlar herkese yardım ediyorlar hepsi profosyenelleşmiş bu konuda..
hani ağrısız doğum diye biliyorumm,,,bi iğne yapılıyo,sancıyı hisssetmiyosun,,,sana ıkın dediklerinde ıkınıyosun,ama acıyı hissetmiyosun,,,diye biliyorumm,,,
cnm hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inş.Hayırlı evlatlar nasip etsin...
cnm sen jel kullanıyormuydun?
Evet ben de öyle biliyorum ama acaba hani sonuçta onda da vajinaya dikiş atılıyor sonuçta diye sonrası mı kötü oluyo acaba hiç bilmiyorum ki.Neyse biz yorum yapmayalım en iyisi :))Allah hepimize hayırlısını versin.
Sağolasın canım.Jeli ilk birkaç ay kullandım da sonradan bıraktım.Ben de jelin sperm hareketliliğini yavaşlattığını duymuştum.
çok değişik bişiymiş ,hiç duymamıştımm canımm,,,diğer topiğe kayıp burayı unutma sonra haa:))):içelim:
Evet ben de öyle biliyorum ama acaba hani sonuçta onda da vajinaya dikiş atılıyor sonuçta diye sonrası mı kötü oluyo acaba hiç bilmiyorum ki.Neyse biz yorum yapmayalım en iyisi :))Allah hepimize hayırlısını versin.
bencede canımm,,,hayırlısı olsuun artık,,,amin inşlhhh
canım bı ara benım eısmdede oldu ısteksızlık..psıkolojık...soyle degısk bı syeler denesen mumlar falan gecelık falan erkekelrın hosuna gıder oyle seyler onu etkıleyecek syeelr ..yanı gıdıpte yanınan hadı yapalım deme..yanı tv ızlerken gıt bıraz acık olcak ama otur kucagına ..hıc bı erkek hayır demez bu tur syelere yada masaj yap...seksı bı gecelık gıy..emınım duzelıcektır..canım ateş ölçme yöntemi var başka topikte ordan okuyorum.yumurtanın çatladığı zamanı bile biliyormuşsun ona göre birlikte olunuyor şans artsın diye.bi bak istersen.ben bir aydır ölçüyorum ama çalışmalar tam olmayınca oraya yazmadım.ordaki kızlardan yardım istiycem...
canım bı ara benım eısmdede oldu ısteksızlık..psıkolojık...soyle degısk bı syeler denesen mumlar falan gecelık falan erkekelrın hosuna gıder oyle seyler onu etkıleyecek syeelr ..yanı gıdıpte yanınan hadı yapalım deme..yanı tv ızlerken gıt bıraz acık olcak ama otur kucagına ..hıc bı erkek hayır demez bu tur syelere yada masaj yap...seksı bı gecelık gıy..emınım duzelıcektır..
canım bı ara benım eısmdede oldu ısteksızlık..psıkolojık...soyle degısk bı syeler denesen mumlar falan gecelık falan erkekelrın hosuna gıder oyle seyler onu etkıleyecek syeelr ..yanı gıdıpte yanınan hadı yapalım deme..yanı tv ızlerken gıt bıraz acık olcak ama otur kucagına ..hıc bı erkek hayır demez bu tur syelere yada masaj yap...seksı bı gecelık gıy..emınım duzelıcektır..
iç çamaşırsız giy hihoyyyt
ok.
kızlar aklıma kötü kötü şeyler getirmeye başladınız haa..
Valla bu gece bitmeyecek sanırım...
kız sen varya.....sempatiksalakcinni...dememkı etek olayı tututyor ...dneemek lazım:smiley-cool:evde iç çamaşırsız etek giyme test edildi onaylandı kızlar artık evde etek giyemz oldum malum adam hep altında bişey yok sanıyo benimde bacak zaten naneli dokunsa 2 saat topal dolanıyorumen son bayramda giydim k.validemde mutfakta gelmiş bakıyo altında bişey varmı diye ohaaa dedim az kalsın namus elden gidecekti :kedi:nice en uzun gecelere bebişim :içelim:
evde iç çamaşırsız etek giyme test edildi onaylandı kızlar artık evde etek giyemz oldum malum adam hep altında bişey yok sanıyo benimde bacak zaten naneli dokunsa 2 saat topal dolanıyorumen son bayramda giydim k.validemde mutfakta gelmiş bakıyo altında bişey varmı diye ohaaa dedim az kalsın namus elden gidecekti :kedi:nice en uzun gecelere bebişim :içelim:
bastan cıkart onu.....gözlerını yerındne fırlat...disiligini kulalnbayanssulusmile
bu gece bıtır bu işii...
kız sen varya.....sempatiksalakcinni...dememkı etek olayı tututyor ...dneemek lazım:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?