Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar ya hemde kendi takımıymış ya.
benimki hasta beşiktaşlı
dua edelim de galip gelsin
yoksa bu gece gerçekten bitmeyecek...

şimdi hatırladım akşama maç var heralde.biraz zor olcak ama bakcaz çaresineohaoldumsmile

ne maçı var bebişim kaydirigubbakcemile sen tv nin önünden 2-3 defa geç şöyle gerdanını gererek guclubacismile ama dikkat et çok önemli pozisyonlarda geçme tersine tepmesin adamın ilgisi ara sırada yere bişeyler düşür eğilip alıver sırnaşık şey o yaklaştıkça hafif nazlanıver istemem yan cebime koy hesabı zemuszemus hadi bakalım şimdiden gazaan mübarek olsun :CüvCüv:

kızlar ya hemde kendi takımıymış ya.
benimki hasta beşiktaşlı
dua edelim de galip gelsin
yoksa bu gece gerçekten bitmeyecek...

ayyy benimkide bjkli ama maçla arası yok onun tek maçı benim ama bende ligten düştüm amatör kümedeyim şimdilik akannehir

olabilir canım düşünebilirsin hiçkimse birbirini görmüyorki

belkide beren saat ufak tefek ya sende onun resimleri oluyo ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirim kaydirigubbakcemile3mesela baharıda hep sarışın mavi gözlü olarak düşünmüştüm :kedi: tam tersi oluyo demekki olumunekankayizsmileen iyisi ben hiç tahminde bulunmayayım kaydirigubbakcemile2

venüsten peki benii tahmin ettin mi?

venusten sen naıslın .....cıtı pıtımı

eşim beni hep danam diye sever zemuszemuskazadan sonra biraz küçüldüm sanki opuyorumnanaktan1,70boy 55 kiloydum ama süratle 50e dayanıyorum çok kilo verdim çoook ohaoldumsmile ama toparlıyorum :hulya:

doğrudur canım ben beren saat manyağıyım onun etkisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…