Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aslen nereli olduklarınızı bilsem tuttururdum canım diye bi daha kıvırayımmı opuyorumnanaktan

gördüm az önce albümünü :kedi: benim erkek kuzen aşık ona evde kalacak onun yüzünden :hulya:hiç bi kızı beğendiremiyoruz adama aklinialirimsmile

Sana bişey deyimmi ALLAH'tan bayan beren erkek olsaymış eşim beni boşardı.Bazen diyor zaten millet erkek beğenir sen bayan sempatiksalakcinni

ay ıste ben bnunu cok begendım...sarıısın mavı goz:teytey:..alakam yok..gerce anlatmama gerek yok kendımı resımlerım var:)))

Ben doğma büyüme istanbulluyum dedelerimiz selanik göçmeni ( ATAMIN MEMLEKETİ )

uyyyy rabişim bizde bulgaristan göçmeniyiz eşim selanik göçmeni ama trakyaya gelmişler ailecek üjjj bejizzzz hemşerimi çıktık şimdi senle zemuszemus o zaman sen kumralsın :kedi:buda tutmadı derseniz artık düşüp bayılırım :bbo:

aaaaaaa...benım annemler selanık göçmenı...sarısın renlı gozluler..ama ben baba tarafıyım ...

He kız valla hemşeri çıktık doğru bildin kumralım

Bu arada bahar canım benimde annem sarışın ve mavi göz.Ama dirhem benzememişim.Umarım çocuğum benzer ileride baylırım çünkü mavi gözeeee

ıhslahhh kız bende cok ısterım anne tarafıma ceksın.. benım eısmde kahverengı gozlu...baklaım artık

aaaaaaa...benım annemler selanık göçmenı...sarısın renlı gozluler..ama ben baba tarafıyım ...

benim babada aynı taraflı ama alakaları yok görenler adıyamanlı sanırlar esmerler o biçim opuyorumnanaktananne tarafımdan herkes sarışın renkli gözlü bizim ailede annem babam kardeşim esmerdir ben alakasız hiç alakasızım hemde bilmiyorumkismilehem buğday tenli hem kumral hem çok üşüyen hem çok nazlı :hulya:

bizde göçmen yok,,,o yüzden hiç sarışın mavi gözlüde yokk,,,bende bebişimin renkli gözlü olmasını isterdim

Olsun canım sende birilerine çekmişsindir karma olmuşuz sülale içinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşim kumral yeşil gözlü k.valide kumral mavi göz annemin sülale kökten renkli bakalım bizim velette kimin genleri baskın çıkacak el becerisinde babasına çeksin zekada annesine :))

Neyse kızlar ben kaçtım.Biran önce eve gideyimde beren saatimin dizisi var.Görüşürüz kendinize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…