aslen nereli olduklarınızı bilsem tuttururdum canım diye bi daha kıvırayımmı opuyorumnanaktan
aslen nereli olduklarınızı bilsem tuttururdum canım diye bi daha kıvırayımmı opuyorumnanaktan
ben adanalıyımm
bak bunu bilseydim esmer olduğunu bilirdim zemuszemus
gördüm az önce albümünü :kedi: benim erkek kuzen aşık onaevde kalacak onun yüzünden :hulya:hiç bi kızı beğendiremiyoruz adama aklinialirimsmile
ay ıste ben bnunu cok begendım...sarıısın mavı goz:teytey:..alakam yok..gerce anlatmama gerek yok kendımı resımlerım var:)))belkide beren saat ufak tefek ya sende onun resimleri oluyo ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirim kaydirigubbakcemile3mesela baharıda hep sarışın mavi gözlü olarak düşünmüştüm :kedi: tam tersi oluyo demekki olumunekankayizsmileen iyisi ben hiç tahminde bulunmayayım kaydirigubbakcemile2
Ben doğma büyüme istanbulluyum dedelerimiz selanik göçmeni ( ATAMIN MEMLEKETİ )
aaaaaaa...benım annemler selanık göçmenı...sarısın renlı gozluler..ama ben baba tarafıyım ...uyyyy rabişim bizde bulgaristan göçmeniyiz eşim selanik göçmeni ama trakyaya gelmişler ailecek üjjj bejizzzz hemşerimi çıktık şimdi senle zemuszemus o zaman sen kumralsın :kedi:buda tutmadı derseniz artık düşüp bayılırım :bbo:
uyyyy rabişim bizde bulgaristan göçmeniyiz eşim selanik göçmeni ama trakyaya gelmişler ailecek üjjj bejizzzz hemşerimi çıktık şimdi senle zemuszemus o zaman sen kumralsın :kedi:buda tutmadı derseniz artık düşüp bayılırım :bbo:
ıhslahhh kız bende cok ısterım anne tarafıma ceksın.. benım eısmde kahverengı gozlu...baklaım artıkHe kız valla hemşeri çıktık doğru bildin kumralım
Bu arada bahar canım benimde annem sarışın ve mavi göz.Ama dirhem benzememişim.Umarım çocuğum benzer ileride baylırım çünkü mavi gözeeee
aaaaaaa...benım annemler selanık göçmenı...sarısın renlı gozluler..ama ben baba tarafıyım ...
He kız valla hemşeri çıktık doğru bildin kumralım
Bu arada bahar canım benimde annem sarışın ve mavi göz.Ama dirhem benzememişim.Umarım çocuğum benzer ileride baylırım çünkü mavi gözeeee
benim babada aynı taraflı ama alakaları yok görenler adıyamanlı sanırlar esmerler o biçim opuyorumnanaktananne tarafımdan herkes sarışın renkli gözlü bizim ailede annem babam kardeşim esmerdir ben alakasız hiç alakasızım hemde bilmiyorumkismilehem buğday tenli hem kumral hem çok üşüyen hem çok nazlı :hulya:
kızlar ailenin ilk çocuğumusunuz ???
bizde göçmen yok,,,o yüzden hiç sarışın mavi gözlüde yokk,,,bende bebişimin renkli gözlü olmasını isterdim
yawrum sağlıklı bi bebişin olsunda o dünyanın en güzel bebeği olur eminim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?