kızlar bende geldim demek yendikten sonra burda toplanıyoz benim haberim yoktu
iy oldu böyle hem VENÜSTENİN dediği gibi onların kafası karışmaz
kızlar ya ben vajiyi geçen gün yendim ya o gün hiçbişey hissetmedim sadece baskı gibi bişey vardı sonrasında kırmızı geldi nasıl mutlu olduk eşimle ve ertesi gün bir heyecanla tekrardan deneyeyim dedim yani dün çok acıdı ya bide tekrar kırmızı geldi ya ben nasıl alışıcam buna ne kadar sürüyo alışma süreci normalmi yani bu sizce
kızlar ya ben vajiyi geçen gün yendim ya o gün hiçbişey hissetmedim sadece baskı gibi bişey vardı sonrasında kırmızı geldi nasıl mutlu olduk eşimle ve ertesi gün bir heyecanla tekrardan deneyeyim dedim yani dün çok acıdı ya bide tekrar kırmızı geldi ya ben nasıl alışıcam buna ne kadar sürüyo alışma süreci normalmi yani bu sizce
cnm benimde ilkinde kırmızı çoktu ikinciyide baya bi aradan sonra yapabilmiştik ve ikincidede aynen çok kırmızı olmuştu neyseki 3.cüde olmadı sıkma canını fazla deilse önemli deil. ben doktor sitesine sormuştum kızlık taksit taksit yırtılıyordur demişler dalgamı geçtiler doğrumuydu anlamadım neyseki bidaha gelmedi kırmızı şuan reglim az kaldı bitsin bakalım ne olacak merak ediyorum inş. yine acı yada kırmızı olmaz ara verdik diye
Yok canım dalga geçmemişler ilk ilişkide kızlık tamamen bozulmayabiliyor. Parçaları kalıyor ve sonraki bir iki ilişkide de çok az kan gelebiliyor. Ama ilk gelen kan gibi yoğun değil...
cnm benimki baya yoğundu ilkide ikincide peçeteler doldu taştı çeşme gibi akıyodu ya durmazsa diye çok korkmuştum ama 10-15dk sürmüştü sonra durmuştu. bizim zarlar baya kalınmış demek kolay yırtılmadığına göre. reglden sonra bakalım ne olacak tekrar olmaz inş. beni kırmızı tutuyoda bayılıyom sonra.
Benim ilk ilişkide kırmızı gelmedi. YAni çok çok az pembe geldi...
İkincide sular seller gibi kırmızı geldi. Sonraki iki sefer de az miktarda kırmızı geldi...
Tekrar geleceğini sanmam canım...
kızlar bende geldim demek yendikten sonra burda toplanıyoz benim haberim yoktu
iy oldu böyle hem VENÜSTENİN dediği gibi onların kafası karışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?