Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ben kaçar iii akşamlar size güzeller... bol kaynatmalı bi gece diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan

kızlar ya ben vajiyi geçen gün yendim ya o gün hiçbişey hissetmedim sadece baskı gibi bişey vardı sonrasında kırmızı geldi nasıl mutlu olduk eşimle ve ertesi gün bir heyecanla tekrardan deneyeyim dedim yani dün çok acıdı ya bide tekrar kırmızı geldi ya ben nasıl alışıcam buna ne kadar sürüyo alışma süreci normalmi yani bu sizce

kızlar bende geldim demek yendikten sonra burda toplanıyoz benim haberim yoktu
iy oldu böyle hem VENÜSTENİN dediği gibi onların kafası karışmaz

hoşgeldin canım bende bugün girdim buraya orda arkadaşlar etkilenir diye düşündüm yazdım ama :))))

cnm benimde ilkinde kırmızı çoktu ikinciyide baya bi aradan sonra yapabilmiştik ve ikincidede aynen çok kırmızı olmuştu neyseki 3.cüde olmadı sıkma canını fazla deilse önemli deil. ben doktor sitesine sormuştum kızlık taksit taksit yırtılıyordur demişler dalgamı geçtiler doğrumuydu anlamadım neyseki bidaha gelmedi kırmızı şuan reglim az kaldı bitsin bakalım ne olacak merak ediyorum inş. yine acı yada kırmızı olmaz ara verdik diye

Normal canım zamanla alışacaksın inşallah...
Benim de kızrmızı ikinci, üçüncü ve dördüncü ilişkide geldi o da normal...

Yok canım dalga geçmemişler ilk ilişkide kızlık tamamen bozulmayabiliyor. Parçaları kalıyor ve sonraki bir iki ilişkide de çok az kan gelebiliyor. Ama ilk gelen kan gibi yoğun değil...

Yok canım dalga geçmemişler ilk ilişkide kızlık tamamen bozulmayabiliyor. Parçaları kalıyor ve sonraki bir iki ilişkide de çok az kan gelebiliyor. Ama ilk gelen kan gibi yoğun değil...

cnm benimki baya yoğundu ilkide ikincide peçeteler doldu taştı çeşme gibi akıyodu ya durmazsa diye çok korkmuştum ama 10-15dk sürmüştü sonra durmuştu. bizim zarlar baya kalınmış demek kolay yırtılmadığına göre. reglden sonra bakalım ne olacak tekrar olmaz inş. beni kırmızı tutuyoda bayılıyom sonra.

Benim ilk ilişkide kırmızı gelmedi. YAni çok çok az pembe geldi...
İkincide sular seller gibi kırmızı geldi. Sonraki iki sefer de az miktarda kırmızı geldi...
Tekrar geleceğini sanmam canım...

Benim ilk ilişkide kırmızı gelmedi. YAni çok çok az pembe geldi...
İkincide sular seller gibi kırmızı geldi. Sonraki iki sefer de az miktarda kırmızı geldi...
Tekrar geleceğini sanmam canım...

inş. cnm yoksa kırmızı kaybından gidicem öbür tarafa :))

canım bana doktorun tavsiyesi yendikten sonra bir gün ara verip sonraki gün tekrar denemekti...malum hassas o bölgeler tahriş olmuş olabilir...benden kırmızı gelmedi ama gelen arkadaşlarda senin gibi 2 defa gelen vardı bence normal gibi görünüyor...1-2 gün geçsin tekrar dene bakalım nasıl olacak...eğer hala acı hissedersen dr gider bir baktırırsın biz sadece tahmin edebiliyoruz bir uzman kafandaki soru işaretlerini ortadan kaldırır en azından rahat edersin bebişim...

hoşgeldin canımcım....diğer sayfada yenenlerin vaji sonrası durumları diğerlerini ürkütmesin diye burada toplanıyoruz malum herkes kırmızı geldimi o oldumu bu oldumu konuşuyor zaten en ufak bişeyden etkilenen vajililer bu defa belli etmeselerde tekrar tedirginlik yaşıyorlar....vajiyi yendikten sonra iş bitmiyor malesef alışma süresinide geçmemiz gerek boshayallersmile

kızlar cvplarınız için tşk ederim ilk gün normal kırmızı geldi ertesi gün çok yoğun olmasada kırmızı gelmişti derinin dediği gibi 2. bir kez yırtılmışda olabilir şimdilik 3 gün falan beklicem ya malum vajiden kurtulmanın verdiği heyecanla hemen başarmak istiyo insan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…