Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
venüsten sen tamamen kurtuldun mu canım

canım biz yendikten sonra 3-4 defa yaptık hatta en sonuncusunu jelsiz yaptık ama eşimde ereksiyon sorunu çıktı sonra bende mantar vs. 15 gün ilişki yasak dedi doktor sonra ben gıda zehirlenmesi geçirdim 1 hafta öyle geçti sonra regl o bu şu derken birde trafik kazası geçirdik tam biraz toparlandım reglim şu an hayırlısıyla p.tesi akşamı tekrar siftah yapmayı düşünüyoruz tabi başımıza pişmiş tavuğun başına gelmemiş bişey gelmezse opuyorumnanaktan

inanmıyorum sana ya aynen senin başına gelenler ne böyle bidaha yaşamassın inşallah canım benim Allah korusun inşallah da tam anlamıyla bir birliktelik yaşarsın senden de bunu duymak isterim kızlar artık rahatça başarabiliyorum kelimesini inşallah

kazadan sonra biraz depresifleşmiştim yapamam heralde demiştim çünkü sağ kasığımdaki ağrıdan korkuyodum açıkcası...sonrasında tekrar doktorun bana öğütlerini hatırladım ne olursa olsun eşinle hep aran sıcak olsun muhabbetini zemuszemus bacağımı açamadığım için ayakta falan denedik 1-2 defa tam süper oldu diyemem ama sanırım d.k.hapını bırakmam işe yaradı bende istekler tavan yaptı jel mel kullanmadan baya bi ateşli oldu sonra farkettimki artık ben zevke odaklanmışım korku morku olmayınca çok güzel oluyormuş...eşime aşığım fiziksel çekimimiz çok fazla bu aralar kendimi hiç olmadığım kadar rahat hissediyorum bir sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum çıkarsada biz burada çok şey öğrendik herşeyin üstesinden gelebiliriz opuyorumnanaktanilişkide rahat olabilmek çok önemli bende şu an kendimi rahat hissediyorum hayırlısıyla p.tesi bi gelsin iple çekiyom mirmirmirmir

libidon tavan yaptı desene hadi başarılar ozaman kaydirigubbakcemile3

benim ki biraz karışık kadercim eyvahedigeldismile
sen nasılsın

canım biraz okudum,sanırım 2. de de kırmızı gelmiş senden,,,moralini bozma,3-4 gün aradan sonra tekrar deneyin,eğer yine gelirse dr a görünmende fayda var canım,,,benden hiç kırmızı gelmedi,yani ben doğru dürüst egzzersiz yapmadığım halde,
geçer inşlh,düzelir,sizde günaşırı devam edersiniz,alışmaya başlarsınız canımmolumunekankayizsmile

kızlar sanırım ben grip olucam bi bu eksikti :hulya: kafayı yiyecem artık her gün bişey çıkıyo mafoldumbenh.sonu çok iyi bakmalıyım kendime offfff offff çok işim var opuyorumnanaktan

canım ,inşlhh bu hevesin pazartesi gününde de olur,,,o gün seni bi hazırlayalım,iyice bomba gibi oll,,,malum evlilik yıldönümünüz yaklaşıyooo:1hug:

ben daha bişey yapmadım kocişimin çok hain planları var dün akşam yakaladım pc.de hemen kapattı ama ucundan gördüm ben otellere bakıyodu :kedi:

kızlar sanırım ben grip olucam bi bu eksikti :hulya: kafayı yiyecem artık her gün bişey çıkıyo mafoldumbenh.sonu çok iyi bakmalıyım kendime offfff offff çok işim var opuyorumnanaktan

bendede var canım,gece başladı,,hapşuruyorum,hafif te akıntı,,,geçer yaa,,hava değişimi oluyor yaa,,,

bendede var canım,gece başladı,,hapşuruyorum,hafif te akıntı,,,geçer yaa,,hava değişimi oluyor yaa,,,

anam ben evlenene kadar dr gittiğimi hatırlamıyorum bi evlendim doktordan çıkmaz oldum annem gelse belki hiç hasta olmam :kedi: annem zaten kızıyo kocana bakmaktan kendine bakamaz oldun diye opuyorumnanaktan

Kadercim tşk ederim evet 3 gün beklicem bakalım 3 günün sonunda neyapıcameyvahedigeldismile
bir alışsam olay bitecek ama inşallah alışırım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…