Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
oooo ,,,ayyy ne güzell,,,olsun ama senin planların daha etkileyici olmalıı,,,

daha etkileyici olmalı ama ne yapcam düşün düşün hiç bişey aklıma gelmiyor tek aklıma gelen önümüzdeki haftayı ona hediye etmek zemuszemush.sonu için hiç bişey gelmiyor ama daha hediyede almadım 2 ekimde doğum günü var birde bu ay battığımın resmidir :hulya:

Kadercim tşk ederim evet 3 gün beklicem bakalım 3 günün sonunda neyapıcameyvahedigeldismile
bir alışsam olay bitecek ama inşallah alışırım canım ya

inşlhh canım,,,ben ilk yendiğimde hemen hergün denedik,ozamanlar iyikide öle yapmışım iyorum,çok çabuk alıştım çünküü,,,ara vermeye gelmiyo çünküü

inşlhh canım,,,ben ilk yendiğimde hemen hergün denedik,ozamanlar iyikide öle yapmışım iyorum,çok çabuk alıştım çünküü,,,ara vermeye gelmiyo çünküü

canım sen egzersiz yaparken ne kullanmıştın ? mantar enfeksiyon falan çıkmadı dimi ?

bende eşime öyle diyorum hergün yapmamız gerekiyomuş diyorum alışmam için bana uyar hemde çok uyar diyo :kedi: işine geliyo tabi :1rolleyes: ama ilk zamanlar sanırım acı çekicem alışana kadar değilmi

canım sen egzersiz yaparken ne kullanmıştın ? mantar enfeksiyon falan çıkmadı dimi ?

canım ben sadece 2 kez eşimin parmağının ilk boğumunu vazelinle alabilmiştimm,,,ondan sonra p...s denemesi yapmıştık,,,yok bişi çıkmadı,,,sonra zaten hemen bırakmıştımm,,,

canım dur bi düşünelim,,,benimde yaklaşıyoo çünküü

canım ben sadece 2 kez eşimin parmağının ilk boğumunu vazelinle alabilmiştimm,,,ondan sonra p...s denemesi yapmıştık,,,yok bişi çıkmadı,,,sonra zaten hemen bırakmıştımm,,,

maşallah bebişim aslında çok basit bişeyde bizler hep gereksiz takıntılarımızdan büyüttükçe büyütmüşüz...

maşallah bebişim aslında çok basit bişeyde bizler hep gereksiz takıntılarımızdan büyüttükçe büyütmüşüz...

evet canım yaa,,,1,5 yıl boşu boşuna beklemişizz diyorum,,,ama bu siteye gelmeseydim,hala bekliyor olacaktım,dr a bile gidemiyodum korkudann,,,ayyy ne günlerdi ya,,,
yani burdakilerin gaza getirmesiyle bir anda oluverdi,,,
olsun şimdi mutluyuz biz ona bakalım dimiikaydirigubbakcemile5,,,

Demekki bizi anlayan ve destekleyen birilerine ihtiyacımız varmış

yanlız en kötüsü ne biliyormusunuz bu kadar önemli bir konuda nasıl bu kadar kör cahil kalmışız mafoldumben hala kendime inanamıyorum 15 yaşındaki liseli kızlar bile bizden çok şey biliyor...yıllardır cinselliği hep arka planda tutmuşuz...hadi kimseyle konuşamadık internetten bile bakmadan paldır küldür evlen sonada ağla sızla ohaoldumsmile

aynen canım ya kendimi bir tek bu konuda yetiştirememişim şimdi ne tuhaf diyorum yerini bile bilmiyodum vaji yolunun bu kadar yani sonra da evlendim tabi yaşım da 26 eşim diyo pişmanmısın balayında yapmadığına hayır canım ozaman bilinçsizdim diyorum hala şaşırıyorum deliymişim ben yaaa

ayyyy beynim sulandı yer bulana kadar :)) sonunda bi yer buldum gibi ama kararsızım biraz pahalı gibi

bende eşime öyle diyorum hergün yapmamız gerekiyomuş diyorum alışmam için bana uyar hemde çok uyar diyo :kedi: işine geliyo tabi :1rolleyes: ama ilk zamanlar sanırım acı çekicem alışana kadar değilmi
acı falan yok canım unut öyle şeyleri bolca kayganşatırıcı kullan acele etme yavaş yavaş hallolur.ama bence de hergün yapmaya çalışın hiçbir şeyi bahane etme lütfen en çabuk alışma yolu bu çünkü

ayyyy beynim sulandı yer bulana kadar :)) sonunda bi yer buldum gibi ama kararsızım biraz pahalı gibi
tatlım cunda adasına gidin vakit varsa çok güzelmiş oralar.ben hep gitmek istiyorum ama fırsat olmadı bir türlü. bi de adalara da gidebilirsiniz çok romantik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…