Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

sağol canım inşallah acısız alışabilirim yarın deneme yaparım eyvahedigeldismile:kedi:

ayyyy beynim sulandı yer bulana kadar :)) sonunda bi yer buldum gibi ama kararsızım biraz pahalı gibi

hayatım ben ağva ya gittim eşimle muhteşem bir oda jakuzili falan romantik ve sessiz sakin başbaşa kalabileceğiniz nezih bir ortam

Moralim düzelirse ben de bu akşam deneme planlıyorum araya zaman girmesin diye...

canım morelini bozma hiçbirşeye beterin beterini gördük biliyorum kolay değil ama herşey de dört dörtlük gitmiyorki hayatta bu gece denemeni yap sende kaynat ortalığı

ben unutulmuşum:)

slm kızlarrrr...dun cok ıyı bı deneme oldu..sadece adet osnrası ılk olduugu ıcı yanma oldu oda azcık...

bende sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istedim kızlar. ben 2 yıllık evliyim. ilk gece denemem başarısız ama 9 gün uyuşturup spreyle falan kızlık zarından kanamayı getirttirebildim ama tam anlamıyla ilişkiye giremedim. sonra dene dene sıkıldık. bi ara saldım. sakın siz yapmayın denemekten yılmayın. neysee 1.senenin sonunda bir kadındoğumcuya daha gittim rahim tersliği ve yapışıklıktanda kaynaklı ağrı artı benim korkularımın birleşmesiyle acının olduğunu anladık. bana buji verdi kayganlaştırıcı ile sürekli egzersiz ve pelvik hareketlerimi yaptım ve cem keçe vajinismus kitabını okudum. anladım ki bujiyi sokarken ben rahatlamazsam canım acıyo. yani eşlere büyük iş düşüyo. 1.senenin sonunda 2 ay için de çözdüm. şimdi 2 yıllık evliyim hala zaman zaman acı oluyo ama kendinizi rahatlatmaya ve eşinizede çok yansıtmayın artık ilişkiye devam edilebilir duruma geldikten sonra.benden sizlere tavsiye. umarım Allah hepinize yardım eder. dua edin yılmayın..

Canım çok teşekkürler paylaşımın için...rahat olma konusunda söylediklerine aynen katılıyorum...ben parmak egzersizleri yaparken bunu anlamaya başlamıştım çünkü bazen 2 parmağımı o kadar rahat içeri alabiliyodum ama bi sonraki egzersizde bişeyler takıldıysa kafama yani kendimi rahat bırakamıyosam kasılmadan dolayı tek parmağın bile girmesi mümkün olmuyordu ve anlamsız bir acı hissediyordum...parmağımda kayganlaştırıcı olduğu halde hiç bir şekilde bastırmadığım halde sanki zorluyormuşum gibi psikolojik bir acıydı...neyseki bitti o günler...bıkmadan usanmadan devam etmek gerekiyor....

aksma baktım herıf evde hemen dedım kacırmayayım bu fırsatı...baktım koltukta uyukluyo..dedım ıstersen yat dınlen...bırden gozlerı faltası gıbı acıldı..oyle bı ıhtımalı dusunemıyorum bıle dedı:)))))))
sonrası malumŞeniz
her zamnakınde daha rahattım bu kez enfeksıyon gecmıs galıba acısısz bıı ılsıkı yasamak ne kadar guzelmıs.

Slm kızlar...Baharcım senin adına çok sevindim ben kremlere tekrar başlamıştım acı geçsin diye ama dün hastalandımboshayallersmile bittikten sonra deneme sırasında olursa yine doktora gideceğim off çok sıkıldım ne güzel denemelerde sorun yok ama o acı beni rahatsız edyoreyvahedigeldismile hayırlısı bakalım.Bu ayda bebiş olmadı bilmiyorumkismile Allah herşeyin hayırlısını versin.Herşey aşama aşama tam vajiyi yendik şimdide bebiş bekleyişi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…