Slm kızlar...Baharcım senin adına çok sevindim ben kremlere tekrar başlamıştım acı geçsin diye ama dün hastalandımboshayallersmile bittikten sonra deneme sırasında olursa yine doktora gideceğim off çok sıkıldım ne güzel denemelerde sorun yok ama o acı beni rahatsız edyoreyvahedigeldismile hayırlısı bakalım.Bu ayda bebiş olmadı bilmiyorumkismile Allah herşeyin hayırlısını versin.Herşey aşama aşama tam vajiyi yendik şimdide bebiş bekleyişi başladı
ayyy canım sizde mi bebiş istiyosunuz,,,hayırlısı olsun canım,,,inşlh en kısa zmanda güzel haberlerini bekliyoruzz:1hug:
doktora gorun ..acınıın mutlaka bı sebebı var..bende gecer dıye bekleyıp durdum ve eczaneden enfeksıyon ıcın fıtıl aldım...1 hafta kullandım...dun denemde ck rahattım uzun zmandan berı ılk kez acısısz bı ılıskı yasadım....Slm kızlar...Baharcım senin adına çok sevindim ben kremlere tekrar başlamıştım acı geçsin diye ama dün hastalandımboshayallersmile bittikten sonra deneme sırasında olursa yine doktora gideceğim off çok sıkıldım ne güzel denemelerde sorun yok ama o acı beni rahatsız edyoreyvahedigeldismile hayırlısı bakalım.Bu ayda bebiş olmadı bilmiyorumkismile Allah herşeyin hayırlısını versin.Herşey aşama aşama tam vajiyi yendik şimdide bebiş bekleyişi başladı
bende bende ıstıyorumbebıs...
kızlar esım ultrosyon jelı aldı sabah....kayganlastırı almıstım daha once ck ıyı gelmeıd bana kuruyodu..ama bunu kullanan arkadaslarım var....cok ıyı dıyolar yan etkısıde yok..sonucta doktorlarda onu kullanıyor muayne sırasında ...bakalım yarın bı kontrol edelım jelı demı amabayanssulusmile
canım biz de o jelden kullandık ilk zamanlar herhangi bir sorun yaşamadım.umarım faydası olur. bu arada ne kadar zamandır korunmuyorsun sen yani bebiş isiyorsun.bende bende ıstıyorumbebıs...
kızlar esım ultrosyon jelı aldı sabah....kayganlastırı almıstım daha once ck ıyı gelmeıd bana kuruyodu..ama bunu kullanan arkadaslarım var....cok ıyı dıyolar yan etkısıde yok..sonucta doktorlarda onu kullanıyor muayne sırasında ...bakalım yarın bı kontrol edelım jelı demı amabayanssulusmile
ocak ayından berı...sabırla beklıyorum:Saruboceq:canım biz de o jelden kullandık ilk zamanlar herhangi bir sorun yaşamadım.umarım faydası olur. bu arada ne kadar zamandır korunmuyorsun sen yani bebiş isiyorsun.
bende bende ıstıyorumbebıs...
CANIMCIM YENDİĞİN TARİHİ YAZARSAN EKLEYEYİM SENİDETEBRİKLER BU ARADA a.s.
dogru ama kayganlastırıcısıs mumkun degıl yapamıyorum bı kac ke zdenedım yok olmuyo....napalım bu ay deneyeyeyım belkı ıse yararcanım ultrasyon jeli bebek düşünüyorsan sperm hareketini yavaşlatıyor demişti bi doktor..bende gecen ay yendim vajiyi ilk ay olmadı çocuk o yüzden iyice arastırıyorum kayganlaştırıcısız yapmamız lazım ama mümküm değil bende kayganlaştırıcısız yapamıyorum.nolcak bilmiyorum şu presseeddi sipariş ettimde oda gelmeyecek gibi yurtdışından en sperm dostu kayganlaştırıcı oymuşş
anladım umarım en kısa zamanda gelir bebişin.kayganlaştırıcısız yapamıyorum yazmışsın ya eğer vazelinin spermlere zararı yoksa dene bence jelden daha etkili daha kolay oluyor ilişki.mantar yapıyor diyorlar ama ben onu jelden daha fazla kullandım bişey olmadı en azında yumurtlama döneminde kullan belki faydası olur.bu arada eşin spermlerine baktırdımı benim 2 3 arkadaşımda sperm yetersiz olduğu için bebek olmuyordu merak ettim canım dualarım seninle...ocak ayından berı...sabırla beklıyorum:Saruboceq:
canım ultrasyon jeli bebek düşünüyorsan sperm hareketini yavaşlatıyor demişti bi doktor..bende gecen ay yendim vajiyi ilk ay olmadı çocuk o yüzden iyice arastırıyorum kayganlaştırıcısız yapmamız lazım ama mümküm değil bende kayganlaştırıcısız yapamıyorum.nolcak bilmiyorum şu presseeddi sipariş ettimde oda gelmeyecek gibi yurtdışından en sperm dostu kayganlaştırıcı oymuşş
doktora gorun ..acınıın mutlaka bı sebebı var..bende gecer dıye bekleyıp durdum ve eczaneden enfeksıyon ıcın fıtıl aldım...1 hafta kullandım...dun denemde ck rahattım uzun zmandan berı ılk kez acısısz bı ılıskı yasadım....
o yuzden dr cık mutlaka...
Kullandığın fitilin adını verirmisin canım?
Canım Bahar'a sormuşsun ama ben cevaplayayım...
Ben de enfeksiyon ve akıntı için fitil kullandım. 12 taneydi ama etkisini çabuk gösterdi yine de hepsini kullandım...
Fitilin adı Gynoflor'du...
Bir de Neo Penotran var ama onu kullanmadım yorum yapamam...
Canım bende preesed kullanıyorum jin.doktorun tavsiyesiydi.Ama ben eczaneden aldım sen neden yurtdışından siperiş ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?