Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ayyy canım sizde mi bebiş istiyosunuz,,,hayırlısı olsun canım,,,inşlh en kısa zmanda güzel haberlerini bekliyoruzz:1hug:

ayyy canım sizde mi bebiş istiyosunuz,,,hayırlısı olsun canım,,,inşlh en kısa zmanda güzel haberlerini bekliyoruzz:1hug:

Amin Allah isteyen herkese versin.Vajiden kurtulduk ya o kadar rahatki içim çok zor bir sınavdı bu dertle uğraşan erkes en kısa zamanda kurtulsun inşallah:Saruboceq:

doktora gorun ..acınıın mutlaka bı sebebı var..bende gecer dıye bekleyıp durdum ve eczaneden enfeksıyon ıcın fıtıl aldım...1 hafta kullandım...dun denemde ck rahattım uzun zmandan berı ılk kez acısısz bı ılıskı yasadım....
o yuzden dr cık mutlaka...

bende bende ıstıyorumbebıs...
kızlar esım ultrosyon jelı aldı sabah....kayganlastırı almıstım daha once ck ıyı gelmeıd bana kuruyodu..ama bunu kullanan arkadaslarım var....cok ıyı dıyolar yan etkısıde yok..sonucta doktorlarda onu kullanıyor muayne sırasında ...bakalım yarın bı kontrol edelım jelı demı amabayanssulusmile

aaa evet ya muayene de dr kullanmıştı,dur bende aldırayımm kocişime,,,bulunsun lazım olunca kullanırızz ,,,

bend ehala kuruluk var yanı ılk gırıste mutlaka jel kulalanmam lazım bebe yagı kullanıyordum ama mantar yapıyo sonucta kımyasal maddeler ıcerıyo..bırde bu skeıdle denemek ıstedım ıhslahh bu kez ıyı olur..

canım biz de o jelden kullandık ilk zamanlar herhangi bir sorun yaşamadım.umarım faydası olur. bu arada ne kadar zamandır korunmuyorsun sen yani bebiş isiyorsun.

canım ultrasyon jeli bebek düşünüyorsan sperm hareketini yavaşlatıyor demişti bi doktor..bende gecen ay yendim vajiyi ilk ay olmadı çocuk o yüzden iyice arastırıyorum kayganlaştırıcısız yapmamız lazım ama mümküm değil bende kayganlaştırıcısız yapamıyorum.nolcak bilmiyorum şu presseeddi sipariş ettimde oda gelmeyecek gibi yurtdışından en sperm dostu kayganlaştırıcı oymuşş

kızlar bende ilk geceden sonra 2. denemeye geçicem bugün alışma süresine başlayayım artık :kedi:

dogru ama kayganlastırıcısıs mumkun degıl yapamıyorum bı kac ke zdenedım yok olmuyo....napalım bu ay deneyeyeyım belkı ıse yarar

ocak ayından berı...sabırla beklıyorum:Saruboceq:
anladım umarım en kısa zamanda gelir bebişin.kayganlaştırıcısız yapamıyorum yazmışsın ya eğer vazelinin spermlere zararı yoksa dene bence jelden daha etkili daha kolay oluyor ilişki.mantar yapıyor diyorlar ama ben onu jelden daha fazla kullandım bişey olmadı en azında yumurtlama döneminde kullan belki faydası olur.bu arada eşin spermlerine baktırdımı benim 2 3 arkadaşımda sperm yetersiz olduğu için bebek olmuyordu merak ettim canım dualarım seninle...

Canım bende preesed kullanıyorum jin.doktorun tavsiyesiydi.Ama ben eczaneden aldım sen neden yurtdışından siperiş ettin?

Kullandığın fitilin adını verirmisin canım?

Kullandığın fitilin adını verirmisin canım?

Canım Bahar'a sormuşsun ama ben cevaplayayım...
Ben de enfeksiyon ve akıntı için fitil kullandım. 12 taneydi ama etkisini çabuk gösterdi yine de hepsini kullandım...
Fitilin adı Gynoflor'du...
Bir de Neo Penotran var ama onu kullanmadım yorum yapamam...

derincim bu ilac enfeksiyon ve acısız ilişki için iyi mi geldi sana tavsiye ediyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…