derincim bu ilac enfeksiyon ve acısız ilişki için iyi mi geldi sana tavsiye ediyomusun
bend ehala kuruluk var yanı ılk gırıste mutlaka jel kulalanmam lazım bebe yagı kullanıyordum ama mantar yapıyo sonucta kımyasal maddeler ıcerıyo..bırde bu skeıdle denemek ıstedım ıhslahh bu kez ıyı olur..
Enfeksiyon ve akıntı için canım ilişkiyle alakası yok...
Benim enfeksiyonum olduğu halde acısız ilişki yaşadım ama akıntım çok oluyordu...
Biz de dün deneme yapacaktık ama ben çok yorgundum ve uyuyakalmışım...
evet canım sen dün deneme yapacaktın olsun bugün yaparsın :1hug:
Bugün de pek olacak gibi değil canım rahatsızım...
hastamısın canım neyin var
geçmiş olsun canım benim de korkulu rüyaam dişçi zaten ben vajili olanların mutlaka iğne kırmızı dişçi doktor...vb şeylere karşı fobisi olduğunu düşünüyorum.bu yazdıklarımın hepsinden de korkarım kısaca ödleğin tekiyim:))))Hiç sorma canım yaa...
Dün sabah kahvaltıda tost yemiştim dişim kırıldı. O kırık parçanın hala kökü içinde yerinden çıkmadı ve canımı yakıyor...
Onun haricinde diğer dişimde bugün ağrıyor çok dişçiden korkuyorum
Bir de üstüne migrenin tutmuş durumda senağlama
geçmiş olsun canım benim de korkulu rüyaam dişçi zaten ben vajili olanların mutlaka iğne kırmızı dişçi doktor...vb şeylere karşı fobisi olduğunu düşünüyorum.bu yazdıklarımın hepsinden de korkarım kısaca ödleğin tekiyim:))))
Evet vajililerin bu gibi fobileri olurmuş...
Ben iğneden asla korkmam. Doktordan korkmam ama gitmekten hoşlanmam rahatsız olurum...
Kandan da korkmak değil de midem bulanır. Ama dişçiden acaip korkuyorum...
tost nasıl bir tost ki böyle dişini kırmış canım öyle rahatsız olana kadar bence dişçiye git anam bir sorun bitiyo diğeri sırada bizi bekliyo sanki zaten uyuşturuyo dişçi geçmiş olsun canım
Enfeksiyon ve akıntı için canım ilişkiyle alakası yok...
Benim enfeksiyonum olduğu halde acısız ilişki yaşadım ama akıntım çok oluyordu...
Arkadaşlar günaydın, ilişkiden zevk alabilen var mı? Bende bir problem mi var anlayamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?