Arkadaşlar günaydın, ilişkiden zevk alabilen var mı? Bende bir problem mi var anlayamıyorum...
bende de hala zevk mevk yok sadece kasıklarımda ağrı ve içeride yanma var tam olarak olmuyor zamanla düzelir inş. yada bende enfeksiyon var akıntım bol çünkü ama doktora gitmeye korkuyorum.
o yanma enfeksiyondan. mutlaka doktora görünün, ileride başka sorunlara yol açıyor akıntı. kültür alıp tahlil yapıp ona göre ilaç yazıyorlar. istemezseniz alttan bakmıyorlar. baksalar da korkacak birşey yokmuş, yaptıranlar öyle diyor.
venüsten, 2 ay olacak ...
aslında bende farkındayım enfeksiyon olduğunun ama doktor muayene eder korkusundan gidemiyorum alttan bakmayacağını bilsem bugün giderim doktora
bende 2 farklı doktora gittim. ilkine gittiğimde yeneli 1 hafta olmuştu, vajinal ultrason yapmak istedi, dedim daha yeni yendim, sonra baksanız filan, sen şimdi düşünür kafana takarsın gel bakayım dedi. ucunda kamera olan bir aleti içeri soktu, acı olmadı ama ben ilk defa yaptırdıgım için kasıldım çok. aslında kasılmasam korkulcak birşey değil hiç.
2. gittigim doktorsa spekulumla açıp bakmak istedi, en küçüğünü yerleştirmeye çalıştı ben yine kasıldım,bu kasılmalar ilk defa olmasının korkusu aslında,baktı ki ben hazır degilim,hafif bir ucundan bakıp çıkardı. pamuklu çubukla kültür aldı, tahlile göre ilaç yazdı.
şimdi beklemedeyim,ilaçların etkisine göre yeniden doktora gidecegim ve alttan baktıracagım. çünkü ilişki sırasında acı oluyor. ve ögrendigime göre enfeksiyon uzun sürerse rahimde yara yapıyormuş Allah korusun...
inşallah tüm cesaretimi toplayıp spekulumla baktıracagım. birçok arkadaşıma sordum, acı ve agrı olmadıgını söyledi. eczacı hanıma bile sordum. mutlaka baktır dedi.
doktora mutlaka gidin. vajinismusu yeni yendiginizi söyleyin, anlayışlı oluyorlar. alttan bakmazlar, ultrasonla karnınıza bakar, çubukla kültür alır.
geçmiş olsun.
bende 2 farklı doktora gittim. ilkine gittiğimde yeneli 1 hafta olmuştu, vajinal ultrason yapmak istedi, dedim daha yeni yendim, sonra baksanız filan, sen şimdi düşünür kafana takarsın gel bakayım dedi. ucunda kamera olan bir aleti içeri soktu, acı olmadı ama ben ilk defa yaptırdıgım için kasıldım çok. aslında kasılmasam korkulcak birşey değil hiç.
2. gittigim doktorsa spekulumla açıp bakmak istedi, en küçüğünü yerleştirmeye çalıştı ben yine kasıldım,bu kasılmalar ilk defa olmasının korkusu aslında,baktı ki ben hazır degilim,hafif bir ucundan bakıp çıkardı. pamuklu çubukla kültür aldı, tahlile göre ilaç yazdı.
şimdi beklemedeyim,ilaçların etkisine göre yeniden doktora gidecegim ve alttan baktıracagım. çünkü ilişki sırasında acı oluyor. ve ögrendigime göre enfeksiyon uzun sürerse rahimde yara yapıyormuş Allah korusun...
inşallah tüm cesaretimi toplayıp spekulumla baktıracagım. birçok arkadaşıma sordum, acı ve agrı olmadıgını söyledi. eczacı hanıma bile sordum. mutlaka baktır dedi.
doktora mutlaka gidin. vajinismusu yeni yendiginizi söyleyin, anlayışlı oluyorlar. alttan bakmazlar, ultrasonla karnınıza bakar, çubukla kültür alır.
geçmiş olsun.
vajiyi yendikten sonra bendede enfeksiyon, mantar ve kanımda mikrop çıktı...ben her zamanki gibi ertelediğim için acillik oldum...ilişkiye girmeye çalıştığımızda şiddetli bir yanma oluyordu eşim acıdığı için bırakıyorum sanıyordu ama yanmasına dayanamıyordum...ilişkiye ara verdiğimiz için şu an ne durumda bilmiyorum ama vajimde hissedilen bir sorun yok...yalnız enfeksiyonlamı alakalı bilmiyorum ama makatta büyük abdestimi yaparken ve sonrasında içeride yanma oluyor o bölgeye jinekolog bakarmı yoksa başka bi bölümemi göstermek lazım bilgisi olan varmı acaba ???
teşekkür ederim cnm en kısa zamanda gitmem lazım doktora. sanada geçmiş olsun.
gastroenterolog bakıyor o bölgeye...
ben spekulum mudur nedir onunla baktıramadım malesef doktorumda çok anlayışsızdı aklıma geldikçe gidip kadının suratına bi yumruk atasım geliyor...kadına durumumu anlattığım halde kocaman şeyi cart diye sokmaya çalışıyor hazırmısın falan demek yok....yavaş dediğim halde tabakhaneye bişey yetiştiriyordu heralde bide üstüne aaaa ne var bunda korkacak sen eminmisin vajiyi yendiğine demeye başladı bana...vajiyi yendikten sonra her gün kocaman aletler sokmadımya o bölgeye hayatımda ilk defa yaptırıyorum sonuçta....(içimden küfür edip rahatlayayım..................) zemuszemus
canım vajiden enfeksiyon oraya geçmiş olabilirmi? yoksa alakasız bi sorunummu çıktı ortaya ?
canım vajiden enfeksiyon oraya geçmiş olabilirmi? yoksa alakasız bi sorunummu çıktı ortaya ?
işin ilginç yanı şu hayatım boyunca kabızlık çektim acillik oldum ama 3 aydır çok normalim ben bile şaşırıyorum ama ishal gibiyim hep...kabız olunca bir sürü kremim hapım var evde ama deilim...acıyı çok sevmeme rağmen eşim sevmiyor diye acı kullanamıyorum yemeklerde...sadece duş alırken temizlik jellerinden kullanıyorum onun dışında hep su ile temizliyorum ve kuruluyorum artık sadece pamuklu iç çamaşırı giyiyorum...parazitten şüpheleniyorum ama dr gidip orayı muayene ettirmektende çok çekiniyorum kabız olup acillik olduğumda baya bi incelemişlerdi yer yarılsada içine girsem diye düşünmüştüm....
ben daha vajiyi yenip de orgazm olabilen birine rastlamadım.5 ay oldu vajiyi yeneli hala zevk alamıyorum.üstelik ilişkide hiç problem yaşamıyorum kayganlaştırıcı kullanmıyorum hemen hemen her pozisyonu denedik ama sonuç yok.bakalım zamanla olur diyorlar ya o zamanı bekliyorum.Arkadaşlar günaydın, ilişkiden zevk alabilen var mı? Bende bir problem mi var anlayamıyorum...
ben daha vajiyi yenip de orgazm olabilen birine rastlamadım.5 ay oldu vajiyi yeneli hala zevk alamıyorum.üstelik ilişkide hiç problem yaşamıyorum kayganlaştırıcı kullanmıyorum hemen hemen her pozisyonu denedik ama sonuç yok.bakalım zamanla olur diyorlar ya o zamanı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?