Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Evet şu meşhuuur zamanı ben de bekliyorum ...

canım içinde kaşıntı var zaten büyük tuvaletimi yaparken ve yaptıktan sonra hem yanma hemde kaşıntı oluyor...yok dışkımda olağan dışı bişey yok bazı arkadaşlar minik kurtcuklar çıkar dışkıda demişti inceledim öyle bişey göremedim akıntım normal vajinada kaşıntı yok sadece makatın içi yani çıktığı yer sadece oralar kaşınıyor hemde deli gibi...gaita testini ne ile yapıyorlar ? bi kere lavma mı nedir ondan yaptılar iğrenç bişeydi tekrar oraya bişey sokup yapacaklarsa eyvah eyvah diyim...

Canım benim de dışkıda kaşınma ve hafif yanma oluyor bazen ama kaşıntı öyle fazla değil...
Neden oluyor anlamış değilim. Kabız ya da ishal de değilim...

cnm geçmiş olsun,bikaç gün önce aynı şeyleri yaşadım bende,yalnız bende kaşıntı deil ağrı oluyordu.aynı şekilde makatın içi ve çıktığı yerde .ben hemoroid ilacı sürdüm üç gün boyunca şimdi hiç bi şey yok iyiyim.bu arada bende kabız deilim.sende bi dene istersen yan etkisi yok zaten geçmezse doktora gidersin.

kendini olucam diye şartlandırma canım.. bende bu sorunu yasadım ve çözdüm. zamanla çözülüyor akışına bırak..

Canım benim de dışkıda kaşınma ve hafif yanma oluyor bazen ama kaşıntı öyle fazla değil...
Neden oluyor anlamış değilim. Kabız ya da ishal de değilim...

ayyy balım benimki nasıl tatlı tatlı kaşınıyor bilsen parmağımı sokup içinde ne varsa söküp çıkarasım geliyor tabi sonra o tatlılık acıya dönüşüyor..işyerinde mümkün olduğu kadar wc ye çıkmamaya çalışıyorum çünkü çıkınca wc den odama gelene kadar kaşımamak için zor duruyorum...yarım saat-1 saat arası devam ediyor sonra hiç bişey olmamış gibi herşey ortadan kalkıyor bi dahaki bölüme kadar....

Her yaptığında mı oluyor canım?
Benim her seferinde olmuyor ama arada oluyor ve bazen çok bazen az kaşınıyor...
Ben de acaba sadece bende mi oluyor diyordum :)

Aaa orgazm olamıyor mmusun :S
Ben de ilk 4 ilişkide olamamıştım beşinciden itibaren olmaya başladım. Arada olamadığım oluyor ama genellikle oluyorum...
Dedikleri gibi olur sanırım zamanla...

Harikasın canım,bizim kaçıncı deneme oldu hatta dünde oldu ama orgazm adına bende tık yok.

hoşbuldum canım....
bu gece için planların vardı unuttun mu iyi olman lazımhihoyyyt

hiç unuturmuyum bebişim sabahtan daha eşime şiparişleri verdim kayganlaştırıcı falan alacak :tomato:inşallah bi aksilik çıkmaz telefonları falan kapatıcas kim gelirse gelsin kapıyı açmayacas sempatiksalakcinni

Harikasın canım,bizim kaçıncı deneme oldu hatta dünde oldu ama orgazm adına bende tık yok.

Canım kendimizi tamamen veremediğimiz zaman öyle oluyor...
Sürekli aklımızda olacak mı, acıyacak mı, orgazm olacak mıyım gibi sorular olduğundan olmuyor...
Zamanla olur inşallah canım...

Ben de bugün kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli aldım. Bakalım akşam denemek nasip olacak mı :)
Gerçi çok yoruldum bugün okul koşuşturmaca falan...

süperrrrrrrrr
bizde dün kaynattık biraz ama,her şey normaldi tek sorun kayganlaştırıcısız olmuyor,birde benim şu adet belirtilerim vardı şişlikler,hafif sancı falan pek keyif alamadım.

umarım güzel bir gece olur sizin adınıza,kolay gelsin...

Her yaptığında mı oluyor canım?
Benim her seferinde olmuyor ama arada oluyor ve bazen çok bazen az kaşınıyor...
Ben de acaba sadece bende mi oluyor diyordum :)

zaten çok fazla tuvalete çıkan biri deilim çıktığım zamanda bazen hafif oluyor normaldir diyorum ama bazende aşırı oluyor haftada 1 defa çekiyorum kış olsa turşudandır falan diyecem ama bu ara turşu falanda yemiyorum...çatlakmı var diye şüpheleniyorum ama kabızlık dönemlerinde çatlaklık sorununu çok yaşadım o zaman hep acıyodu bişey yapmama gerek yoktu...bepanten falan süreyim bi süre bakalım ne olacak...geçmesse mecburi gidecem ama benim şüphelerim parazit var gibi....

canım bu akşam benim için dua edin....ereksiyon sorunu yaşarız kırmızı falan gelir diye kendime stres yaptım...inşallah herşey yolunda gider çooook uzun zaman oldu çokkkk...nasıl olacakta olacak merak ediyorum sanki ilk defa yapacak gibiyim....

küçük bir kaba dışkını yaptıktan sonra koyup veriyorsun tahlile... bir şey sokmuyorlar merak etme. tahlilde parazit, mikrop... herşeyi araştırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…