Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
dıskıda bazen o kadar ınce oluyorlrkı gozle gorulmuyor...bence dedıgımı yap ...goruceksın yararını...tuvaLETTEN SONRA OTURAMIYORDUM kasıntıdan ...

walla şaştımda kaldım bütün vajililer aynı şeyleri yaşayıp duruyorlar ohaoldumsmile
çok enteresan bi durum

walla şaştımda kaldım bütün vajililer aynı şeyleri yaşayıp duruyorlar ohaoldumsmile
çok enteresan bi durum
evet :))
eczaneden ılacları satılıyo ac karnına kullanılan bı ılac ama surup seklınde almanı tavsıye ederım ılacı cıgnene bı sey ve ıgrenc gercekten ...

evet :))
eczaneden ılacları satılıyo ac karnına kullanılan bı ılac ama surup seklınde almanı tavsıye ederım ılacı cıgnene bı sey ve ıgrenc gercekten ...

aldırayım bakalım ne olacak....saol canımcım ben kaçtım herkese iii akşamlar bana dua etmeyi unutmayın bu akşam kıl kurtlarımla beraber kaynatcam opuyorumnanaktan

kızlar belki inanmayacaksınız ama gece yatmadan önce limonlu form çayı için özellikle sen venüsten yararı okadar fazlaki göreceksin

Bu da hemen zayıflamayı düşünüyor :)))
Kız kaşıntının üstüne dediyse vardır kaşıntıyla bi ilgisi zayıflamayı nerden çıkardın :)))

buna cok güldüm :roflol: sabahları ılık suya bi dilim limon sanırım o baharcım senin dedigin
hihoyyyt

kızlar çok afedersiniz bende de hemoroid yüzünden çekiyodum ama gece uyumadan önce form çayını içince kalktığında kendini wc de buluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…