venüsten, burnunda kaşıntı oluyor mu?
kızlar belki inanmayacaksınız ama gece yatmadan önce limonlu form çayı için özellikle sen venüsten yararı okadar fazlaki göreceksin
günaydın arkadaşlar,
bizde bişey olmadı akşam eşim çok geç geldi ve yorgundu zaten eczaneyede uğrayamamış zemuszemusartık plan program yapmayacam olunca yazarım artık :hulya:ne zaman niyetlensem bi şey çıkıyor nasıl iş anlamadım akannehir
kızlar biz dün gece yaptık kayganlaştırıcı falan kullanmıyoruz fazla zorlanmadım almakta ama hepsini alınca git gellerde kasıklarımda baskı ve makatta ağrı oldu sizdede oluyormu böyle?
o zaman eşineklava: gönderelim burdan lmaz: bende çanakkale ye hiç gitmedim hep merak edip duruyorum maşukiye ve ağvayı düşündüm yakın diye ama oralara gittik gitmediğimiz yer olsun istiyorum gamyoncuiremsuaslında aptallık ettim önceden düşünmedim balayı otelimizde yıldönümü için baya bi indiriim yapıyorlardı akıl edip uçak bileti alsaydım oraya giderdik....benimki bişey ayarladımı onuda bilmiyorum ki casuslarımı saldım üstüne ser verip sır vermiyor adam
Önsev... yeterince uzatsak ben de kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymuyorum. Ama eşim aceleci olduğu ve önsev... uzatmadığı için yeterince ıslaklık olmuyor...
Yok o dediklerin bende olmuyor...
bizde ön sev. ve ıslaklık konusunda sıkıntı yok benim mantardan dolayı yanmam vardı ama akşam yanma olmadı mantar geçmiş sanırım sadece kasıklarımda baskı ve makatta ağrı oldu o da hepsini alınca hızlı git gellerde oldu normalmi acaba böyle bişey yoksa bi hastalıktan dolayımı oluyor?
Bana pek normal gelmedi...
Ayrıca mantar varsa mutlaka krem kullanılmalı. Mantarın kendi kendine geçmesi söz konusu değil...
mantar için 2 kapsüllük hap fitil bide krem kullandım o sayede geçti kendiliğinden geçmesi mümkün değil peynir gibi akıntım ilişkide yanma ve çok kaşıntım vardı şuan kaşıntım yok kalmadı yanmada olmadı akşam akıntı peynir gibi değil ama var hala geçmedi neyse bakalım bu akşamda olacakmı o ağrılar olmaz inş.
Büyük ada'ya gitmiş olabilirsiniz ama size kesinlikle Aya Nikola oteli tavsiye ediyorum bir hafta sonu kaçamağı için bile mükemmel bir yer. İnternette web adresi var, odalarına bir bakın derim. Ben geçen hafta oradaydım ve tekrar gitmeye karar verdik :)
bizim gene 3 haftalık ara gelecek gibi
bebişim sen yine iyisin en azından artık sorunsuz geçiyor...yaa ben napıcam delik nerde onu unuttum dermişim sırnaşık şey inşallah en kısa zamanda sizde bizde mutlu sona ereriz
Hmm anladım normal kokusuz beyaz akıntı normal. Ama diğerleri hastalık belirtisi...
O kadar ara verince sorunsuz geçemiyor canım malesef mafoldumben
peki hiç akıntısız olmak normalmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?