Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
venüscüm şimdi gördüm tatlım yazını. arada bakınıyorum çıkıyorum fazla kalamadan. yolunda yolunda maşallah arada sıkıntılar yaşıyorum ama geçecek inşallah.

aman nazar değmesin sürekli görmeye alıştıklarımız gelmeyince merak ediyoruz ister istemez kaydirigubbakcemile2

ne yapalım evimi değiştirdim bi süredir giremiyorum oyüzden. denemelere devam tabi bu arada. sen naptın iyileştin mi iyice ?

ufak tefek ağrılar var ama hareketlerime çokta fazla engel olmuyor toparlanıyoruz bakalım yavaş yavaş hayırlısı olsun bebişim o kadar iş güç arasında kolay gelsin sana kaydirigubbakcemile5

aman nazar değmesin sürekli görmeye alıştıklarımız gelmeyince merak ediyoruz ister istemez kaydirigubbakcemile2

ben ara veririm ama yinede gelirim arasıra zemuszemus merak ediyorum çünkü kızlar napıyor acaba diye kaydirigubbakcemile2 vede insanın paylaşmaya ihtiyacı oluyor. kaydirigubbakcemile5 venüscüm

deneme yapabildinmi hiç?

regl megl kıl tüy yün derken baya zaman geçti balım dün akşam niyet ettik vuslata ama nasip olmadı :hulya:bakalım beklemedeyim 18 günüm var bi dahaki reglime olumunekankayizsmile26 eylül yıldönümümüz amacım o güne kadar biraz kaynatmaktı ama evdeki plan uymuyor bize :kedi:

ben ara veririm ama yinede gelirim arasıra zemuszemus merak ediyorum çünkü kızlar napıyor acaba diye kaydirigubbakcemile2 vede insanın paylaşmaya ihtiyacı oluyor. kaydirigubbakcemile5 venüscüm

ayyyy canım benim olumunekankayizsmile nasıl yerleşebildinmi yeni evine kaydirigubbakcemile2yeni yuvanda bol sevişgenli günlerin olsun inşallah...

26 sına dene canım. ben artık planlara aldırış etmiyorum bulduğum vakitte deniyorum valla. bence 26 sına sen kendini hazırla

26 sına dene canım. ben artık planlara aldırış etmiyorum bulduğum vakitte deniyorum valla. bence 26 sına sen kendini hazırla

o güne kadar azcık bişeyler yapsaydıkta strese girmeseydim amacım oydu bebişim sengözlerimebaksanab ne zaman nerde olursa yapmaya hazırım artık hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…