Normal tabi ama yumurtlama döneminde mutlaka akıntı olur...
bu ay dikkat edeyim o zaman bakalım akannehir
Et bakalım...
Ben sanırım egzersiz yapıcam...
iyide güzelim sen sorun yaşamıyosunki niye egzersiz yapıyosun ?
slm kızlar..napıyonuz..
mızmız nerelerdesin ? bebişim her şey yolundamı ?
selam kızlaar nasılsınız bakalım ?
venüscüm şimdi gördüm tatlım yazını. arada bakınıyorum çıkıyorum fazla kalamadan. yolunda yolunda maşallaharada sıkıntılar yaşıyorum ama geçecek inşallah.
gördüğün gibi tatlım asıl sen nasılsın ? nerelerdesin, napıyosun ?
ne yapalım evimi değiştirdim bi süredir giremiyorum oyüzden. denemelere devam tabi bu arada. sen naptın iyileştin mi iyice ?
aman nazar değmesinsürekli görmeye alıştıklarımız gelmeyince merak ediyoruz ister istemez kaydirigubbakcemile2
ufak tefek ağrılar var ama hareketlerime çokta fazla engel olmuyortoparlanıyoruz bakalım yavaş yavaş hayırlısı olsun bebişim o kadar iş güç arasında kolay gelsin sana kaydirigubbakcemile5
deneme yapabildinmi hiç?
ben ara veririm ama yinede gelirim arasıra zemuszemus merak ediyorum çünkü kızlar napıyor acaba diye kaydirigubbakcemile2 vede insanın paylaşmaya ihtiyacı oluyor. kaydirigubbakcemile5 venüscüm
regl megl kıl tüy yün derken baya zaman geçti balım dün akşam niyet ettik vuslata ama nasip olmadı :hulya:bakalım beklemedeyim 18 günüm var bi dahaki reglime olumunekankayizsmile26 eylül yıldönümümüz amacım o güne kadar biraz kaynatmaktı ama evdeki plan uymuyor bize :kedi:
26 sına dene canım. ben artık planlara aldırış etmiyorum bulduğum vakitte deniyorum valla. bence 26 sına sen kendini hazırla
ayyyy canım benim olumunekankayizsmile nasıl yerleşebildinmi yeni evine kaydirigubbakcemile2yeni yuvanda bol sevişgenli günlerin olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?