Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
o güne kadar azcık bişeyler yapsaydıkta strese girmeseydim amacım oydu bebişim sengözlerimebaksanab ne zaman nerde olursa yapmaya hazırım artık hihoyyyt

hiç takılma bence canım yaparım de vede rahat ol sıkma kendini bak çok güzel geçecek bence kaydirigubbakcemile3

hiç takılma bence canım yaparım de vede rahat ol sıkma kendini bak çok güzel geçecek bence kaydirigubbakcemile3

inşallah bebişim ne kadar takmamaya çalışsamda ara uzadıkça tedirgin olmaya başlıyorum olumunekankayizsmile Allahın izniyle güzel olacak inşallah kaydirigubbakcemile2

inşallah bebişim ne kadar takmamaya çalışsamda ara uzadıkça tedirgin olmaya başlıyorum olumunekankayizsmile Allahın izniyle güzel olacak inşallah kaydirigubbakcemile2

haklısın tedirginlik oluyor balım ama ne kadar tedirgin olursan o kadar zor geçer. kendini rahatlatmaya bak tedirginliği düşünmemeye çalış uzun ara verdin şöyle bir özle :kedi: kocanı. nasıl olacak diye bir düşün zor olur diye değil tabi lmaz: güzel olurmu diye düşün , nasıl zevk alırım ben bu işten diye düşün bak. ben çok denedim tedirgin olduğumda sıkışıyor zor giriyor ama artık rahat oluyorum zevki düşünüyorum :kedi: yapacak birşey yok başka birşey düşünürsem zorlanıyorum .

bence güzel olucak venüscüüm opuyorumnanaktan

OLCAK OLCAK alkisalkisalkisaralarda 2-3 defa gayet ateşli sevişgen anlarımız oldu ben bile kendime şaşırdım hapı bıraktım ya arzular şelale bendedelikafadulden

EVET canım ya son 4 seferdir kullanmıyorum daha iyi oldu , çünkü bende yanma oluyordu jelden diye düşündüm bıraktım şimdi daha güzelll kaydirigubbakcemile2

ohhhh maşallah :lepi: benimkide geleit gelen dışında bi jel almıştı onda yanma olmuştu...bizde 1-2 defa bişey sürmeden denedik ama ereksiyon sorunundan dolayı yarım kaldı sanki doğal ıslaklık olunca zevk kendiliğinden oluyor gibiydi lülülülülülü

evet canım , kesinlikle daha güzel doğalı. yanmadanda kurtuldum. hiç birşeyi düşünme jelide sürme ver gazı gitsin

kızlar bana yardım edin ben vajiyi yendim ama hala pozisyon değişikliği yapamıyorum neden oluyo bu birde her akşam yapıyoruz alışayım diye genede olmuyo ya

SLM KIZLAR...a.s.
NASILSINIZZ... :smiley-cool:
Venüstencim kusura bakma canım geçen gün özelden msj na cvp yazamadım,sistem geçici olarak bakımdadır uyarısı çıktı.:çok üzgünüm:
neyse canım bi karar verebildin mi? :dance:

kızlar bana yardım edin ben vajiyi yendim ama hala pozisyon değişikliği yapamıyorum neden oluyo bu birde her akşam yapıyoruz alışayım diye genede olmuyo ya

Slm canım,,,sen hangi pozisyonda yenmiştin,,,her akşam denediğinizde hiç mi olmuyo,sadece pozisyon değişikliğinde mi olmuyo canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…