o güne kadar azcık bişeyler yapsaydıkta strese girmeseydim amacım oydu bebişim sengözlerimebaksanab ne zaman nerde olursa yapmaya hazırım artık hihoyyyt
hiç takılma bence canım yaparım de vede rahat ol sıkma kendini bak çok güzel geçecek bence kaydirigubbakcemile3
inşallah bebişimne kadar takmamaya çalışsamda ara uzadıkça tedirgin olmaya başlıyorum olumunekankayizsmile Allahın izniyle güzel olacak inşallah kaydirigubbakcemile2
haklısın tedirginlik oluyor balım ama ne kadar tedirgin olursan o kadar zor geçer. kendini rahatlatmaya bak tedirginliği düşünmemeye çalış uzun ara verdin şöyle bir özle :kedi: kocanı. nasıl olacak diye bir düşün zor olur diye değil tabilmaz: güzel olurmu diye düşün , nasıl zevk alırım ben bu işten diye düşün bak. ben çok denedim tedirgin olduğumda sıkışıyor zor giriyor ama artık rahat oluyorum zevki düşünüyorum :kedi: yapacak birşey yok başka birşey düşünürsem zorlanıyorum .
bence güzel olucak venüscüüm opuyorumnanaktan
OLCAK OLCAK alkisalkisalkisaralarda 2-3 defa gayet ateşli sevişgen anlarımız oldu ben bile kendime şaşırdım hapı bıraktım ya arzular şelale bendedelikafadulden
OOOOOOOOOOO SÜPERSİN ŞEKERİM :lepi: KESİN GÜZEL GEÇER OZAMAN .
sen jeli falan bıraktınmı canımcım ?
tibiticim işten mi çıkmış venüscüm fisfisfis mail adresinide almadım gelirmiki buralara
EVET canım ya son 4 seferdir kullanmıyorum daha iyi oldu , çünkü bende yanma oluyordu jelden diye düşündüm bıraktım şimdi daha güzelll kaydirigubbakcemile2
ewet bebişim işten çıktı 2 gündür bende haber alamıyorum kendisinden zemuszemus
ohhhh maşallah :lepi: benimkide geleit gelen dışında bi jel almıştı onda yanma olmuştu...bizde 1-2 defa bişey sürmeden denedik ama ereksiyon sorunundan dolayı yarım kaldı sanki doğal ıslaklık olunca zevk kendiliğinden oluyor gibiydi lülülülülülü
ben kaçtım venüscüm görüşürüz..
hııımm , arasıra uğrasa bari.
kızlar bana yardım edin ben vajiyi yendim ama hala pozisyon değişikliği yapamıyorum neden oluyo bu birde her akşam yapıyoruz alışayım diye genede olmuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?