kızlar bana yardım edin ben vajiyi yendim ama hala pozisyon değişikliği yapamıyorum neden oluyo bu birde her akşam yapıyoruz alışayım diye genede olmuyo ya
Slm canım,,,sen hangi pozisyonda yenmiştin,,,her akşam denediğinizde hiç mi olmuyo,sadece pozisyon değişikliğinde mi olmuyo canımm
SLM KIZLAR...a.s.
NASILSINIZZ... :smiley-cool:
Venüstencim kusura bakma canım geçen gün özelden msj na cvp yazamadım,sistem geçici olarak bakımdadır uyarısı çıktı.:çok üzgünüm:
neyse canım bi karar verebildin mi? :dance:
canım zamanla pozisyonlar değiştirilebiliyor anladığım kadarıyla...hep yendiğin şekildemi devam ediyorsunuz ?
ben altta eşimin üstte olduğu pozisyonda yendim yok her gece oluyoda pozisyon değişikliği olmuyo napıcam bilmiyorum ya
hiç sen üstte denedinizmi ?
evet cnm her gece deniyorum belki bu gece değiştirebilirim diye ben üstte çıkıyorum canım acıyo tekrar geri eşimde kızıyo fazla uğraşmıyosun diye ona da ayrı sinir oldum akşam
acaba farketmeden kasıyormusun ? normalde üstteyken daha rahatım ben...altta olunca sanki kapana kısılmışım hiç bi yere kıpırdayamacam gibi hissediyorum...
aparatla denerken hiç hissetmiyorum bile nasıl girdiğini çömeliyorum aparatı sokuyorum hiç kasılmam bile olmuyo ama eşimle neden olmuyo anlamadım ki
gerçekten ilginç çünkü p...s yapı itibariyle aparata göre daha rahat girmesi gerekir...tedirginlikten dolayı kuruma oluyormu peki belki ondanda olabilir ???
jel kullanıyorum cnm zaten yeneli bir hafta oldu her yaptığımızda jeli sürüyoruz yoksa yapamam gibi geliyo biraz alışsam bırakacam jeli aparata bakınca banada öle geliyo aparat daha kalın ve daha sert p...s almam lazım diyorum ama olmuyo bakalım bu akşma gene deniycez bu sefer değiştirebilirim inşallah
bence bi süre oluruna bırak zamanla oturur herşey...
yok güzelim burnumda herhangi bi kaşıntı...
eşime bide onu anlatabilsem illa olsun diyo bende kızıyorum beş senedir bunu bile yapamıyodun buldun bunuyosun diyorum hayırlısı artık bu akşam bayağı uğraşıcam ama bakalım ne olacak
genelde kıl kurdu olunca burunda kaşıntı yapar çünkü, o yüzden söyledim...
yok güzelim burnumda kaşıntı...ilaçda almadım daha...wcye çıkmayınca unutuyorum sorunu akannehir
yatak odasın dışında farklı bi yerde dene istersen...dikkatin dağılsın üstte olduğunun farkına varamayacak kadar başka bir şeye odaklan ohaoldumsmilebirde üstteyken sen tutma p...s eşin yerleştirsin ve p...se bakma...yani bu güne kadar nasıl yapıyorsanız onun tersini deneyin yada fantazi katın bi değişiklik yapın aynı şeyleri tekrar edince ister istemez ödev yapıyo gibi hissediyro insan...olmuyosada biraz daha zamana ihtiyaç var demektir
zaten ilacı kafana göre alma canım. zararı olur sonra. bir gaita testi yaptır ne oldugu çıkar orada.
bu ara işten izin alamam özele gitmem lazım o zaman...ama ha deyince nasıl çıkacak dışkı :kedi:hastaneye gidince idrar tahlili yaptırır gibi onuda yapıp vermek lazım dimi ayyyy çok iğrençççç allahım nasıl hastalıklar bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?