c.tesi özeller açık oluyor, bir klinik ya da laboratuara da verebilirsin illa hastaneye gitmene gerek yok canım.
evet idrar gibi yapıp veriyorsun küçük bir kaba. biraz iğrenç ama sağlık için naparsın işte :1ninca:
anam benim normal deilki 10 gün wc ye çıkmadığım oluyor hiç bi rahatsızlığımda yok yani hiç belli olmuyor zamanı...gelir gelmez hastaneye koşmak lazım kaydirigubbakcemile3walla utanıyorum kendimden akannehir
duphalac kullandın mı hiç? biz aile boyu kabızız, anneannemden bana kadar bu şurup başucu ilacımızdır:1rolleyes:
birkaç gün onu kullandıktan sonra düzene girer seninki sonra gider verirsin tahlili
duphalac kullandın mı hiç? biz aile boyu kabızız, anneannemden bana kadar bu şurup başucu ilacımızdır:1rolleyes:
birkaç gün onu kullandıktan sonra düzene girer seninki sonra gider verirsin tahlili
duphalac ne kabız ilacımı canım?
yıllardır kabızlık çekerdim 10 günde bir yaptığım çok oldu ama ciddi bi sorun yaşamadım bundan 2 yıl öncesinde ramazan ayında 10 gün oruç tuttum haliyle susuz kaldım ve şiddetli bir kabızlık yaşadım müshil falan fayda etmedi acillik oldum doktorun nasıl müdahale ettiğini hiç anlatmayayım ıyhhh diyim sonra lavma yapıldı doktor kesinlikle ekmek yasak kepek ekmeği bile yemeyeceksin dedi o dönem baya bi çatlama yırtılma olmuştu o bölgede zamanla geçti balayına kadar bi sorun yoktu balayında neden oldu anlamadım ama ben son 2 günümü wcde geçirdim sonrasında dikkat ettim gıda zehirlenmesi yaşadıktan sonra hiç kabız olmadım desem yeridir hep ishal gibiyim ve yanma oluyor...4 gün eğer wc ye çıkamazsam bitkisel bi kabız ilacım var onu kullanıyorum ama bu kaşıntı ve yanma kabızlıkla alakalı deil diye düşünüyorum neyse yine bana yine hastane yolları göründü....
hmm... tam bir şey kestiremiyorum şimdi. genelde hastalık bilgim geniştir, ilaç vs. de ama şu gıda zehirlenmesi konusu beni aşıyor.
sanırım en doğru tanıyı bir gastroenterolog koyar. ona da çekiniyorum diyorsun. bir şey diyemiyorum o yüzden.
ben başıma gelecekleri biliyorum bebişim ohaoldumsmilenapalım mecbur gidicez hayır gıda zehirlenmesi zaten başlı başına bir olay 10 kişi var yemekte herkes bi dünya yedi ben kuş kadar yedim olan bana oldu kimsede bi şey yok kaydirigubbakcemile3allahım hassas olmayan bi tarafım yokmu benim fisfisfis
çok sağol bebişim verdiğin bilgiler için malesef evlenene kadar sadece 1 defa hastaneyle işim oldu oda kabızlıktan ama evlendikten sonra her hafta bi yerime bi iğne giriyo maşallah aklinialirimsmileo yüzden ne ilaçlardan anlarım nede hastalıklardan sağolasın zümrütüm kaydirigubbakcemile5
rica ederim.yardımcı olduysam ne mutlu... ayaklı hastane gibiyimdir, 7 24 açık :dance:
o zaman bol bol rahatsız edecem seni kaydirigubbakcemile5
slm kızlar ne çok kabizlik sorunu çeken varmış.ben de 3 4 güne bir çıkarım tuvalete normalde.ve üniversteye gelene kadar bütün insanlar o şekilde çıkıyor zannederdim hergün çıkılması gerektiğini bilmiyordum.kendimi çok normal zannediyordum.hayatımın en büyük şaşkınlığını yaşamıştım:)))hala da 3 4 güne bir çıkarı biraz metabolizmayla etkili sanırım.
merhaba kızlar benim çoooook önce kızlık zarı problemim vardı. vajinismus değil ama kızlık zarı izin vermiyordu işte!ama artık geçti.daha yeni yeni tam bir ilişki yaşıyoruz 8 aylık evliyim üstelik.ama bu seferde nasıl desem ki? hiç istemiyorum zevk almıyorum.çoğu zaman acıyor.ondan olabilir mi? sizde de oluyor mu böyle şeyler?
merhaba kızlar benim çoooook önce kızlık zarı problemim vardı. vajinismus değil ama kızlık zarı izin vermiyordu işte!ama artık geçti.daha yeni yeni tam bir ilişki yaşıyoruz 8 aylık evliyim üstelik.ama bu seferde nasıl desem ki? hiç istemiyorum zevk almıyorum.çoğu zaman acıyor.ondan olabilir mi? sizde de oluyor mu böyle şeyler?
neyse benim konum çok alakasız olmuş galiba.......akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?