kabızlıga kaysı yiyin ay bi de yürüyüş yapın gecer insallah
ay tibitiiiiiiiiiiiiiiii işi bırakmıs tüm sayfaları okuyamıyom ne cok degişiklik olmus burda
eeee yoksun ne zamandır bebişim :hulya:
tatil yaptım ama hastalıkla gecti hep tatil yaramadı bu sene hiç
Zerrcim hoşgeldin canımm,,,,
geçmiş olsun ya ,noluyo bu vajiyi yenen kızlara yaa,,,nazaramı geliyoruz yoksa???
canım 5 ay oldu ama öyle her zaman olmadıki çoğu zaman ağlayarak kaçıyodum. araya 2 ay tatil girdi orda burda kalınca falan ara verdik tabiki.yeni yeni başladık sayılır anlayacağın.kayganlaştırıcı hakkında da hiç bilgim yok açıkcası.
tatil yaptım ama hastalıkla gecti hep tatil yaramadı bu sene hiç
canım 5 ay oldu ama öyle her zaman olmadıki çoğu zaman ağlayarak kaçıyodum. araya 2 ay tatil girdi orda burda kalınca falan ara verdik tabiki.yeni yeni başladık sayılır anlayacağın.kayganlaştırıcı hakkında da hiç bilgim yok açıkcası.
çok geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile ayyyy ayyyy nazara geldik kızlar kaydirigubbakcemile3topluca bir kurşun döktürelim en iyisi kaydirigubbakcemile2
hoşbuldum saol canım bilmiyorumki üç gün yattım hep yüksek ates ve heryerimde agrı kafayı kaldıramadım yeni toparlanıyorum
ayy dikkat et canım hava değişikliğinden oluyoo,,,bende grip olucakmışım gibi,hapşuruyorum filan,,,tekrar geçmiş olsun canım,,,yerin belliydi zerrcim,gece yorum yapan eskilerden bi sen birde ece vardı ,ece gitti,neyseki sen aramızdasın,,,iyi bak kendineee:1hug:
sende dikkat et canım sanırım evet mevsim degişikliğinden oluyor..
ay eceyi cok özlicem yaa :çok üzgünüm: şimdi öbür tarafta seslenmiştim
siniri gecince döner insallah adayı da merak ediyorum ben nerlerdeki pooof
canım ada kpss ye çalışıyodu en son,o yüzden pek giremiyoo,,,,gerçi kpss ertelendi ama ,,,bakalım hayırlısııısengözlerimebaksanab
kızlar ya bu erkekleri anlamıyorum vajili olduğum günleri hatırlıyorumda eşim daha istekliydi şimdi sanki benden bekliyo hep bende ondan bekliyorum bende o böyle olunca surat asıyorum sinir oluyorum ya dünde bana biraz istekli olduğunu belli et cilveli ol biraz öyle olur diyo intikammı alıyo bu şimdi ayy hala sinirim geçmedi dün salonda yattım şimdi istesede vermicem ben onun için 3 ay mücadele verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?