Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ay tibitiiiiiiiiiiiiiiii işi bırakmıs tüm sayfaları okuyamıyom ne cok degişiklik olmus burda

canım 5 ay oldu ama öyle her zaman olmadıki çoğu zaman ağlayarak kaçıyodum. araya 2 ay tatil girdi orda burda kalınca falan ara verdik tabiki.yeni yeni başladık sayılır anlayacağın.kayganlaştırıcı hakkında da hiç bilgim yok açıkcası.

Zerrcim hoşgeldin canımm,,,,
geçmiş olsun ya ,noluyo bu vajiyi yenen kızlara yaa,,,nazaramı geliyoruz yoksa???

hoşbuldum saol canım bilmiyorumki üç gün yattım hep yüksek ates ve heryerimde agrı kafayı kaldıramadım yeni toparlanıyorum

burada çoğumuz vajinal kayganlaştırıcı ile başladık ve tamamen alışana kadar mecburen kullanıyoruz. eczaneden alabilirsin birde öyle dene bakalım

tatil yaptım ama hastalıkla gecti hep tatil yaramadı bu sene hiç

çok geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile ayyyy ayyyy nazara geldik kızlar kaydirigubbakcemile3topluca bir kurşun döktürelim en iyisi kaydirigubbakcemile2

altta yatan herhangi fiziksel bi problem varmı yokmu onu ögren bi canım jinekolojik muayene ol bence hem bi problem varsa halleder hem kayganlaştırıcı yazar sana yeterince kayganlık olusmuyorsa acı cekmen kacınılmaz

hoşbuldum saol canım bilmiyorumki üç gün yattım hep yüksek ates ve heryerimde agrı kafayı kaldıramadım yeni toparlanıyorum

ayy dikkat et canım hava değişikliğinden oluyoo,,,bende grip olucakmışım gibi,hapşuruyorum filan,,,tekrar geçmiş olsun canım,,,yerin belliydi zerrcim,gece yorum yapan eskilerden bi sen birde ece vardı ,ece gitti,neyseki sen aramızdasın,,,iyi bak kendineee:1hug:

sende dikkat et canım sanırım evet mevsim degişikliğinden oluyor..
ay eceyi cok özlicem yaa :çok üzgünüm: şimdi öbür tarafta seslenmiştim
siniri gecince döner insallah adayı da merak ediyorum ben nerlerdeki pooof

canım ada kpss ye çalışıyodu en son,o yüzden pek giremiyoo,,,,gerçi kpss ertelendi ama ,,,bakalım hayırlısııısengözlerimebaksanab

kızlar ya bu erkekleri anlamıyorum vajili olduğum günleri hatırlıyorumda eşim daha istekliydi şimdi sanki benden bekliyo hep bende ondan bekliyorum bende o böyle olunca surat asıyorum sinir oluyorum ya dünde bana biraz istekli olduğunu belli et cilveli ol biraz öyle olur diyo intikammı alıyo bu şimdi ayy hala sinirim geçmedi dün salonda yattım şimdi istesede vermicem ben onun için 3 ay mücadele verdim

valla bende anlamıyorum canımcım.3 yıla yakın vajiyle uğraştım. sağolsun eşim bir gün olsun destek olmadı.kasma kendini ben neyapayım dedi.egzersizlerden bahsettim bana sapık muamelesi yaptı.üzerine gittim benim pskilojim bozuluyor vaji bitsinde ne yaparsan yap dedi.şimdi çok şükür vaji bitti ama adam biter bitmez depresyona girdi.antidepresan alıyor.bu yüzdende isteksizlik var artı çocuk istiyor kafayı yiycem ya...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…