Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Valla biri evlnmek istiyorum deyince saçını başını yolasım geliyor nefret ettim artık sorunlardan. hep verici olmaktan yoruldum kendi bitti anası ayrı bir dert ikisi de ilgi bekler.. başlıcam valla ya!!!

Valla biri evlnmek istiyorum deyince saçını başını yolasım geliyor nefret ettim artık sorunlardan. hep verici olmaktan yoruldum kendi bitti anası ayrı bir dert ikisi de ilgi bekler.. başlıcam valla ya!!!

bitanem sakin ol... özel mesaj atıcam sana dur , 400 sn beklemem gerekiyormuş

ilaçlarla inşallah düzelir psikolojisi. bence sakinleştirici türevi birşey sen de kullan canım. sinirlerine iyi gelir...

çocuk olduktan sonra herşey daha güzel olur inşallah. yumurtlama gününe filan dikkat etmek gerekliymiş ben o işleri tam bilmiyorum. forumdaki kızlara bir sor, o günlerde birlikte olun.ona da söyle bak çocuk olması için bu günlerde olması lazım diye.

dualarımdasın...

biz severek evlendik 2 yıl flört ettik. eşimin ailesi beni hiç istemedi. bir gün insan yerine koymadılar.yaşamadığım sıkıntı kalmadı.geçecek dedim her geçen gün başka başka sorunlar hiç bitmedi.yoruldum kaldıramıyorum artık... bazen evlendiğime bende çok pişman oluyorum.

Bikerede birinde farklı olsun.. kıyamam sana.. başkasında duyunca daha çok üzülüyorum işte bu yüzden vajili olduk biz. insan muamelesi görmediğimiz için. bende aynısını yaşadım kayınvalidem bana resmen ilişkiye giremezsen başkasını alıcaz dedi. Hakkımı asla helal etmiyorum onlara göz yaşım kalmadı. Allah asığınalım. Allah yardımcımız olsun

canım benim sakinleşmek için adaçayı filan içiyorum.ne olur ne olmaz belki bir mucize olurda meryem anamız gibi hamile kalırım diye tövbe tövbe ilaç kullanmak istemiyorum.
duaya o kadar çok ihtiyacım varki sağol balım.

bir büyük olarak yaptığı gerçekten çok büyük terbiyesizlikmiş.gelde bundan sonra suratlarına bak.ama bakmak zorundayız işte sonra yine bizim huzurumuz kaçıyor.
allah yardımımız olsun amin amin.:Saruboceq:

ya kızlar vajiyi yendikten sonra zevk olsun diye mi yapıyosunuz yoksa kocalarınız istediği için mi yani sizde zevk alıyo musunuz???

antidepresan isteksizlik yapıyor...bu yüzden bir süre canını sıkma bu konuya. çok şükür ikiniz de sağlıklısınız...hele bir ilaçları kullanıp bitirsin, inşallah en güzelinden hamile kalacaksın :CüvCüv:

cnmcım bu bir görev değil zevktir sen zevk almıyosan sırf onun uçkuruna katlanmak zorunda değilsin...yasakkelime

kızlar bende antideprasan kullanıyorum lustral artı vajiliyken çok psikolojim bozuluyodu o yüzden hemde panik olmamı engelliyodu ve halada kullanıyorum endikasyonlarında yan etkileri cinsel isteksizlikmiş ama bende sadece uykusuzluk yapıyo yan etki olarak nerdeyse sabaha kadar oturuyorum bu ilaçta hemen bırakılmıyo yavaş yavaş bırakılması gerekiyomuş o yüzden bir süre daha kullanmayı düşünüyorum sonra bırakırım

kafana göre sakın bırakma. doktorunla konuş bu konuyu, gerekli görürse devam et ilacına... cinsel isteksizlik yapmıyorsa sorun yok demektir.... uykusuzluk çok rahatsız edici boyuttaysa ilacını değiştirebilirsin...

ben vajiliyken ahhh bir vaji olmasan ne olurdu diyen adamdı dün bana biraz daha bakımlı olsan işte cilveli olsan ben daha istekli olurum diyo gerçekten psikolojimi bozdu bu adam benim şimdi süslenicem daha açık giyinicem evin içinde o istedikçe ben kaçıcam ve bir süre yapmıcam vajiyi yeni atlatmama rağmen umrunda olmayan bu adama bu yakışır

canım bana bir doktor önermişti lustralı 1.5 ay kullan vajide panik yapmayacaksın demişti çok şükür vajiyi atlattım ilacı bırakmak istersen yarım yarım 1 hafta kadar iç demişti artık gerek kalmadığını düşünüyorum

Erkekleri anlamanın formülünü çözdüm ben!

Tatlı dil, bakımlı vücut, mis gibi kokan yemekler, ve yatakodası ... boshayallersmile

Şaka gibi ama mutlu evliliğin sırrı bu kadar basit

anladım. bana kalırsa eşinle arandaki şu limoni durum geçene ve ilişkide rahat olana kadar devam et...

Erkekleri anlamanın formülünü çözdüm ben!

Tatlı dil, bakımlı vücut, mis gibi kokan yemekler, ve yatakodası ... boshayallersmile

Şaka gibi ama mutlu evliliğin sırrı bu kadar basit

ben bekarken çok bakımlıydım aslında bir nevi haklı şimdi makyaj yapmıyorum desem yeridir yemek konusuna gelince de haklısın kafam büyüdü ya diyo erman misali cokacimcoook yarından itibaren kezban pariste :smiley-cool:

gunaydın kızlarr aksam gene kaynatmıısnız bır suru kacırdım .....aksam bızzımde bebek calısması vrdı..su aldıgım ultrosyon jelı ya super bı sey tavsıye ederım cok rahat ılıskıye gırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…