Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar hamileyimmmmmmmmmm
elim ayağım titriyor eve zor geldim
doktoru aradım çıkan değeri söyledim hamilesin dedi pazartesiye çağırdı beni
allahım hepinize tattırsın bu duyguyu

caracım canım benimmmm seni canı yürekten tebrik ederim. inan çok sevindim.darısı öncelikle baharcığımın başına daha sonrada bizlere inşallah.Bize artık hamile kalmak için teknikleri de anlatırsın değilmi canım. kocaman öpüyorum seni.bu arada değerin kaç çıktı tatlım

tebrıkklleerrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi:cok cok sevendım....ıhslahh sıradakı ben olurum:ecrin_bebek:

oyy akannehir delikafaduldencok sevindim yaaaaa :1hug: sabahtan beri meraktan catladım ..
cok tebrik ederim canım hayırlı olsun insallah dikkat et kendine a.s.

Canım nerelerdesin sen hiç girmiyorsun

Canım nerelerdesin sen hiç girmiyorsun

evet canım benim pek giremiyorum nete.bilgisayarım bozulmuştu.format attırdık şimdilik iadere ediyo çok eskidi.bi açılıyor bi açılmıyor onun haricinde çok yoğun çalışıyorum iş yerinden nete giremiyorum akşam çok geç geliyorum ancak ev işleri falan filan yatma vakti oluyor. sen neler yapoyorsun okullar açıldı hayırlı olsun:)) arada yazılanları okumaya çalışıyorum burdan ama yazamıyorum çok uzaklaşmışım.yeni arkadaşlar gelmiş.aradaki samimi muhabbet çok güzel.burası sayesinde hayatıma anlam geldi.ama siz daimi elemansız aylar sonra yine sizi burada buldum:) herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. öpüyorum seni

Anladım canım arada gelmeye çalış yaa :)
Evet malesef okullar açıldı şimdiden yoruldum bile :)
Öptüm...

sağol tatlım,çok teşekkürler
evet darısı öncelikle baharıma sonra sizlere..
canım özel bişey yapmadık inan hatta yumurtlama dönemlerinde eşim rahatsızlandı bir defa beraber olabildik,adetin 5.günü de olmuştu ha bide adet gününe 2 gün kala yani bir tam bir hafta önce oldu. artık hangisi tuttu bilemiycem.eşim rahatsızlanınca çok üzülmüştüm bu ay kaçtı diye.Yaptığım tek şey ilişkiden sonra ayaklarımı yarım saat kadar havaya dikmek oldu.nasip işte allah isterse oluyor şöyle yada böyle.
bu arada değerim 109opuyorumnanaktan

tabı ALLAH ısteyınce bır kezdede verırı 10 kez dede....
ısteyen herkez eversın rabbım..kızlar ne guzel ya vajıyı yenenler tek tek bebıs haberlerı verıyo.....darısı bekleyenlerın basına dıyelım

kızlar tam mesaj yazarken eşim geldi.bıyık altından gülüyor,ne o dedim tepkin bu kadar mı inanmıyorsun değil mi dedim evet inanmıyorum dedi eşimi tanırım ben demiştim ya içinde fırtınalar kopuyor..

tebrikler mutluluğun daim olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…