ay bu ne güzel bir haber.tebrik ederimmm çok sevidim canım
benim eşimde çalışıyor aynı kaderi paylaşıyoruz demekSağolasın iyiyim canım...
Bugün kimseler yok herkes uykudadır...
Eşim bugün de işe gittiği için uyuyamadım ben
günaydın kızlarrr bugün bi ilk yaşadım yendim yeneli ilk defa zevk alarak yaptım bu işi.tabi yine emlayla mercimek kadar sürdüm bu seefer:)
kızlar hamileyimmmmmmmmmm
elim ayağım titriyor eve zor geldim
doktoru aradım çıkan değeri söyledim hamilesin dedi pazartesiye çağırdı beni
allahım hepinize tattırsın bu duyguyu
o deger gittikçe yükselen bi deger canım korkma ne kadarlık oldugunu söylemedi dr persembe günü gel dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyimaşallah,çok iyi..
canım kaç haftalıkmış?
benimki düşükmüş korkuyorum açıkçası,yarın doktor ne diycek çok merak ediyorumbilmiyorumkismile
evet canım benim pek giremiyorum nete.bilgisayarım bozulmuştu.format attırdık şimdilik iadere ediyo çok eskidi.bi açılıyor bi açılmıyor onun haricinde çok yoğun çalışıyorum iş yerinden nete giremiyorum akşam çok geç geliyorum ancak ev işleri falan filan yatma vakti oluyor. sen neler yapoyorsun okullar açıldı hayırlı olsun:)) arada yazılanları okumaya çalışıyorum burdan ama yazamıyorum çok uzaklaşmışım.yeni arkadaşlar gelmiş.aradaki samimi muhabbet çok güzel.burası sayesinde hayatıma anlam geldi.ama siz daimi elemansız aylar sonra yine sizi burada buldum:) herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. öpüyorum seni
o deger gittikçe yükselen bi deger canım korkma ne kadarlık oldugunu söylemedi dr persembe günü gel dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyi
günaydın canım kanda bakılan beta hcg degeri bebek olunca ortaya cıkan yükselen bi degerzerrcim o verdiğiniz değerler ne işe yarıyor ? (bu arada günaydın herkese a.s.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?