günaydın canım iyi cok şükür sen nasılsınherkese günaydın kızlar....nasılsınız bugünn
günaydın canım kanda bakılan beta hcg degeri bebek olunca ortaya cıkan yükselen bi deger
canım hamile kalınca kandan bakıyorlar o zamanmı çıkıyo bu değerler ? çok merak ettim yüksek olunca ne demek düşük olunca ne demek ?
bebek büyüdükce yükseliyor herkesin aynı olmuyor canım kandan bakılıyor evet du bi bölüm vardı forumda bulunca sana linkini kopyalıyım daha ayrıntılı bakabilirsin canım
hiç bi belirti yok bende sadece biraz fazla uyumaya basladım baska arada bel agrısı cok nadir test yaptırmasam anlamazdım bebek oldunuteşekkür ederim canım olumunekankayizsmilesayenizde meraklandım nasıl oluyorda oluyor bu işler hihoyyytbulantın varmı bebişim ? canın ne zaman bişey istemeye başlayacak kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
bak canım burda tablo var daha ayrıntılı gösteriyor
teşekkür ederim tatlım....anam burada yok yokher konuda bilgi edinebiliriz hiç bilmediğim yeni yeni şeyler öğreniyorum :enbuyukkk:
hiç bi belirti yok bende sadece biraz fazla uyumaya basladım baska arada bel agrısı cok nadir test yaptırmasam anlamazdım bebek oldunu
tskler canım güzel dileklerin hepimiz için olsun insallahinşallah güzelim çok rahat bir hamilelik yaşarsın olumunekankayizsmilesağlıkmı mini mini dünyalar güzeli bir meleğin olur kucağında :Saruboceq:
ay heralde caranın baglantısı falan yok ..yoksa habersiz bırakmazdı bizi
canım arasıra uğrayın gelişmelerden haberdar edin bizi olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?