normalde 6 haftalık olması gerekirken geç döllenme yüzünden (adet düzensizliği sebep olabiliyormus) 5 haftalık görünüyor ve geç gelişiyormus ultrasonla kesesini görebildi ama kendisi yok henüz .. dr kanama olursa beni hemen ara demişti 15 gün sona tekrar bakıcam demişti bu sabah kahverengi leke oldu aradım ve hemen düşük önleyici bi ilaç söyledi şimdi ona baslıcam salı günü kontrol var kesin bişi sölemiyor dr ama riskli bi durum varmıs gibi geliyo ayrıca eşimde baya bunalttı ve cok şaşırttı beni mutsuzum dua istiyorum kalın sağlıcakla
yaa kızlar ben geçen gün emlasız denedim oldu ama çook zorlandım yaaa ağrı oldu baya bi hiç hareket edemedim git gel hiç olmuyo zaten giriyo öylece hareketsiz kalıyorum neden böyle yaa hala kasıyo muyum ne????
ewet canım hala kasıyorsun biraz bekle içindeyken ve
biraz hareket etmeye çalış başlangıçta biraz zorlar ama
hemende alışırsın gitgellere denemelisin
emlayı bırakmanda bençe çok güzel onun yerine eger zorlanıyorsan yine geçici bi süreligine kayganlaştırıcı kullanabilirsin
canım zaten ultrason jeli kullanıyorum kayganlaştırıcı olarak içimdeyken baya bi bekliyorum git gel yapınca çok rahatsız oluyorum eşime sakın hareket etme diyorum durduruyorum onu bide altta olmaya alışamadım üstte yapıyorum onda da git gel çok zor oluyo
ewet bende hiç altta denemedim
zamanla hareket etmeye alışırsın ama arada bir kendini zorlamaya çalış
çok iyi anlıyorum başlarda çok zor oluyorr bende öleydim
ama artık alıştım ne kadar oldu sen yeneli
canım zaten ultrason jeli kullanıyorum kayganlaştırıcı olarak içimdeyken baya bi bekliyorum git gel yapınca çok rahatsız oluyorum eşime sakın hareket etme diyorum durduruyorum onu bide altta olmaya alışamadım üstte yapıyorum onda da git gel çok zor oluyo
bende altta olmaktan korkuyorum yaa. üsttede hareket etmek zor oluyor gerçekten demi bende öyleyim
iyiyim sadece ilacı alınca bas dönmesi ve uyku yapıyor ama bebek nasıl hiç bilemiyorum yarın kontrol var yazarım buraya insallah
bu arada kızlar altta kesinlikle cok daha rahat oluyor ve ben daha fazla zevk aldıgımı söyleyebilirim altta tedirgin oluyorsanız üstte baslayıp biraz garip gelicek belki ama alta dönebilirsiniz döndürme kısmınıda eşinize bırakabilirsiniz nası bi anlatım oldu hiç bilemicem umarım yeterince anlaşılır olmustur [/QUOT
yaa ben onu denedim canım yaa ama yapamadım hareket edemiyorum ki hiç o anda alta geçebileyim nası olcak o iş:)):hulya:
bu arada kızlar altta kesinlikle cok daha rahat oluyor ve ben daha fazla zevk aldıgımı söyleyebilirim altta tedirgin oluyorsanız üstte baslayıp biraz garip gelicek belki ama alta dönebilirsiniz döndürme kısmınıda eşinize bırakabilirsiniz nası bi anlatım oldu hiç bilemicem umarım yeterince anlaşılır olmustur
canım iyi olmana çok sevindim,,,inşlhh bebiş de iyidir,,,dinlen iyice,kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar altta kesinlikle cok daha rahat oluyor ve ben daha fazla zevk aldıgımı söyleyebilirim altta tedirgin oluyorsanız üstte baslayıp biraz garip gelicek belki ama alta dönebilirsiniz döndürme kısmınıda eşinize bırakabilirsiniz nası bi anlatım oldu hiç bilemicem umarım yeterince anlaşılır olmustur [/QUOT
yaa ben onu denedim canım yaa ama yapamadım hareket edemiyorum ki hiç o anda alta geçebileyim nası olcak o iş:)):hulya:
içerdeyken eşin kucaklayıp çeviricek biraz garip bi tarif ama napalım :kedi:
içerdeyken eşin kucaklayıp çeviricek biraz garip bi tarif ama napalım :kedi:
ayyy denedik kıııız onuuuu olmadı kiiii:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?