Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım benim hiç olumsuz düşünme sağlıklı çok güzel bir bebeğin olacak yat dinlen bol bol biliyosun strese girersen bebeğinde hisseder...Allahım sana bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla....kızlar nazaramı geldiniz noluyo bu aralar kocaman bi nazar boncuğu takın en kısa zamanda....

yaa kızlar ben geçen gün emlasız denedim oldu ama çook zorlandım yaaa ağrı oldu baya bi hiç hareket edemedim git gel hiç olmuyo zaten giriyo öylece hareketsiz kalıyorum neden böyle yaa hala kasıyo muyum ne????

ewet canım hala kasıyorsun biraz bekle içindeyken ve
biraz hareket etmeye çalış başlangıçta biraz zorlar ama
hemende alışırsın gitgellere denemelisin
emlayı bırakmanda bençe çok güzel onun yerine eger zorlanıyorsan yine geçici bi süreligine kayganlaştırıcı kullanabilirsin

canım zaten ultrason jeli kullanıyorum kayganlaştırıcı olarak içimdeyken baya bi bekliyorum git gel yapınca çok rahatsız oluyorum eşime sakın hareket etme diyorum durduruyorum onu bide altta olmaya alışamadım üstte yapıyorum onda da git gel çok zor oluyo

ewet bende hiç altta denemedim
zamanla hareket etmeye alışırsın ama arada bir kendini zorlamaya çalış
çok iyi anlıyorum başlarda çok zor oluyorr bende öleydim
ama artık alıştım ne kadar oldu sen yeneli

bir ay felan oldu sanırım canım yaa bayramdan sonraydı galiba

bende yeneli 1 ay oldu ama memlekete gitmiştim eşimle ayrıydık. sadece 2 deneme yapmıştık. dün 3.yü yaptık. çok ara verdiğimiz için endişeliydim. oldu ama öncekiler daha iyi olmuştu. 2. denemede gelgit rahat olmuştu ama dün zorlandım gelgit yapamadım pek. 3 hafta ara vermeye bağlıyorum inşallah öyledir başa dönmek istemiyorum

bende altta olmaktan korkuyorum yaa. üsttede hareket etmek zor oluyor gerçekten demi bende öyleyim

iyiyim sadece ilacı alınca bas dönmesi ve uyku yapıyor ama bebek nasıl hiç bilemiyorum yarın kontrol var yazarım buraya insallah

bu arada kızlar altta kesinlikle cok daha rahat oluyor ve ben daha fazla zevk aldıgımı söyleyebilirim altta tedirgin oluyorsanız üstte baslayıp biraz garip gelicek belki ama alta dönebilirsiniz döndürme kısmınıda eşinize bırakabilirsiniz nası bi anlatım oldu hiç bilemicem umarım yeterince anlaşılır olmustur

zerre katılıyorum ,altta olmak daha iyi,o döndürme kısmı bizde de işe yarıyorrr...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…