Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

anladımm onu bende düşünmüştüm ama sonra komik bi fikir gibi geldi söyleyemedim bile :) kız gerçekten olurmu öyle. ay kırmayalım mutluluk çubuğumuzu :)))

anladımm onu bende düşünmüştüm ama sonra komik bi fikir gibi geldi söyleyemedim bile :) kız gerçekten olurmu öyle. ay kırmayalım mutluluk çubuğumuzu :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyyyyyyy Allah iyiliğini versin kıız çok güldüm:))))

yok kız bişeycik olmuyoo,,, biz de hep altta başlıyoruz,üstte de ben yapamıyorum,o yüzden dönme işi işe yarıyorr

ay adam sinirlencek gene acayip şeyler yaptırıyom diye
boyna talimat veriyon sevişiyozmu yoksa arabamı parkediyoz belli değil diyo :sm_cool:

kesınlıkle ara vermekle alakalı..basa falan donmuyosun ..aklından cıkart bunu..mesela ben adet sonrası sıkınıtya gırıyorum...cunku bılıyorum kotu geccek...ama ne kadar sık yaparsan o kadar cabuk alısır..o yuzdne bundan sonra arayı uzatma

kız yazık zatne bıızm adamlara ...oyuncak gıbı oynuyoz herıflerle ..soyle yap yokyok olmadı boyle dur bekle ...adamlar tam ıskence cekıyo...yazık kızzz

inşallah öyledir canım yaa. bidahaki daha iyi olcak bi dahaki daha iyi olcak diye telkin ediyom kendimi bakalım iyi olcak inşallah

bu kadar macerayı vajisiz bi kadınla asla yaşayamazlardı kaydirigubbakcemile3
demı yanı....her zamnakı herkez gıbı cınsel hayatları olurdu..ama bak naısl heyecanlı gecıyo ...her denemde acaba bugun nasıl olcak dıye dusunuyorlar...kaydirigubbakcemile3

ewet yaaa bide bi yerini kırma korkusu
ne derdik millete nasıl bi açıklama yapardık acep.......kaydirigubbakcemile3

yok böle bi vajili
iyi tarafındanda bakılmalı
hayatımız çok heyecanlı geçiyooo
monoton degil en azından :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…