bu arada kızlar altta kesinlikle cok daha rahat oluyor ve ben daha fazla zevk aldıgımı söyleyebilirim altta tedirgin oluyorsanız üstte baslayıp biraz garip gelicek belki ama alta dönebilirsiniz döndürme kısmınıda eşinize bırakabilirsiniz nası bi anlatım oldu hiç bilemicem umarım yeterince anlaşılır olmustur
anladımm onu bende düşünmüştüm ama sonra komik bi fikir gibi geldi söyleyemedim bile :) kız gerçekten olurmu öyle. ay kırmayalım mutluluk çubuğumuzu :)))
anladımm onu bende düşünmüştüm ama sonra komik bi fikir gibi geldi söyleyemedim bile :) kız gerçekten olurmu öyle. ay kırmayalım mutluluk çubuğumuzu :)))
kesınlıkle ara vermekle alakalı..basa falan donmuyosun ..aklından cıkart bunu..mesela ben adet sonrası sıkınıtya gırıyorum...cunku bılıyorum kotu geccek...ama ne kadar sık yaparsan o kadar cabuk alısır..o yuzdne bundan sonra arayı uzatmabende yeneli 1 ay oldu ama memlekete gitmiştim eşimle ayrıydık. sadece 2 deneme yapmıştık. dün 3.yü yaptık. çok ara verdiğimiz için endişeliydim. oldu ama öncekiler daha iyi olmuştu. 2. denemede gelgit rahat olmuştu ama dün zorlandım gelgit yapamadım pek. 3 hafta ara vermeye bağlıyorum inşallah öyledir başa dönmek istemiyorum
kız yazık zatne bıızm adamlara ...oyuncak gıbı oynuyoz herıflerle ..soyle yap yokyok olmadı boyle dur bekle ...adamlar tam ıskence cekıyo...yazık kızzz
kesınlıkle ara vermekle alakalı..basa falan donmuyosun ..aklından cıkart bunu..mesela ben adet sonrası sıkınıtya gırıyorum...cunku bılıyorum kotu geccek...ama ne kadar sık yaparsan o kadar cabuk alısır..o yuzdne bundan sonra arayı uzatma
demı yanı....her zamnakı herkez gıbı cınsel hayatları olurdu..ama bak naısl heyecanlı gecıyo ...her denemde acaba bugun nasıl olcak dıye dusunuyorlar...kaydirigubbakcemile3bu kadar macerayı vajisiz bi kadınla asla yaşayamazlardı kaydirigubbakcemile3
içerdeyken eşin kucaklayıp çeviricek biraz garip bi tarif ama napalım :kedi:
Ayy biz onu denemeye kalktık ben gülcem diyee diyee olmadı
beceremedik yani :kedi:
zaten üstte biraz alışınca tkr alta geçip içeri alınca oluyooo
ayyy ilk defa böle şeyler yazıyommm :kedi:
Ayy biz onu denemeye kalktık ben gülcem diyee diyee olmadı
beceremedik yani :kedi:
zaten üstte biraz alışınca tkr alta geçip içeri alınca oluyooo
ayyy ilk defa böle şeyler yazıyommm :kedi:
senin söylediginde mantıklı onuda denedim .. bende bi yerimiz kırılcak diye korkmustum ama bişi olmadım ..zaten eger cok ara vermişssem tedirginsem ilk üstte baslıyo .. bide bence iyice rahatlayana kadar yani ilişki sıklığı arttıktan sona iyice rahat hale gelince döndürme olabilir ilk baslarda egzersiz modunda oluyo dur napıyosun falan ben nefes aldımmı aldıgım nefesi verdimmi ohoo bi sürü iş sona onları ne zaman düşünmüyosun hersey yoluna giriyo :kedi:
senin söylediginde mantıklı onuda denedim .. bende bi yerimiz kırılcak diye korkmustum ama bişi olmadım ..zaten eger cok ara vermişssem tedirginsem ilk üstte baslıyo .. bide bence iyice rahatlayana kadar yani ilişki sıklığı arttıktan sona iyice rahat hale gelince döndürme olabilir ilk baslarda egzersiz modunda oluyo dur napıyosun falan ben nefes aldımmı aldıgım nefesi verdimmi ohoo bi sürü iş sona onları ne zaman düşünmüyosun hersey yoluna giriyo :kedi:
ya bennn ya bi dur sen hareket etme bi dk yaaa
bekle dedim sana acaba krem mi sürsem du bi bekle krem alıp gelim sen versene kaydirigubbakcemile3
sanki şeyi iş gibi yapıyozz ama başlangıçta biraz rahatlayınca.......:kedi:
öle işteee...........
ya bennn ya bi dur sen hareket etme bi dk yaaa
bekle dedim sana acaba krem mi sürsem du bi bekle krem alıp gelim sen versene kaydirigubbakcemile3
sanki şeyi iş gibi yapıyozz ama başlangıçta biraz rahatlayınca.......:kedi:
öle işteee...........
hıh aynen öyle
dur dur bidakka ıkıncam durbi nefes egzersizi yapayım biraz dur dur azcık yavaş ol kıpırdamaaa :))))
bunlar yetmezmiş gibi bide dün adamı 3 kere yatakta bıraktım gittim wc ye naapim çok çişim geliyo dayanamıyom. en sonunda bırak sal gitsin yap üstüme dedi yaa. en heycanlı yerinde bırakıp gidiyomuşum :)))
hıh aynen öyle
dur dur bidakka ıkıncam durbi nefes egzersizi yapayım biraz dur dur azcık yavaş ol kıpırdamaaa :))))
bunlar yetmezmiş gibi bide dün adamı 3 kere yatakta bıraktım gittim wc ye naapim çok çişim geliyo dayanamıyom. en sonunda bırak sal gitsin yap üstüme dedi yaa. en heycanlı yerinde bırakıp gidiyomuşum :)))
ayy gülmekten ölüyorum şu an kızlar yaaa Allah iyiliğinizi versin emi...:)))))))))
hakkaten aynı şeyleri bende yaşıyorum yaaa benimde tuvaletim geliveriyo aynı bi gün eşimde bana üstüme yapıver sana feda olsun bişi olmas demişti:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?