zerre katılıyorum ,altta olmak daha iyi,o döndürme kısmı bizde de işe yarıyorrr...:içelim:
nasılsınız görüşmeyeli ?
dr dan geldim şimdi düşük tehlikesi var dedi lekeden dolayı ilaç sayısını çoğalttı ultrasonda hala bebek görünmüyor ama kesesi büyümüş dedi bide kan uyuşmazlıgı için tahlil verdim sonuc almaya gidicem öğleden sonra haftaya görebilcekmiyiz bakalım bi hafta sonra kontrol var insallah sorunsuz atlatırım şu dönemi
dr dan geldim şimdi düşük tehlikesi var dedi lekeden dolayı ilaç sayısını çoğalttı ultrasonda hala bebek görünmüyor ama kesesi büyümüş dedi bide kan uyuşmazlıgı için tahlil verdim sonuc almaya gidicem öğleden sonra haftaya görebilcekmiyiz bakalım bi hafta sonra kontrol var insallah sorunsuz atlatırım şu dönemi
zerr caanııım Allah yardımcın olsun yaa inş sorunsuz geçer bu dönem senin için hayırlısıyla bebeğin dünyaya gelir inş...
inşallah canım sorunsuz atlatırsın sen moralini yüksek tut moral bozukluğu olumsuz etki yapar belki. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun içini ferah tut bol bol dinlen ve bol bol dua et.
ben karışığım bilmiyorumkismile
:1shok:
:uhm:
Zerrcim inşlh sorunsuz atlatırsın ,ilk aylar riskli olabiliyor,dikkat et canım,bide kaç haftalık oldu ki bebiş,vajinal ultrasonla mı bakıldı yoksa karından mı bebek görünmüyo dendi
ay ilk gün duydugumda cok üzülmüştüm düşük olabilecegini duyunca şimdi biraz daha rahatım Allahın takdiri sanki kötü bişi yaşamıcakmışım gibi hissetmeye başladım belkide dr un rahat tavırlarındanmı nedense gerçi onlar her duruma alışkında bilmiyorumki bide rüyamda gördüm gece kucagıma almıstım heralde onun etkiside var
canım vajinal ultrasonla bakmadı normal karından ultrasonla baktı 6 hafta oldu bu hafta
insallah canım tsk ederim iyi dileklerin için şimdilik cıkıyorum hoşçakalın :1hug:normal canım ,küçücük daha annesi,,,haftaya görürsünüz kendisini de,kalp atışlarını da hayırlısıylaa kaydirigubbakcemile3
rüyan hayra çıksın tatlım. inşallah kucağına aldığın günleride görücen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?