günaydın cnm nasılsın
ameliyat ne zaman canım
Kızlar beni merak etmşsinizdir.eşimin bütün tektikleri yapıldı kalpten şüphenilmişti çok şükür bişey yok her şey yolunda.benimde dün tahlillerim yapıldı yine normal çıktı herşey, artık ameliyata geri sayım başladı..
Son birkaç gündür hep hastanede geçti günlerim.evimi b...götürüyor güzel bi temizlik yapmam lazım.sonrada yemek..
Sizi çok özledim işlerim bitsin yine geleceğim...
aynen canım insan kendini ne kadar rahatlatırsa o kadar sorunsuz oluyo hep derdim insanlar nesinden zevk alıyo bu işin diye ama alınıyomuş ya:kedi:allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah opuyorumnanaktan:dance::teytey::sm_cool:
Geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına çok sevindim...
İnşallah ameliyatı da sorunsuz atlatırsınız :Saruboceq:
Sağol bitanem..sen nasılsın son zamanlarda sıkıntılıydın nasıl oldun?
Umarım herşey yolundadır..
haftaya çarşamba:bbo:
merhaba arkadaşlar önceki topiğe yazmıştım ancak sorumun yeri burasıymış yeni gördüm inşallah bundan sonra ben de buradayım.size kendimden bahsedeyim ben de...
ben de vajili idim önceki topiğin ve bahar07 ninde yardımıyla vajiden kurtuldum. 3 ay sonrada hamile kaldım.doktora gittik vajinal ultrasona girdim (korkarak) gördüm bebek kesesini.sonra kanamam başladı yine dr a gittik vajinal ult bu sefer o kdar zor oldu ki anlatamam bu arada kanama hala devam ediyordu.sonra bekledik başka dr a gittik masa da kaldım baktıramadım vajiye ertesi gün kalp atışı olmadığı için anesteziyle kürtaj oldum. bunları anlatıyorum ben eşimle birleşirken bir sorun yaşamıyorum ancak doktora gitmektn korkuyorum.hamile kalmak isteyen arkadaşlar hamile kalmadan doktor korkularını bir şeklde yenmeye çalışsınlar.şimdi bebek için tekrar çalışmalara başladım hamile kalırsam ne yaparım diye de düşünüyorum tek çözüm beklemek bebek 2 aylk olunca üstten ultrasyona girmek bu arada nasıl bekliycem onuda bilmiyorum .kafamın ne kadar karışık olduğu yazımdan anlaşılıyordur şimdi sizden yardım istiyorum aslında dertleşmek istemiştim ben doktor korkumu nasıl yeneceğim???;?; şimdiden hepinize teşekkür ederim
CAnım sıkıntılar halen devam ediyor...
Ama iyi olmaya çalışıyorum ne yapayım...
allah yardımcınız olsun hayırlısıyla olur biter inşallah
canım nolur dikkat et kendine stres bir çok sağlık sorunu getiriyor peşinden.ben daha önce yaşadığım sorunları anlatmıştım.çok şükür vaji bitti derken bi sürü sorun çıktı.en son eşim için çok korkmuştum o da geçti şükür şimdi benim bebek meselesi tabi maddi sorunlar devam ediyor ama nayapalım bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor. hayat devam ediyor ve biz bu hayatı yaşamak zorundayız,iyi olmak zorundayız..
Allah çözümsüz dert vermesin..Sağlık gerçekten herşeyden önemliymiş gün geçtikçe daha iyi anlıyorum..
Biz vajili hatunlar çok güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geliriz..:lepi:
günaydın kızlar,
oyyyy oyhyyy ne güzel haberlerle başlamış gün....izmirli arkadaşım senin adına çok sevindim tadını çıkar evliliğinin :dance:
caracım eşinle ilgili tekrar geçmiş olsun bunuda atlattınız çok şükür :Saruboceq:
Derincim seninlede ayrıca gurur duydum eski günleri hatırladıkça demekki vajinin sende artık kalıntısı bile kalmadı bi ömür böyle devam eder inşallah opuyorumnanaktan
Doktor korkusu bendede var ama sorunun bende deil karşıma çıkan embesil kadın doktorda olduğunu düşünüyorum o yüzden artık takmıyorum başka bi doktora gidicem ama şimdilik bi sorunum yok gibi
canım ne güzel mayene olmuşsun bişey çıkmamasına da sevindim. bu arada seni bulduğuma sevindim ben de bebiş olursa doktor işleri için elazığa gelicem doktor konusunda yardımcı olur musun? ben o muayene masaına çıkınca kitleniyorum bacaklarımı bile açamıyorum işte onu nasıl aşıcam bilmiyorum ?
tşk ederim canım evlilik tarihimi artık değiştirdim ben 12.10.2010 salı bugünden itibaren yeni evliyim bu hafta kayınvaldemde yok ohhhhhhhh iyice kaynatıcaz bu hafta :dance::dance:sositosositosositososito
Deli seni kaydirigubbakcemile3
Benim de evlilik tarihim 05.06.2008 olsa da nikah tazeleme tarihim 06.04.2010 kaydirigubbakcemile3
ama napim bölesi daha güzel değilmi:roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?