Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına çok sevindim...
İnşallah ameliyatı da sorunsuz atlatırsınız :Saruboceq:

Ben de uzun zamandır jelsiz falan yapıyorum...
Sadece arada kullanmam gerekebiliyor canım...
Allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin...

canım bende vajiyi yendikten hemen sonra gittim doktora gittim durumumu söylememe rağmen o aleti birden soktu bende kasılınca biraz zor oldu ama yinede muayene oldum.tabi kasa kasa hemde ağlayarak.ikinci muayenemi araitırma hastanesinde oldum doçent yardımcısı kendisi.vajiden hiç bahsetmedim sadece kasıldığımı söyledim.o kadar rahatlattı ki beni.en küçük aletle bakacam dedi asistanı elimden tuttu.inan bana aleti soktuğumda hiç bişey hissetmedim bile sonra smear testi için örnek alcam dedi ben yine birşey hissetmedim.en son da hiç acımayacak deyip ultrasyon aletini geçirdi çok basitti.
Demek istediğim doktor gerçekten çok önemliymiş çok kibardı diğer doktor gibi değildi hemde o özel hastanede çalışıyor.
Lütfen doktora gitmeden önce iyice araştırın tecrübeli olsun.ve gerçekten rahat olun korkulacak hiç bir şey yok..

CAnım sıkıntılar halen devam ediyor...
Ama iyi olmaya çalışıyorum ne yapayım...

canım nolur dikkat et kendine stres bir çok sağlık sorunu getiriyor peşinden.ben daha önce yaşadığım sorunları anlatmıştım.çok şükür vaji bitti derken bi sürü sorun çıktı.en son eşim için çok korkmuştum o da geçti şükür şimdi benim bebek meselesi tabi maddi sorunlar devam ediyor ama nayapalım bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor. hayat devam ediyor ve biz bu hayatı yaşamak zorundayız,iyi olmak zorundayız..
Allah çözümsüz dert vermesin..Sağlık gerçekten herşeyden önemliymiş gün geçtikçe daha iyi anlıyorum..
Biz vajili hatunlar çok güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geliriz..:lepi:

Zaten strese bağlı ne kadar hastalık varsa bende mevcut canım yaa...
Haklısın güçlü insanlarız ama bazen çok aşırı halde bunalıyorum...

günaydın kızlar,

oyyyy oyhyyy ne güzel haberlerle başlamış gün....izmirli arkadaşım senin adına çok sevindim tadını çıkar evliliğinin
:dance:

caracım eşinle ilgili tekrar geçmiş olsun bunuda atlattınız çok şükür :Saruboceq:
Derincim seninlede ayrıca gurur duydum eski günleri hatırladıkça demekki vajinin sende artık kalıntısı bile kalmadı bi ömür böyle devam eder inşallah opuyorumnanaktan
Doktor korkusu bendede var ama sorunun bende deil karşıma çıkan embesil kadın doktorda olduğunu düşünüyorum o yüzden artık takmıyorum başka bi doktora gidicem ama şimdilik bi sorunum yok gibi

tşk ederim canım evlilik tarihimi artık değiştirdim ben 12.10.2010 salı bugünden itibaren yeni evliyim bu hafta kayınvaldemde yok ohhhhhhhh iyice kaynatıcaz bu hafta :dance::dance:sositosositosositososito

dr gidemediğimden dr nasıl bilmiyorum ama şöyle diyebilirim yani duyduklarımı aktarabilirim
benim doğumumu fatma kaya yaptırdı ama muayene olmak imkansız gibi bişey onda çünkü nofrostbuzdolabı gibi ama cerrahisi iyi ümit bey orhan bey şuan elazıgda en revaşta olanlar tüp bebek felan onlar yapıyo herkesler çok memnun.ama ben dün anadolu hastanesinde ebru çelik kavak a gittim süperrrrrrrrrrdi çok ilgiliydi ve onun ilgisi sayesinde muayene olabildim.her lafının sonu tatlım dı ama cerrahisi nasıldır bilmiyorum.iyiye benziyodu çünkü bana neden alttan muayene etmesi gerektiğini kağıda çizerek anlattı.yardımcı olurum sana istedigin zaman özeldende ulaşabilirsin

tşk ederim canım evlilik tarihimi artık değiştirdim ben 12.10.2010 salı bugünden itibaren yeni evliyim bu hafta kayınvaldemde yok ohhhhhhhh iyice kaynatıcaz bu hafta :dance::dance:sositosositosositososito

Deli seni kaydirigubbakcemile3
Benim de evlilik tarihim 05.06.2008 olsa da nikah tazeleme tarihim 06.04.2010 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…