merhaba arkadaşlar önceki topiğe yazmıştım ancak sorumun yeri burasıymış yeni gördüm inşallah bundan sonra ben de buradayım.size kendimden bahsedeyim ben de...
ben de vajili idim önceki topiğin ve bahar07 ninde yardımıyla vajiden kurtuldum. 3 ay sonrada hamile kaldım.doktora gittik vajinal ultrasona girdim (korkarak) gördüm bebek kesesini.sonra kanamam başladı yine dr a gittik vajinal ult bu sefer o kdar zor oldu ki anlatamam bu arada kanama hala devam ediyordu.sonra bekledik başka dr a gittik masa da kaldım baktıramadım vajiye ertesi gün kalp atışı olmadığı için anesteziyle kürtaj oldum. bunları anlatıyorum ben eşimle birleşirken bir sorun yaşamıyorum ancak doktora gitmektn korkuyorum.hamile kalmak isteyen arkadaşlar hamile kalmadan doktor korkularını bir şeklde yenmeye çalışsınlar.şimdi bebek için tekrar çalışmalara başladım hamile kalırsam ne yaparım diye de düşünüyorum tek çözüm beklemek bebek 2 aylk olunca üstten ultrasyona girmek bu arada nasıl bekliycem onuda bilmiyorum .kafamın ne kadar karışık olduğu yazımdan anlaşılıyordur şimdi sizden yardım istiyorum aslında dertleşmek istemiştim ben doktor korkumu nasıl yeneceğim???;?; şimdiden hepinize teşekkür ederim
Kızlar beni merak etmşsinizdir.eşimin bütün tektikleri yapıldı kalpten şüphenilmişti çok şükür bişey yok her şey yolunda.benimde dün tahlillerim yapıldı yine normal çıktı herşey, artık ameliyata geri sayım başladı..
Son birkaç gündür hep hastanede geçti günlerim.evimi b...götürüyor güzel bi temizlik yapmam lazım.sonrada yemek..
Sizi çok özledim işlerim bitsin yine geleceğim...
Ben de uzun zamandır jelsiz falan yapıyorum...
Sadece arada kullanmam gerekebiliyor canım...
Allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin...
bişey sorcam yaa... izmit senin içinde geçerli canım sorum :)))
hani siz meğer çok zevkliymiş diyorsunuz ya? acaba bu zevk jelsiz oluncamı hissediliyo?
kızlar bu zevk olayı ile ilgili bi şey duymuştum ama burada yazmak biraz açık olur gibidelikafadulden
kadercim tşk ederim venüsten benimde anlamadığım zaten p...s oraya girdiğinde bir boşluk olmuyoki vajinayı tamamen sarıyo denk gelmemesine imkan yok yani benmi anlayamadım acaba:bbo:
bebişim denk geliyordur ama baskı uyguladığı yerler aynı değildir yani her kısma aynı derecede baskı yapmıyordur o anki pozisyonada bağlı tabiki :kedi:
waauv venüstencim sende ne numaralar varmış kızz,,,kaydirigubbakcemile2 bende zevk olayı bazen oluyo bazen olmuyoo,,,demekki noktayı bulmak lazımmmışş herseferinde...
yawrum madem bi işi yapıcaz tam yapalım dimi :ecrin_bebek: bu işin uzmanlarında tüyolar aldım anam şaşırdımda kaldım neler varmış :kedi:birde şu var p...s içerdeyken kegel egzersizi yapar gibi sıkıp bırakacakmışsın o zaman erkek deli olurmuş çok zevk verirmişmiş... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?