Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım geçmiş olsun umarım birdahaki sefere sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. anlayamadığım bişey var ama. senin düşük yapmanın sebebi doktor muayenesimi oldu yani? bilmiyorumki bu korkuna ne tavsiye etsem ben hiç vajinal muayene olmadım belki bendede vardır böyle bir korku. ben mesela önceleri hayatta açamam diyordum hatta eşime bile göstermiyordum düşün. egzersiz yaparken mecburiyetten aça aça yendim bu duygumu epilasyona falanda çok rahat gidiyorum artık.

eşinin iyi olmasına çok sevindim canım. senin ameliyatında sorunsuz geçecek inşallah....

Ben de uzun zamandır jelsiz falan yapıyorum...
Sadece arada kullanmam gerekebiliyor canım...
Allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin...

bişey sorcam yaa... izmit senin içinde geçerli canım sorum :)))
hani siz meğer çok zevkliymiş diyorsunuz ya? acaba bu zevk jelsiz oluncamı hissediliyo?

bişey sorcam yaa... izmit senin içinde geçerli canım sorum :)))
hani siz meğer çok zevkliymiş diyorsunuz ya? acaba bu zevk jelsiz oluncamı hissediliyo?

inan bilmiyorum ben bu zamana kadar hiç zevk almamıştım hatta düşünüyodum bu insanlar nasıl zevk alıyo diye ama dün gece jeli hiç kullanmadım ama zevk aldım kendim bile şaşırdım ama jelle zevk aldığını söyleyende olmuştu sanırım yanılmıyosam

kızlar bu zevk olayı ile ilgili bi şey duymuştum ama burada yazmak biraz açık olur gibidelikafadulden

herkese merhabalar kızlar....
izmit cim çok sevindim sorunsuz ilişki yaşamana,tekrar tebrikler...
derin cim senide kutlarım ,sen daha alıştın,,,birdaha sorun yaşamazsın inşlh...
cara cım eşine geçmiş olsun ,seninde ameliyat günün yaklaşıyo,inşlh sorunsuz bi ameliyat olur,sanada geçmiş olsun bi tanem...
venüsten cim canım açık olmaz yaaa,,,yaz sen yazzz,opuyorumnanaktan

Kadercim sağol bitanem...
VENUSTEN zevk alıyorum ben ama gene de insanı merak ettiriyon :)
Söyle bakim :)

aslında bende şey duydum bizim bu kullandığımız kayganlaştırı jeller varya onların zevk arttırıcı olanları varmış. vajiyi uyarıyormuş felan ondanmı alsak acep?

şimdi kızlar hep söylenen bi söz vardır önemli olan boyu değil işlevi diye...yani zevk olayını sürekli bizden kaynaklanan bişey olarak düşünüyoruz ama aslında öyle değilmiş...bizler henüz cinselliği çok iyi bilmediğimizden nelerden zevk aldığımızı/alacağımızıda bilemiyoruz bi kadını en çok uyaran bölüm g noktası diye tabir edilen yer klitorisin iç kısmıymış düşünsenize yüzeysel denemelerimizde bizi uyaran şey hep klitorise dokunulmasıydı düşünün üstten dokunulduğunda o kadar etki eden şey içerden baskı uygulandığında nasıl bir zevk verir zaten vajinal orgazm denilen şeyde öyle oluyormuş...bazılarımızda bunun yeri vajen yapısına göre değişebiliyormuş burada iş p...sin o bölgeye denk gelmesi...bunun sonucunda zevk olayı ortaya çıkıyormuş bunu keşfeden çiftler başka yollarda bulmuşlar hep aynı derecede nirvanaya ulaşmak için p...se takılan bir aparat varmış ve sex shoplarda satılıyomuş bunu p...s yerleştirince klitorisin iç ve dış kısmına baskı uygulandığında zevk kaçınılmaz oluyormuş kaydirigubbakcemile3

ben parmak egzersizleri esnasınd g noktamı buldum anam çok iç gıcıklayıcı bir şeydi şimdi sıra p...si oraya denk getirmekte alkisalkisalkis

kadercim tşk ederim venüsten benimde anlamadığım zaten p...s oraya girdiğinde bir boşluk olmuyoki vajinayı tamamen sarıyo denk gelmemesine imkan yok yani benmi anlayamadım acaba:bbo:

waauv venüstencim sende ne numaralar varmış kızz,,,kaydirigubbakcemile2 bende zevk olayı bazen oluyo bazen olmuyoo,,,demekki noktayı bulmak lazımmmışş herseferinde...

Son düzenleme:
offf aman yaaa vajiyi aparatla yen g noktanı bulmak zevk almak için aparat al ayy ömrümüz aparatla geçiyo biz bu kocaları niye aldık yaw

kadercim tşk ederim venüsten benimde anlamadığım zaten p...s oraya girdiğinde bir boşluk olmuyoki vajinayı tamamen sarıyo denk gelmemesine imkan yok yani benmi anlayamadım acaba:bbo:

bebişim denk geliyordur ama baskı uyguladığı yerler aynı değildir yani her kısma aynı derecede baskı yapmıyordur o anki pozisyonada bağlı tabiki :kedi:

waauv venüstencim sende ne numaralar varmış kızz,,,kaydirigubbakcemile2 bende zevk olayı bazen oluyo bazen olmuyoo,,,demekki noktayı bulmak lazımmmışş herseferinde...

yawrum madem bi işi yapıcaz tam yapalım dimi :ecrin_bebek: bu işin uzmanlarında tüyolar aldım anam şaşırdımda kaldım neler varmış :kedi:birde şu var p...s içerdeyken kegel egzersizi yapar gibi sıkıp bırakacakmışsın o zaman erkek deli olurmuş çok zevk verirmişmiş... kaydirigubbakcemile5

neler varmışta haberimiz yok,,,denemek lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…