Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Hadi yaa nesine deli olurlarmış ki :)
Ben bazen yapıyorum onu sonra eşimle kıkırdıyoruz yarım saat komik geliyo ona kaydirigubbakcemile3

canım daha başlayamadık bebiş çalışmalarına,,,yumurtlama günlerim geçti,değerlendiremedik...onun dışında herşey yolunda,,,
sen nasılsın canım?boshayallersmile

hayırlısı olsun canım..önümüzdeki ay başlarsın..ii olduğuna sevindim...ameliyattan dolayı stres yapıyorum..onun dışında iyiyim..

hayırlısı olsun canım..önümüzdeki ay başlarsın..ii olduğuna sevindim...ameliyattan dolayı stres yapıyorum..onun dışında iyiyim..

canım inşlhh güzel,sorunsuz ve kolay bir ameliyat geçirirsin,strese sokma canım şimdiden kendini,sonrasını düşün,sağlıklı bir hamilelik geçireceksin bu daha önemli,,,pozitif şeyler düşün inşlh herşey güzel olucak...

hoşbuldum bebişim hemde nasıl sıkıcı migrenim tuttu işin stresinden fisfisfiszaten doğru düzgün iş yok bide kıl kıl insanlarla uğraşıyorum boshayallersmile

ayy hapşurup duruyorum bende,şu havalar biraz açsa da rahat etsek aczık,,,halkla ilişkiler mi senin iş,yoksa mağaza müdürlüğü filan mı canım,

ayy hapşurup duruyorum bende,şu havalar biraz açsa da rahat etsek aczık,,,halkla ilişkiler mi senin iş,yoksa mağaza müdürlüğü filan mı canım,

bende grip oldum olacam hep direkten dönüyorum bu saatten sonra havalar iyileşmez bebişim çok dikkat etmek lazım bol bol meyve tüketmek gerek sengözlerimebaksanab özeline yazdım bebişim opuyorumnanaktan

yaaa bı bılsem bend ebılmıyorum tam 2 gundur aralıklar seklınde lekelenmeler var ama bı turlu olamadım ehr ay aynı sey ...beklıyoruz bakalım...kafamçokkarıştı

hayırlısı olsun bakalım inşallah nazlı bebeğin geliyodur onun lekelenmesidir opuyorumnanaktan şu dediğiğiniz lekelenme çamur gibi bişey dimi kalıntı gibi regl gelmeden başında gelen ???

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işerim o kadar yoğunki hiç fırsatım olmadı son bir kaç asayfayı okudumda herkeste bayaa ilerleme var anldığım kadarıyla çok sevindim bende hala çok bi ilerleme yok ama sizlerin yazılarını okudukça seviniyorum..umarım vajiyi yenip hamile kalanlar bile vardır tebrikler..

canım nerelerdesin sen??? çok uzun zaman oldu sen neler yaptın ? Zerr hamile bu arada hemen müjdeleyeyim dedim hihoyyyt

canım nerelerdesin sen??? çok uzun zaman oldu sen neler yaptın ? Zerr hamile bu arada hemen müjdeleyeyim dedim hihoyyyt

aaaaaaaaaa çok çok mutlu oldum canım ya darısı tüm isteyenlerin başına..ben iş yerinde baya bi huzursuzluklar yaşadım son 3 4 aydır pek iyi geçmedi yani tabi bu huzursuzluk ev hayatımada yansıdı o yüzden pek bi ilerleme yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…