yawrum madem bi işi yapıcaz tam yapalım dimi :ecrin_bebek: bu işin uzmanlarında tüyolar aldım anam şaşırdımda kaldım neler varmış :kedi:birde şu var p...s içerdeyken kegel egzersizi yapar gibi sıkıp bırakacakmışsın o zaman erkek deli olurmuş çok zevk verirmişmiş... kaydirigubbakcemile5
anladım cnm ben üsteyken zevk aldım sanırım alt tarafta o kadar zevk alamam
ben üstte hiç denemedim ama altta iki kez zevk almıştım.bu g noktasından mı kaynaklı sevinçten mi öyle hissettim bilemiyorum.sonra da olmadı zaten:1no2:
Kader çalışmalar nasıl gidiyor..herşey yolunda mı?
canım daha başlayamadık bebiş çalışmalarına,,,yumurtlama günlerim geçti,değerlendiremedik...onun dışında herşey yolunda,,,
sen nasılsın canım?boshayallersmile
hayırlısı olsun canım..önümüzdeki ay başlarsın..ii olduğuna sevindim...ameliyattan dolayı stres yapıyorum..onun dışında iyiyim..
geldim sonunda zemuszemus
hoşbuldum bebişim hemde nasıl sıkıcı migrenim tuttu işin stresinden fisfisfiszaten doğru düzgün iş yok bide kıl kıl insanlarla uğraşıyorum boshayallersmilehoşgeldin canımm...çok sıkıcı bir günohaoldumsmile
oh oh neler kaynamıs gene burda....mahsaşhhhh
hoşbuldum bebişim hemde nasıl sıkıcı migrenim tuttu işin stresinden fisfisfiszaten doğru düzgün iş yok bide kıl kıl insanlarla uğraşıyorum boshayallersmile
ayy hapşurup duruyorum bende,şu havalar biraz açsa da rahat etsek aczık,,,halkla ilişkiler mi senin iş,yoksa mağaza müdürlüğü filan mı canım,
yaaa bı bılsem bend ebılmıyorum tam 2 gundur aralıklar seklınde lekelenmeler var ama bı turlu olamadım ehr ay aynı sey ...beklıyoruz bakalım...kafamçokkarıştıkızzz bahar regl oldunmu olucanmı geçtimi ?
yaaa bı bılsem bend ebılmıyorum tam 2 gundur aralıklar seklınde lekelenmeler var ama bı turlu olamadım ehr ay aynı sey ...beklıyoruz bakalım...kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işerim o kadar yoğunki hiç fırsatım olmadı son bir kaç asayfayı okudumda herkeste bayaa ilerleme var anldığım kadarıyla çok sevindim bende hala çok bi ilerleme yok ama sizlerin yazılarını okudukça seviniyorum..umarım vajiyi yenip hamile kalanlar bile vardır tebrikler..
canım nerelerdesin sen??? çok uzun zaman oldu sen neler yaptın ? Zerr hamile bu arada hemen müjdeleyeyim dedim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?