Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

doğrudur yawrum iş hayatı bu aralar çok stresli çok fazla iş yok ceremesini bizler çekiyoruz...eşinle bi problem yok değilmi ? nerde takıldın kaldın yawrum anlat bakiiim ????

doğrudur yawrum iş hayatı bu aralar çok stresli çok fazla iş yok ceremesini bizler çekiyoruz...eşinle bi problem yok değilmi ? nerde takıldın kaldın yawrum anlat bakiiim ????

ya tam vaji bitti artık bu işin çoğunu hallettim derken eşim çok ilgisiz olamaaya başladı..ben hala çekingenim zaten bu konuda 1 2 kere yanaştım belim ağrıyo baacağım ağrıyo falan dedi bende sinirlendim şimdi kardeş kardeş uyuyoruz anlıcağın haftada 1 anca deneme yapıyoruz..

tam ilişki yaşıyorsunuz ama değilmi ?

caanım hala acıyo dişimi sıkıyorum birleşme oluyo sorun tam olaarak bitmedi zevkte almıyorum ama çok daaha iyi eskisine göre sen ne yaptın bittimi tamamen?

slm canım hoşgeldin...a.s.
ilişkide acı oluyo demişsin,kasıyomusun hala kendini,isteksiz olarak mı yapıyorsun yoksa,jel hala kullanıyormusun?
eşin isteksiz olunca senide etkiler bu durum...kafamçokkarıştı

caanım hala acıyo dişimi sıkıyorum birleşme oluyo sorun tam olaarak bitmedi zevkte almıyorum ama çok daaha iyi eskisine göre sen ne yaptın bittimi tamamen?

yawrum biz tatil dönüşü trafik kazası geçirdik ailece dolayısıyla ben 2 aydan fazla ara vermek zorunda kaldım çok fazla ağrılarım vardı tam geçmedi ama bana engel değil artık ağrılar yeni yeni tekrardan kaynatmaya başlıyoruz reglim şu an bitmesini bekliyorum bakalım neler olacak...

canımm geçmişler olsun iyisinizdir inşallah şimdi..

hala azda olsa kasılma var zaten jelsiz hiç yapamıyorum saanırım eşim bana acı çektirdiğini düşünüyo o yüzden bu kadar isteksiz ama böylede olmuyo daaha kötü hissediyorum kendimi..

canımm geçmişler olsun iyisinizdir inşallah şimdi..

Allahıma binlerce şükürler olsun iyileştik hiç iyileşemem sanmıştım ohaoldumsmilesaçlarımın bi kısmını kazımışlardı hippi gibi bişeydim ama şimdi onlarda uzadı güzelim saçlarımı kestirdim ama olcak o kadar :ecrin_bebek:

hala azda olsa kasılma var zaten jelsiz hiç yapamıyorum saanırım eşim bana acı çektirdiğini düşünüyo o yüzden bu kadar isteksiz ama böylede olmuyo daaha kötü hissediyorum kendimi..

canım alışmanız için gün aşırı yapmayı öneriyolar,kasılmaları önlemek için gün aşırı deneyin bence,ben o şekilde kasılmalarımı geçirdimm

hayırlısı olsun bakalım inşallah nazlı bebeğin geliyodur onun lekelenmesidir opuyorumnanaktan şu dediğiğiniz lekelenme çamur gibi bişey dimi kalıntı gibi regl gelmeden başında gelen ???
evet evet aynısı camur gıbı koyuu renk sende oluyomu......

canım çok çok geçmiş olsun saçın kökü sende o gitsin yine uzar allah daha büyüğünden korusun çok üzüldüm gerçekten..

canım alışmanız için gün aşırı yapmayı öneriyolar,kasılmaları önlemek için gün aşırı deneyin bence,ben o şekilde kasılmalarımı geçirdimm

işte diyorumya eşim çok isteksiz oluncada günaşırı olmuyo ama alıştım artık napim inşallah allah hepimize şifasını verir

evet evet aynısı camur gıbı koyuu renk sende oluyomu......

evet vajiyi yendikten sonraki regl hep öyle oldu...başıda sonuda çamurlu gibi oluyo bence kadın olmakla alakalı bişey gibi...ama sen bebiş istiyosunya hemen istersen için rahat etsin bi baktır...bende bide alttan rüzgar giriyo gibi oluyo fisfisfisaşağıdan havamı alıyom nedir opuyorumnanaktan

ALLAH ıyılıgını versın senı..kız ıste dogal klıma:)))
evet canım aynı benımd eesımle ılıskıye gırdıkten sonra aynı bu sekıld eolmaya basladı onceden hıc bı sorun yoktu belkıde kadın olmak boyle bı seydır...ama genede gıdıcem ıhslahhh ıcım rahat eder hem

işte diyorumya eşim çok isteksiz oluncada günaşırı olmuyo ama alıştım artık napim inşallah allah hepimize şifasını verir
vallahı ılk zmanlar bızdede bu tur sorunlar oldu...bende olayı elıme almaya karar verdım...herıfı bastan cıkarttt...gben gıydım gecelıgımı seksı :))bayanssulusmilemumları yaktım ...atmosfer muthısss..parfum kokulaır falan...yatagada uzandım ama uzanmak ne demek kugu gıbıyım....veeeeeeeee mutlu sonnnnn

canım inşlh endişe edilecek bişey yoktur,,,dr a görünmekte fayda var tabi,benim de regl öncesinde deil de 4. ve 5. günlerimde koyu kahverengi oluyo...:umursamaz:

canım saolasın.bazen düşüğün sebebinin doktor olduğunu düşünüyorum çok zorla denemişti hatırlamak bile istemiyorum.epilasyonda ben de rahattım.eşimde de böyle bir sorun yaşamadım.ama o masaya çıkınca titremeye hatta ağlamaya başlıyorum.işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…