canım bende vajiyi yendikten hemen sonra gittim doktora gittim durumumu söylememe rağmen o aleti birden soktu bende kasılınca biraz zor oldu ama yinede muayene oldum.tabi kasa kasa hemde ağlayarak.ikinci muayenemi araitırma hastanesinde oldum doçent yardımcısı kendisi.vajiden hiç bahsetmedim sadece kasıldığımı söyledim.o kadar rahatlattı ki beni.en küçük aletle bakacam dedi asistanı elimden tuttu.inan bana aleti soktuğumda hiç bişey hissetmedim bile sonra smear testi için örnek alcam dedi ben yine birşey hissetmedim.en son da hiç acımayacak deyip ultrasyon aletini geçirdi çok basitti.
Demek istediğim doktor gerçekten çok önemliymiş çok kibardı diğer doktor gibi değildi hemde o özel hastanede çalışıyor.
Lütfen doktora gitmeden önce iyice araştırın tecrübeli olsun.ve gerçekten rahat olun korkulacak hiç bir şey yok..
dr gidemediğimden dr nasıl bilmiyorum ama şöyle diyebilirim yani duyduklarımı aktarabilirim
benim doğumumu fatma kaya yaptırdı ama muayene olmak imkansız gibi bişey onda çünkü nofrostbuzdolabı gibi ama cerrahisi iyi ümit bey orhan bey şuan elazıgda en revaşta olanlar tüp bebek felan onlar yapıyo herkesler çok memnun.ama ben dün anadolu hastanesinde ebru çelik kavak a gittim süperrrrrrrrrrdi çok ilgiliydi ve onun ilgisi sayesinde muayene olabildim.her lafının sonu tatlım dı ama cerrahisi nasıldır bilmiyorum.iyiye benziyodu çünkü bana neden alttan muayene etmesi gerektiğini kağıda çizerek anlattı.yardımcı olurum sana istedigin zaman özeldende ulaşabilirsin
merhab arkadaşlar bende vajiyi yeni yendim sizlerin sayesinde sizlere sormak istediğim birşey var bilgisi olan varsa ban yardım ederse çok memnun olurum çünki daha doktora gitmeye hazır değilim . affinıza sığınarak soruyorum kızlar tam birleşme sırasında ç...m geliyo bu normalmi böyle birşey yaşayan varmı aranızda...
evet canım ilk zamanlar bendede oluyodu sonra geçti nedeni ne bilmiyorum ama
merhab arkadaşlar bende vajiyi yeni yendim sizlerin sayesinde sizlere sormak istediğim birşey var bilgisi olan varsa ban yardım ederse çok memnun olurum çünki daha doktora gitmeye hazır değilim . affinıza sığınarak soruyorum kızlar tam birleşme sırasında ç...m geliyo bu normalmi böyle birşey yaşayan varmı aranızda...
evet vajiyi yendikten sonraki regl hep öyle oldu...başıda sonuda çamurlu gibi oluyo bence kadın olmakla alakalı bişey gibi...ama sen bebiş istiyosunya hemen istersen için rahat etsin bi baktır...bende bide alttan rüzgar giriyo gibi oluyo fisfisfisaşağıdan havamı alıyom nedir opuyorumnanaktan
geçti demek inşallah benimde gfeçer valla sıkmaktan hiç birşey anlamıyom cevabın için teşkkürler canım sağol...
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
derinim hayırdır noldu?
Kızlar moralim çok bozuk :çok üzgünüm:
Kızlar ortada tartışma falan yok...
Eşimin acımasızlıklarından bıktım artık
Evi daha yeni temizlemiştim...
Eve geldi soba borularını çıkardı salonumdan banyoya geçirdi...
Salon halıları ve banyo kapkara...
Ya Allah aşkına yapılacak şey mi bu?
Ben temizlik yaparken grip oldum...
Şimdi de borularla uğraşırken ayaklarımdan soğuk aldım...
Üstüne de yine ben laf yedim...
Bu ne yaa...
evet evet aynısı camur gıbı koyuu renk sende oluyomu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?