Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

evet canım doktordan doktora çok fark var ben de durumumu izah edip çıkıyorum masaya ama çok kasıyorum kendimi doktorların bazıları da hiç vajinimus diyr birşey duymamış gibi yaklaşıyor anlamıyorum bazılarını

canım çok teşekkür ederim bakalım artık iyi bir doktorda iş bitiyor sanırım opuyorumnanaktan

merhab arkadaşlar bende vajiyi yeni yendim sizlerin sayesinde sizlere sormak istediğim birşey var bilgisi olan varsa ban yardım ederse çok memnun olurum çünki daha doktora gitmeye hazır değilim . affinıza sığınarak soruyorum kızlar tam birleşme sırasında ç...m geliyo bu normalmi böyle birşey yaşayan varmı aranızda...

evet canım ilk zamanlar bendede oluyodu sonra geçti nedeni ne bilmiyorum ama

merhaba canım,ilk zamanlar bende de olmuştu,baskıdan dolayı oluyo heralde,,,ama geçti ,seninde geçer merak etme canım

kızlar bende bekarım ve bi ilişki yaşamadım ama o kahverengi çamurmsu dediğiniz şey benimde özel günlerimin başında ve sonunda oluyor. bi arkadaşıma daha sordum oda bekar ondada aynısı oluyormş. nedenini bilmiyoruz henüz bizde ...:sm_confused:

geçti demek inşallah benimde gfeçer valla sıkmaktan hiç birşey anlamıyom cevabın için teşkkürler canım sağol...

canım sana tavsiyem ilişkiden önce mutlaka tuvalet ihtiyacını gider ben öyle yapıyorum ilk zamanlar çok yaşadım eşim hareket ettirince çok afedersin altıma yapcak gibi oluyodum son denemelerimizde olmadı o his hiç

selam canlarım nabersiniz.derincim canını sıkma tatlım ya arada oluyo böyle şeyler hepimizde.neler oldu önemli bişey yoktur inşallah.

venüstencim akşamları da giriyorsun artık nete kocişin kızmasın. ben herzamanki gibi arada girebiliyorum nete bugün biraz erken geldim yemek işşi de erken bitti bi gireyim nete dedim.özledim sizleri. gündüzleri giremiyorum ben akşamlarıda kırk yılda bir işte nabersiniz canım nasıl gidiyo

Kızlar ortada tartışma falan yok...
Eşimin acımasızlıklarından bıktım artık
Evi daha yeni temizlemiştim...
Eve geldi soba borularını çıkardı salonumdan banyoya geçirdi...
Salon halıları ve banyo kapkara...
Ya Allah aşkına yapılacak şey mi bu?
Ben temizlik yaparken grip oldum...
Şimdi de borularla uğraşırken ayaklarımdan soğuk aldım...
Üstüne de yine ben laf yedim...
Bu ne yaa...

Düzelmesini istediğimden emin değilim...
Bazen ben de keşke yenmeseydim şu vajiyi diyorum...
Ona verdiğim tek eziyet vajiydi...
Ama onun bana yaptıklarının yanında masum kaldı...
Ramazan ayında oruçlu oruçlu beni banyoya gönderip halı yıkatmıştı...
6 tane halı yıkamıştım banyoda...
Dilim damağım birbirine yapışmıştı...
Bana da günah değil mi mafoldumben

Son düzenleme:

canım erkek milleti sonuçta anlamıyolar bazen bizleri ne kadar anlatmaya çalışsakta onun için moralini bozma eşimle önceden tartıştığımızda çok kafama takıyodum şimdi hiç takmıyorum nasıl olsa barışacaz sonunda morelimi bozduğuma değmez diyorum

evet evet aynısı camur gıbı koyuu renk sende oluyomu......

baharcım canım benim o dediğin koyu renk bende de oluyor hemde acayip sanki kahve telvesi gibi bişey birkaç gün sonra rengi düzeliyor ama senin biran önce doktora gitmen gerekir. ve uzayan adet tarihide var bende doktora gittim onun için normal dedi herkes 28 gün olacak diye bişey yok dedi. senin periyodunda böyledir dedi şayet seninki her adet tarihin 2 gün geçiyorsa.ama sen bebkte düşündüğün için bu yerleşme kanaması da olabilir canım benim.bide doktor dediki birçok kişi düşük yapıyor ama düşük yaptıklarını anlayamıyorlar dedi küçükken düştüğü için sanki adet kanaması sanıyorlar dedi. canım ne olur ihmal etme benimde adetim 1 hafta 10 gecikti ama korkuma gidemedim doktora belkide bebiş var ama cesaret edemiyorum test yapmaya doktora gitmeye de korkuyorum canım kendime gelip doktora gitmem gerek ama o cesaret yok bende.benim yaz ve kışa girerken böyle düzensizlikler oluyor bu da iyi bişey değil ama sen cesaretlisin tatlım ne olur sen git belki senden gaz gelip ben de giderim.öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…