canım erkek milleti sonuçta anlamıyolar bazen bizleri ne kadar anlatmaya çalışsakta onun için moralini bozma eşimle önceden tartıştığımızda çok kafama takıyodum şimdi hiç takmıyorum nasıl olsa barışacaz sonunda morelimi bozduğuma değmez diyorum
Kavgalı değilim ki zaten...
Kendi kendime kırılıp düzeliyorum...
Ne özür diler ne başka birşey...
Tartışmalar benim de hiç umrumda değil...
Ama eziyetleri canıma tak etti artık...
Düzelmesini istediğimden emin değilim...
Bazen ben de keşke yenmeseydim şu vajiyi diyorum...
Ona verdiğim tek eziyet vajiydi...
Ama onun bana yaptıklarının yanında masum kaldı...
Ramazan ayında oruçlu oruçlu beni banyoya gönderip halı yıkatmıştı...
6 tane halı yıkamıştım banyoda...
Dilim damağım birbirine yapışmıştı...
Bana da günah değil mi mafoldumben
eşinle güzellikle konuşsan konuşmayadamı yanaşmıyo ama bence konuşup gerçekten sende içinden geçenleri en açık şekilde söyle belki o zaman anlar
derincim üzülme ya evet haksızlık etmiş sana gerçektende ama erkeklerin bazı tutarsız fikirsizce tavırları hareketleri var. sen çok fazla kafana takma tatlım he he de geç ne yapacaksın.oda tüm günün yorgunluğunu senden çıkarıyo aklı sıra sen hiç iş yapmıyosundur ona göre yani erkek mantalitesine göre böyle bu.kafanda büyütme tatlım başka şeyler düşün pozitif olmaya bak söyleyene bak sanki ben farklıyım biz bayanlar böyleyiz işyte
Nasıl üzülmeyeyim ki... mafoldumben
Ben de okula gidiyorum, ev işi yapıyorum, alışverişi ben yapıyorum...
Yemek, bulaşık, çamaşır bilmem ne...
Üstüne bide ders çalışmaya çalışıyorum...
Ben de insanım...
Ama insan olduğumu unuttum artık...
ben sana hak veriyorum tatlım zaten her zaman sana da söylüyorum sen ne kadar hamaratsın diye. hem ev hanımı olmak hemde okumak kolay değil ki seni her zaman taktir etmişimdir zaten. erkeklere göre kendileri daha çok yoruluyorlar yoğunlar biz hiç bir iş yapmıyoruz sanki. sana yaptığı eziyet tabiki de keşke konuşabilsen onunla karşılıklı ama konuşulamaz diyosun dene istersen sıkıntılarını anlatmaya çalış.
öyle şeyler söyleme tatlım şuan çok sinirli olduğun için böyle söylüyorsun bunlar da gelip geçecek zaman ilerledikçe daha iyi oturuyor evliliklerde bak bizimkisi de bu seneye kadar alışma dönemiymiş diyrom ki biz de eşimle kaç 3 sene de flört dönemimiz vardı 3 seneyi geçkin de evlilik anca anca alışıyoruz valla zamanla herşey oturuyor sizinde yeni sayılmaz ama anlaması için biraz daha zaman var demekki. valla senin yaptıklarını hiç kimse yapmaz arkadaşlarının eşleri acaba bunları yapıyomu ki evde yemek bulabiliyorlar mı acaba biraz çevresine baksa aslında anlar kıymetini ama nerdeeee
Moralim çok bozuk venüsüm...
Eşime acaip moralim bozuldu
venüstencim akşamları da giriyorsun artık nete kocişin kızmasın. ben herzamanki gibi arada girebiliyorum nete bugün biraz erken geldim yemek işşi de erken bitti bi gireyim nete dedim.özledim sizleri. gündüzleri giremiyorum ben akşamlarıda kırk yılda bir işte nabersiniz canım nasıl gidiyo
canım arasıra bu tür hissetmen normal çünkü hep yatağa nasıl olacak diye tedirgin giriyorsun ve hep aklında aynı soru acıyacakmı...bu süreç sana bağlı olarak değişiyor alışma süreci ama benim sana tavsiyem ohhhh be nasıl yendim vaji seni diye dalga geçerek işe başlaman delikafaduldenaklımızın o anda başka bişeyle meşgul olması gerek o yüzden ya mekan değiştirin yada farklı bişeyler yapın biraz heyecan katın ayollll aaaaa artık koskoca kadınsınız bunuda benmi söyleyecem ohaoldumsmilefantazi yap 3. seferde koltukta deneyin banyoda deneyin tamamı orada olmasa bile başlangıcı orda olsun kaydirigubbakcemile5Kizlarr herkese selam,,inanamiyorum bende artik bu sayfada yazabiliyorum ya bayanssulusmile
Bugun 2.denememizi yaptik ama ilk kadar kolay olmadi nedense..yani sonucta oldu tabi ama dedigim gibi sanki bu biraz acidi gibi ya..ama biliyorumki zaman gecmesi gerekiyor..zamanla rayina oturucaktir ins...ve zaten dayanilmicak bir aci degil kesinlikle..bunun normal oldugunu dusunuyorum..zaten dr larda belli bir sure rayina oturana kadar zaan gecmesi gerektigini soyluyrlarmis....bide ben hala egzersiz yapiyorum..sizce bu egzersizlerimi ne zaman birakirim ki?? neyse halime coksukur ediyorum ..buda gecicek biliyorm..hepinizi opuyorumnanaktan
Venustencim tesekkur ederim buarada..listede ismimi gormek cookk guselllllzemuszemuszemuszemus
aaaaa ne demek korkuyosun ..test yapmaktan nıye korkruyosun ...bebegın olsun ıstemıyomusun...bak ne kadarz aman gecmıs bı test alıp yapsana belkı bebıs var....hem ınan ben ılk dr gıtıtıgmde bayılcakıtm ama durumunu anlatırsan ınan cok anlayıslı davranyolar....evet aynı dedıgın gıbı kahve telvesı gıbı...su an adet oldum ...hayırlsııs ama lutfen sne test yap lutfennnbaharcım canım benim o dediğin koyu renk bende de oluyor hemde acayip sanki kahve telvesi gibi bişey birkaç gün sonra rengi düzeliyor ama senin biran önce doktora gitmen gerekir. ve uzayan adet tarihide var bende doktora gittim onun için normal dedi herkes 28 gün olacak diye bişey yok dedi. senin periyodunda böyledir dedi şayet seninki her adet tarihin 2 gün geçiyorsa.ama sen bebkte düşündüğün için bu yerleşme kanaması da olabilir canım benim.bide doktor dediki birçok kişi düşük yapıyor ama düşük yaptıklarını anlayamıyorlar dedi küçükken düştüğü için sanki adet kanaması sanıyorlar dedi. canım ne olur ihmal etme benimde adetim 1 hafta 10 gecikti ama korkuma gidemedim doktora belkide bebiş var ama cesaret edemiyorum test yapmaya doktora gitmeye de korkuyorum canım kendime gelip doktora gitmem gerek ama o cesaret yok bende.benim yaz ve kışa girerken böyle düzensizlikler oluyor bu da iyi bişey değil ama sen cesaretlisin tatlım ne olur sen git belki senden gaz gelip ben de giderim.öptüm seni
merhab arkadaşlar bende vajiyi yeni yendim sizlerin sayesinde sizlere sormak istediğim birşey var bilgisi olan varsa ban yardım ederse çok memnun olurum çünki daha doktora gitmeye hazır değilim . affinıza sığınarak soruyorum kızlar tam birleşme sırasında ç...m geliyo bu normalmi böyle birşey yaşayan varmı aranızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?