Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Kavgalı değilim ki zaten...
Kendi kendime kırılıp düzeliyorum...
Ne özür diler ne başka birşey...
Tartışmalar benim de hiç umrumda değil...
Ama eziyetleri canıma tak etti artık...

Kavgalı değilim ki zaten...
Kendi kendime kırılıp düzeliyorum...
Ne özür diler ne başka birşey...
Tartışmalar benim de hiç umrumda değil...
Ama eziyetleri canıma tak etti artık...

eşinle güzellikle konuşsan konuşmayadamı yanaşmıyo ama bence konuşup gerçekten sende içinden geçenleri en açık şekilde söyle belki o zaman anlar

derincim üzülme ya evet haksızlık etmiş sana gerçektende ama erkeklerin bazı tutarsız fikirsizce tavırları hareketleri var. sen çok fazla kafana takma tatlım he he de geç ne yapacaksın.oda tüm günün yorgunluğunu senden çıkarıyo aklı sıra sen hiç iş yapmıyosundur ona göre yani erkek mantalitesine göre böyle bu.kafanda büyütme tatlım başka şeyler düşün pozitif olmaya bak söyleyene bak sanki ben farklıyım biz bayanlar böyleyiz işyte

zerr canım napıyosun iyimisin seni merak ediyordum bende bi problem varmı neler yapıyorsun dinlenebiliyormusun bari

Nasıl üzülmeyeyim ki... mafoldumben
Ben de okula gidiyorum, ev işi yapıyorum, alışverişi ben yapıyorum...
Yemek, bulaşık, çamaşır bilmem ne...
Üstüne bide ders çalışmaya çalışıyorum...
Ben de insanım...
Ama insan olduğumu unuttum artık...

ben sana hak veriyorum tatlım zaten her zaman sana da söylüyorum sen ne kadar hamaratsın diye. hem ev hanımı olmak hemde okumak kolay değil ki seni her zaman taktir etmişimdir zaten. erkeklere göre kendileri daha çok yoruluyorlar yoğunlar biz hiç bir iş yapmıyoruz sanki. sana yaptığı eziyet tabiki de keşke konuşabilsen onunla karşılıklı ama konuşulamaz diyosun dene istersen sıkıntılarını anlatmaya çalış.

Evet bu kadar koşturmama rağmen hala bişey yapmadığımı söylüyor deli oluyorum...
Konuşmam, konuşulmaz daha doğrusu...
Ama uzaklaşıyorum artık ondan...
Bakalım kopma noktasına ne zaman gelicez...

öyle şeyler söyleme tatlım şuan çok sinirli olduğun için böyle söylüyorsun bunlar da gelip geçecek zaman ilerledikçe daha iyi oturuyor evliliklerde bak bizimkisi de bu seneye kadar alışma dönemiymiş diyrom ki biz de eşimle kaç 3 sene de flört dönemimiz vardı 3 seneyi geçkin de evlilik anca anca alışıyoruz valla zamanla herşey oturuyor sizinde yeni sayılmaz ama anlaması için biraz daha zaman var demekki. valla senin yaptıklarını hiç kimse yapmaz arkadaşlarının eşleri acaba bunları yapıyomu ki evde yemek bulabiliyorlar mı acaba biraz çevresine baksa aslında anlar kıymetini ama nerdeeee

Canım biz çıkmaya başladığımızda ben 14 yaşındaydım düşün...
5 sene flört, 2.5 yıl evlilik...
Dile kolay 8 yıl olmak üzere ama hala mı alışamadık?
Arkadaşlarım evli değil ki

Kizlarr herkese selam,,inanamiyorum bende artik bu sayfada yazabiliyorum ya bayanssulusmile
Bugun 2.denememizi yaptik ama ilk kadar kolay olmadi nedense..yani sonucta oldu tabi ama dedigim gibi sanki bu biraz acidi gibi ya..ama biliyorumki zaman gecmesi gerekiyor..zamanla rayina oturucaktir ins...ve zaten dayanilmicak bir aci degil kesinlikle..bunun normal oldugunu dusunuyorum..zaten dr larda belli bir sure rayina oturana kadar zaan gecmesi gerektigini soyluyrlarmis....bide ben hala egzersiz yapiyorum..sizce bu egzersizlerimi ne zaman birakirim ki?? neyse halime coksukur ediyorum ..buda gecicek biliyorm..hepinizi opuyorumnanaktan

Moralim çok bozuk venüsüm...
Eşime acaip moralim bozuldu

canım dün akşam yazamadım bi türlü....sonradan okudum yazılanları kesinlikle haklısın kızmakta ama şu an için bi çözüm yok gibi görünüyor birazcık daha katlanacaksın..Ailen Tr de olmuş olsaydı biraz daha farklı olurdu durumlar bence...çokta küçüksün bebişim kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin ama okulun var daha bi süre böyle idare edeceksin ama ben biliyorum sen kendi kendini yiyip bitireceksin bi sürü sağlık sorunu çıkacak ortaya...

yok bebişim benim eşim öyle ota b...ka kızmaz kaydirigubbakcemile5zaten o olmadığı zamanlar onu beklerken giriyorum yada eve iş getirmişse onunla ilgileniyosa bende buraya damlıyorum kaydirigubbakcemile3buraya takıldığımı biliyor sonuçta :hulya:benimde dün akşam yemeğim yoktu evde yalnızken düdüklü tencereyi kullandım sonunda açabildimde hemde hiç korkmadım Şenizkorkularımın ne kadar salakça olduğunu düşünüp güldüm bile opuyorumnanaktanbizlerde sizleri çok özlüyoruz bir süre gelmeyince merak ediyoruz fazla arayı uzatmayın arada bir uğrayın böyle hihoyyytben şu an reglim ondan öncesini malum kazadan dolayı uuuuuuzzzuuuuuun bi ara vermiştik yeni yeni kaynatmaya başlarken regl oldum bekliyom bakalım bitsinde neler olacak ohaoldumsmile

canım arasıra bu tür hissetmen normal çünkü hep yatağa nasıl olacak diye tedirgin giriyorsun ve hep aklında aynı soru acıyacakmı...bu süreç sana bağlı olarak değişiyor alışma süreci ama benim sana tavsiyem ohhhh be nasıl yendim vaji seni diye dalga geçerek işe başlaman delikafaduldenaklımızın o anda başka bişeyle meşgul olması gerek o yüzden ya mekan değiştirin yada farklı bişeyler yapın biraz heyecan katın ayollll aaaaa artık koskoca kadınsınız bunuda benmi söyleyecem ohaoldumsmilefantazi yap 3. seferde koltukta deneyin banyoda deneyin tamamı orada olmasa bile başlangıcı orda olsun kaydirigubbakcemile5

aaaaa ne demek korkuyosun ..test yapmaktan nıye korkruyosun ...bebegın olsun ıstemıyomusun...bak ne kadarz aman gecmıs bı test alıp yapsana belkı bebıs var....hem ınan ben ılk dr gıtıtıgmde bayılcakıtm ama durumunu anlatırsan ınan cok anlayıslı davranyolar....evet aynı dedıgın gıbı kahve telvesı gıbı...su an adet oldum ...hayırlsııs ama lutfen sne test yap lutfennn

yarencim kadercim cevabınız için teşekkürler canlarım inşallah o sırada ç....meden sıyrılırım bundan sizlere birşey daha sorucam ya ben emlayı bırakmaya korkuyorum 5. denmedeyiz 4.de çok korktum alışamadım dah ama dün akşam hiç korkmadım valla görseniz beni eşim daha deneyelim derken çocuk gibi korkudan heryerin titriyo emlayı iyice alişıncamı bıraksam hemenmi bıraksam...

:))) sorma sorma o bendede oluyor hayatım. daha öncede anlatmıştım hatta bi kere adamı 3 kere yatakta bırakıp wc ye gitmiştim ay kudurdu :)) en sonunda yap üstüme gitsin yaa en güzel yerinde beni sap gibi bırakıp bırakıp gidip durma yaa demişti :))
bu wc olayı neyse herkes bunu söylüyorda bende daha garip bişey daha oluyo. nası desem eee gaz sıkışması :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…