Kızlar moralim çok bozuk :çok üzgünüm:
Kizlarr herkese selam,,inanamiyorum bende artik bu sayfada yazabiliyorum ya bayanssulusmile
Bugun 2.denememizi yaptik ama ilk kadar kolay olmadi nedense..yani sonucta oldu tabi ama dedigim gibi sanki bu biraz acidi gibi ya..ama biliyorumki zaman gecmesi gerekiyor..zamanla rayina oturucaktir ins...ve zaten dayanilmicak bir aci degil kesinlikle..bunun normal oldugunu dusunuyorum..zaten dr larda belli bir sure rayina oturana kadar zaan gecmesi gerektigini soyluyrlarmis....bide ben hala egzersiz yapiyorum..sizce bu egzersizlerimi ne zaman birakirim ki?? neyse halime coksukur ediyorum ..buda gecicek biliyorm..hepinizi opuyorumnanaktan
:))) sorma sorma o bendede oluyor hayatım. daha öncede anlatmıştım hatta bi kere adamı 3 kere yatakta bırakıp wc ye gitmiştim ay kudurdu :)) en sonunda yap üstüme gitsin yaa en güzel yerinde beni sap gibi bırakıp bırakıp gidip durma yaa demişti :))
bu wc olayı neyse herkes bunu söylüyorda bende daha garip bişey daha oluyo. nası desem eee gaz sıkışması :)))
evet canımya onuda sormaya utanmıştım benim oda oluyo gaz sıkışması ama sancıda oluyo oesnada ya bide bunlar hep olcakmı acaba ya..eşim dalga geçiyo korkudan yakında altınada yaparsın diye ya ...
derincim canım benim yaa kıyamam ben sana çok gençmişsin sen daha ağır gelir tabi hepsi üstüste gelince. derdi veren dermanınıda verir canım üzülme. tanımak başka şey evliliği yürütmek başka şey. ben eşimi 10 yıldır tanıyordum ama evlendiğimiz ilk 3 ay defalarca valizimi toplayıp gitmek istedim. aynı evi paylaşmak bambaşka bişey. gerçekten sabır gerektiriyo. ama seviyorsan bir süre sonra herşey rayına oturuyo. bende senin gibi bişeye sinirlenir ama söylemezdim kendikendime ağlar sızlar dururdum isterdimki hatasını kendi görsün ama nerdeeeeee. erkekler böyle geniş yaratılmış malesef bişeyi kafasına kakmazsan kafası hayatta kendi kendine basmaz. baktım kendimi yıpratıyorum. ben neolacak bizim halimiz diye ağlarken bizimki ne sorunsuz evliliğimiz var diye geçiniyo. artık bi zaman sonra patladım bende. artık bişeye kızdığım zaman söylüyorum baktım olmuyo yada unutuyo tepkimi yükseltiyorum bazen bakışımdan bile tırsıyo :)))
bazıları diyorki senin kocan yumuşak sen onun hakkından gelebiliyorsun. hayııır yok öyle bişey. oda erkek. tersinden korkulur sinirlendimi gözü bişey görmez çok çabuk sinirlenir ödüm kopar bağıracak diye. ama bende tersimi gösterince yola geliyo. ne derler deli deli görünce sopasını saklarmış :)))
canım dün akşam yazamadım bi türlü....sonradan okudum yazılanları kesinlikle haklısın kızmakta ama şu an için bi çözüm yok gibi görünüyor birazcık daha katlanacaksın..Ailen Tr de olmuş olsaydı biraz daha farklı olurdu durumlar bence...çokta küçüksün bebişim kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin ama okulun var daha bi süre böyle idare edeceksin ama ben biliyorum sen kendi kendini yiyip bitireceksin bi sürü sağlık sorunu çıkacak ortaya...
ayyyy bendede oluyo hem gaz hem çiş durumu :roflol:sanki altıma kaçırcakmışım gibi bide onu düşünüyorum eşimde bırak kendini zevk al anam nereye bırakıyon kendimi bıraksam bişey kaçacak diye korkuyom hihoyyytwalla lisedeki kızlar çatır çatır her haltı yapıyorlar ne korku var ne bişey biz evlendik bu ne hal anlamadım dünyadaki tek namus abidesi bizleriz heralde :kedi:
Ailem Tr'de olsa da bişey değişmezdi gülüm yaa...
Annemle anne kız gibi değiliz. Sevemiyorum onu...
Dediğin gibi kendimi yicem artık, beni tanımışsın...
ben senin yerinde olsam napardım ??? bu konuda hepimiz mümkün olduğu kadar yorum yapıyoruz sonuçta eşinle aranın kötü olmasını kimse istemez ama her şekilde olan sana oluyor...maddi manevi yıpranan sensin...o yüzden ben senin yerinde olsam part time bi işe girerdim yavaş yavaş ayaklarımın üstünde durmaya çalışırdım en azından kafam rahat olurdu şimdi okula git eve gel hep aynı sorunlar kafanda düşün dur nereye kadar ? işe gidersen hem bunlara kafa yoracak zamanın kalmaz hemde biraz rahatlamış olursun...büyük ihtimal eşin izin vermek istemeyecektir ama bence bu konuda ısrarcı olmalısın...seni madem o kadar seviyor işe gidip yorulmanı istemeyen adam kendisi sana eziyet ediyor bu nasıl iş ??? hiç eve yetişemem diye korkma insan çalışınca daha pratik oluyor sabah 6,30 da çıkıp akşam 7-8 arası evde oluyorum bi dünyada misafir ağırlıyorum evim her zaman temizlik abidesi değildir ama yinede düzenlidir eşim sağolsun bu konuda hakkını asla ödeyemem çok yardımcı olur...bence evliliğinde artık ipleri eline alma zamanı gelmiş kimsenin seni ezmesine izin verme bu kocanda olsa....ilerde iş hayatına atıldığında zaten göreceksin insanların ne kadar çıkarcı olduğunu sen daha hayatın başındasın çok şeyler yaşamışsın ama bilki yaşayacağın göreceğin daha çok şey var...
Part time çalışmayı düşünüyordum zaten sen de biliyorsun ama şuan imkansız...
Ben şuan haftanın 3 günü saat 15.35'te, haftanın 1 günü 14.30'da ve 1 günü de 13.35'te çıkıyorum...
Okuldan merkeze gelmem 1 saati alıyor çünkü okul merkeze uzak...
Ha tabi dolmuşa bindikten sonrası 1 saat bir de dolmuş bekleme süresi var...
Bu durumda ne ara çalışıp ne ara eve gidecem? Ne ara yemekle temizlikle uğraşıp ne ara ödevleri yapıcam?
Ben de çok istiyordum ama şu durumda malesef...
Eşimle artık eskisi kadar ilgilenmicem. O bişey demedikçe konuşmuyorum zaten...
hafta sonları çalışabilirsin bayram geliyor mağazalar mesela çok yoğun olacak sonrasında millet yılbaşı diyecek yine bu yoğunluk yaşanacak...tabi sen daha iyi bilirsin istanbulda bu şekilde oluyor ama çanakkale nasıldır ulaşım vs hakkında bi bilgim yok sadece fikir vermek istedim....daha çok küçüksün hayat şartları ne kadar zor farkındasın senin yaşındakiler el bebek gül bebek baba parası yemekle meşguller....ne kadar eşimle ilgilenmeyecem desende aynı evin içinde olmuyor bebişim ya unutup devam edecen yada büyütüp huzursuz olacaksın...ama bütün bu yaşadıkların tek tek beynine işliyor istesende atamıyorsun bunlar biriktikçe sana zarar bebişim...
Venüsten ne güzel yazmışsın canım...
Haftasonu da olmasa ben dayanamam canım sadece haftasonu dinlenebiliyorum...
Bir sürü ödev birikiyor yine onları da haftasonu yapıyorum...
Dediğin gibi küçük yaşta hayatın kendisi ile tanıştım...
Ama evlilikle değil, Türkiye'ye gelmemle başladı bu...
Evlilikle devam etti...
Sınıfta birçok kişi evli olduğumu bilmiyor...
Geçen bir arkadaş (evli olduğumu o da bilmiyor) bana sen bizden farklısın dedi. Nasıl yani dedim. Sen bizden daha olgunsun bizim gibi değilsin dedi. Cevap vermedim...
Öyleyim, onlar gibi takılamıyorum bir yerlere...
Okul ev arasında mekik dokuyorum...
Bak yine migrenim tuttu
yawru kuşum seni yoran yaptığın işler değil mutsuzluğunlmaz: huzursuz, mutsuz ve seni tatmin etmeyen bir hayat yaşıyorsan bütün gün evde hiç bir iş yapmadan otursanda kendini 50 yaşında gibi hissedersin kolunu kaldırmaya halin kalmaz...benim bi arkadaşım vardı oda çok sıkıntılar yaşadı hayatı boyunca kız daha 26 sında menapoza girdi sürekli hastalanmaya başladı bir sürü tetkikler falan filan sonunda doktorun biri kızın artık mutluluk hormonu salgılayamadığını hiç bişeyden mutlu olmadığını o yüzden sıkıntı yaşadığını söyledi ve psikoloğa gönderdi...sen kendine çok yükleniyorsun ve hep kendi içinde çözmeye çalışıyorsun çözemeyincede kendini yiyip bitiriyorsun bunu yapma....
Korkarım ben de o kızcağız gibi olucam...
Ya aslında iş yapmak vs koymuyor zaten...
Benim istediğim bana değer verilmesi...
Hakkını yiyemem çok değer veriyor bazen...
Ama bazen canileşiyor...
Özellikle yorulunca ya da birşeye kızınca acısını benden çıkarıyor...
Mesela ramazanda da sigarasızlığın acısını benden çıkardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?