Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Üzülme... der ve devam eder Mevlana;

Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz.
Zaten sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu , kirini alır. Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe, parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır...

:1hug::asigim::asigim:

Bir gün Mevlâna eve girer ve hanımı ona sorar;

"Bu kadar Aşıksın Mevlâ'ya, şükürler olsun bu Aşkı yaşayıp yaşatana..! Peki bana ne kadar Aşıksın..?" der.

Mevlâna hanımına şöyle der;

Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,

Bir adım gelene on adım gidişimsin
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin
Sen benim; bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin
Ve kapanmayan avuç içimsin...

Allah her kadına Mevlana gibi seven erkek ,her erkeğe Mevlana Hz.sevgisine layık kadın nasip etsin..Amin...

Selam kızlar

Canım ne güzel demiş dimi mevlana.Eline koluna sağlık çok iyi etmişin yazmakla.

Derinciğim sana gelince küçük yaşta tüm sorunları karşılayacak kadar olgunlaştın bitanem sen bence sıkma kendini.Sen eşinin üzerine düştükçe eşin sana aynı davranmaya sevam eder sen üzerine düşme bak senin peşinden nasıl koşuyor.Sıkma canını ama bugün migrenin yarın başka bişey çıkar yazık olur sana.Ne olursa olsun insan önce kendini düşünmeli ( sakın buna bencillik demeyin)

Canım gerçekten küçük yaşta çok şey yaşadım...
İnşallah bunlar da geçecek...
Ama geçse ne değişir açtığı yaralar kalacak...

slm kızlar
venüsten paylaşımın çok güzel eline sağlık... derin arkadaşım kendini yıpratma sakın senden bir tane var bu dünyada ve kimsenin hatta eşinin bile seni üzmesine izin verme.! opuyorumnanaktan

slm kızlar
venüsten paylaşımın çok güzel eline sağlık... derin arkadaşım kendini yıpratma sakın senden bir tane var bu dünyada ve kimsenin hatta eşinin bile seni üzmesine izin verme.! opuyorumnanaktan

Haklısın canım, çok teşekkür ederim... a.s.

evet canım ya bu yüzden zevk almaya odaklanamıyom bian önce bitsede wc gitsem diyorum..bunlar bizim ortak noktalarımız namus abidesi değilde utanma duygumuz fazla herhalde ondandır diyorum yaaaaaaa ben bu emlayı bırakmaya korkuyorum eşim bıraktım zannediyo çaktırmadan sürüyom emlasız denesem ya yapamazsam eşime ne derim yapabilirmiyim acaba nolur yardımmmmmmsenağlama

bebişim ben emla aldım ama hiç kullanmadım bi gün sırf meraktan deneyecem....ama biz 2-3 defa jelsiz yaptık sanki daha çok zevk veriyo gibiydi...bence direk zevke odaklan doğal yollarla daha rahat olursun fiziksel olarak...bence sen emlayı psikolojik olarak kullanıyorsun sana güven verdiği için....

Haklısın canım, çok teşekkür ederim... a.s.

derincim konunun ne olduğunu tam okuyamadım ama sıkıntıdasın sıkma canını hayatımda yaşadığım okadar kötü olaylar varki anlatsam ağzınız açık kalır yıllarca kendimi kahrettim şimdi 4 sene oldum herşeyi sildim beynimden kimse senin hayatının anlamı olmasın sıkıldığına deymez canım kendimizi mahvediyoruz kimsenin umrunda değil ama ben diyorum ya herşeyi sildim şimdi hiçççç birşey umrumda bile değil valla belkide vajiyi birazda bu yüzden yendim ..ölümden başka herşeye çare var canım rabbine güven herkesi allaha havale et hayatının kıymetini bil tadını çıkart ...

bencede öyle ama nasıl atcam beynimden bunu eşime doğruyu söyleyip kullanmayım bari bende hiç jel kullanmadım evet bunuda yenerim kocaaa vajiyi yendimya ayrıca sana çokkkkk teşekkürler canım sayenizde o kötü günleri atlattım...

Haklısın canım ama ne yapayım...
Yapım gereği herşeyi kafaya takıyorum...

Eşin emla kullandığını mı bilmiyor canım anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…