Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Eşin emla kullandığını mı bilmiyor canım anlamadım?

ilk 2 denemde kulandığımı biliyor sonra bırak artık dedi ısrarla bende tmm dedim ama ondan gizli sürdüm yani kısaca onu kandırdımmm. şimdi acaba söyleyipte emlasız denesem korkarsam sürerim nedersiniz...

Venüsüm eşin gelmedi sanırım daha hala burdasın şaşırıyorum :)))
Şimdi nazar değdirirmişim yine elektrik kesilirmiş :)))

Kızlar bu arada yağmurdan dolayı Çanakkale'de bir yol çökmüş park halindeki arabaların lastikleri gömülmüş :S Baya yağmur yağıyor...

Son düzenleme:

Bence de söyle canım en azından emlasız dene zorlanırsan yine sürersin...

Son düzenleme:
Haklısın canım ama ne yapayım...
Yapım gereği herşeyi kafaya takıyorum...

evet canım sanırım biz böyleyiz bende küçücük birşeyi takıp günlerce kuruyordum kimseye cevap veremiyordum uykularım kaçıyordu sonra bundan sonra herkeze ağzının payını vercem dedim yüzleştim bununla ve arkası geldi .. inan bana ömür çok kısa deymiyo yani banada takma kafana dediler ..bende dinlemedim şimdi keşke takmasaydım niye en güzel yıllarımı bunlarla geçirdim diye üzülürüm ..haytını yaşa mutlu ol ..kendin için varsın kendin için yaşa kimse için yaşama canım çünkü karşımızdakiler aynı fedakarlığı bizim için yapmazzzlmaz:

Evet sadece biz bayanlar kendimizi feda ediyoruz canım çok haklısın...
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum...

ooo eşim geldi yemek bile yedik ben burasını açık unutmuşum olumunekankayizsmilekurtlar vadisine bakıyor o bende öbür tv ye geçtim ama bişey yok tvde bitane korku filmi var izlemek istiyom onuda izletmiyo kocişim veraber izleyecekmişiz sonra bi baktım aaaa açık kalmış sayfa kaydirigubbakcemile2

Deli seni...
Kalk git eşinle ilgilen :)))

Evet sadece biz bayanlar kendimizi feda ediyoruz canım çok haklısın...
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum...

canım san küçük birşey anlatyım evliliğimizin ilk yıllarında herşeyi ben yapıyordum anneleriyle oturuyordum onlardan ayrı çekiyordum eşim anneleriyle oturmamızın verdiği rahatlıkla gezip tozuyordu birgün içip geldi kavga ettik yetti artık dedim ban vurmaya kalktı ki beni gözünden sakınırdı içkinin kötülüğü bende cama çıktım eğer beni bırakmazsan kocam beni satıyor diye bağarcam dedim ve başladım bağarmaya eşim benden ummuyodu şok oldu bana yalvar yakar zor soktu içeriye ogün bugündür bana tek kelime söylemedi tam 18 sene canım bazen böyle çılgınlıklar yapmak lazım şimdi konuşunca eşimle çok gülüyoruz ne manyaktın sen diyo bazen bu şekilde etrafımızdakileri adam etmek lazım..

Ben öyle birşey yapsam eşim o çıktığım pencereden beni aşağı iter emin ol...
Ya da içeri alır bir güzel döver

:1hug:günaydın güzeller a.s.

:sm_cool::dance: bu gün içimde nedensiz bi neşe var inşallah gün iyi geçer opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...
Yaren çok geçmiş olsun canım.
Bu hastalık öyle çoğaldı ki,artık önüne geçilemiyor.
2 gün önce annem de kontrole gitti,
Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aramışlar,zorunlu muayene var diye.
Muayene sonuçlanana kadar akla karayı seçtik biz de.
Çok ufak lenf nodülleri çıktı annemde de ama zararsızmış, yine de kontrol ediceklermiş ama.
Rabbim şifa versin inşallah kayınvalidene canım,şimdi ne zordur ona tedavi süreci felan

evet canım yaa bi haftadır sonuç bekliyoduk akla karayı seçtik bizde kendimizi ii huylu çıkacak diye o kadar alıştırmıştık ki sonuçla hepimiz yıkıldık şimdi hastanedeler tedavi sürecini belirliycek doktor umarım en kısa zamnda sağlığına kavuşur tskler canım ilgilendiğin için...

günaydın herkese yazıları takip etmeye çalışıyorum ama fazla cevap yazamadım
derincim sen güçlü bi kadınsın hepsi geçicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…