Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Bana şans dileyin,dua edin arkadaşlar...
Görüşmek üzere..

canım Allah yardımcın olsun...inşlh ameliyatın kolay geçer...:Saruboceq:

kızlar ben gene tahriş oldum ya nedir benim bu çilem anlamıyorum ki en iyisi bir doktora görünmek başka türlü olmuyo :gitme:

Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Görüşmek üzere..
hepımız dua edıcez sana ...hemencık gel ıhslahhhh..gecmıs olsun

Slm kızlar..
Görüşmek üzere..

Canim Allahim seni ins bu derdinden kurtarsin,,sifa versin..Amin..Dualarimda olucaksin..
Ins guzel haberler ile gel..a.s.

slm kızlar nasılsınız uzun zamnadır int e giremedim zerr iyisin inşallah biraz okudumda bahar senide merak ettim nasıl çalışmalar sonuç verdimi

Slm kızlar..
Görüşmek üzere..

canım şuan hastenesindir herhalde ben ancak bu saatte işten çıkabildiğim için ancak okuyabiliyorum. Allah yardımcın olsun dualrım seninle haberlerini bekliyoruz canım benim

Selam kızlar...
Az önce deneme yaptık...
Daha önceki ilişkilerde zevk aldığımı bir sorun olmadığını falan söylemiştim zaten...
Ama bu sefer tam anlamıyla süper oldu...
Daha önce bazen ilişkiden sonra yanma falan oluyordu giriş kısmında bu sefer çok rahattı...
Yalnız bugün doğum kontrol hapını almayı unutmuşum. 1 2 saat gecikmeli aldım ama problem yok :)

:lepi: Vavvv supermissin canim :))) ins hep boyle devam eder,,darisi bize ..:lepi:

Slm kızlar..
Görüşmek üzere..

canım dua ediyorum senin için insallah hersey güzel olucak

slm kızlar nasılsınız uzun zamnadır int e giremedim zerr iyisin inşallah biraz okudumda bahar senide merak ettim nasıl çalışmalar sonuç verdimi

canım ben bayadır bi soğuk algınlıgı mucadelesi veriyordum ara ara kasık agrılarım oluyor onun dısında hamdolsun diyim iki hafta sonrada kontrole gidicem insallah bi sorun cıkmaz sen nasılsın nasıl gidiyor

canım şuan hastenesindir herhalde ben ancak bu saatte işten çıkabildiğim için ancak okuyabiliyorum. Allah yardımcın olsun dualrım seninle haberlerini bekliyoruz canım benim

nasılsın g_y hersey yolundamı bebiş nası :ecrin_bebek:

evet canım %50 bosnak kızı %100 bosnak gelini olarak yapmasam ayıp olurdu canım..izmire gelirseniz beklerim canım...

maşallah diyim....boşnaklara gelin olmak zordur bilmezmiyim işin yoksa hizmet et hep zemuszemusinşallah güzelim sizde istanbula gelirseniz beklerim olumunekankayizsmile

derincim Allah nazarlardan saklasın maşallah diyelim artık hep böyle devam eder oldun sen artık kaydirigubbakcemile5

zerrcim inşallah şu gribi falan atlatırsın bir an önce bebişin tadını çıkarırsın zemuszemusbişeyler hissetmeye başladınmı ? canın bişeyler çekiyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…