Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Bana şans dileyin,dua edin arkadaşlar...
Görüşmek üzere..
kızlar ben gene tahriş oldum ya nedir benim bu çilem anlamıyorum ki en iyisi bir doktora görünmek başka türlü olmuyo :gitme:
hepımız dua edıcez sana ...hemencık gel ıhslahhhh..gecmıs olsunSlm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Görüşmek üzere..
Slm kızlar..
Görüşmek üzere..
git canım git dr a...iyice sorun olmadan ,tam alışma dönemindesin bu seni olumsuz etkilemesin sonra:teselli:,,,
güzel olurduda çok uzaksınız anacım opuyorumnanaktanboşnak böreğide yapabiliyomusun ?
Slm kızlar..
Görüşmek üzere..
Selam kızlar...
Az önce deneme yaptık...
Daha önceki ilişkilerde zevk aldığımı bir sorun olmadığını falan söylemiştim zaten...
Ama bu sefer tam anlamıyla süper oldu...
Daha önce bazen ilişkiden sonra yanma falan oluyordu giriş kısmında bu sefer çok rahattı...
Yalnız bugün doğum kontrol hapını almayı unutmuşum. 1 2 saat gecikmeli aldım ama problem yok :)
:lepi: Vavvv supermissin canim :))) ins hep boyle devam eder,,darisi bize ..:lepi:
Slm kızlar..
Görüşmek üzere..
slm kızlar nasılsınız uzun zamnadır int e giremedim zerr iyisin inşallah biraz okudumda bahar senide merak ettim nasıl çalışmalar sonuç verdimi
canım şuan hastenesindir herhalde ben ancak bu saatte işten çıkabildiğim için ancak okuyabiliyorum. Allah yardımcın olsun dualrım seninle haberlerini bekliyoruz canım benim
evet canım %50 bosnak kızı %100 bosnak gelini olarak yapmasam ayıp olurdu canım..izmire gelirseniz beklerim canım...
canım ben bayadır bi soğuk algınlıgı mucadelesi veriyordum ara ara kasık agrılarım oluyor onun dısında hamdolsun diyim iki hafta sonrada kontrole gidicem insallah bi sorun cıkmaz sen nasılsın nasıl gidiyor
benım canım cekıyo ...tursuuuuuusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?