derincim Allah nazarlardan saklasınmaşallah diyelim artık hep böyle devam eder oldun sen artık kaydirigubbakcemile5
zerrcim inşallah şu gribi falan atlatırsın bir an önce bebişin tadını çıkarırsın zemuszemusbişeyler hissetmeye başladınmı ? canın bişeyler çekiyomu ?
tünaydın canım :hulya:tünaydın millet....:2:
bana cvp veren yokmu bu sabah acı oluyo diye ilişkiye bile giremedim ya
nasılsın zerrcim,,,,
kaç haftalık oldu bebiş,,,
acaba kız mı erkek mi?
senin içine doğan bişeyler var mı canım
canım öncelikle bi jinekologa muayene olmanı tavsiye ederim herhangi bi tahriş söz konusuysa onu tedavi edicek bişiler verebilir bunun dısında kayganlık problemin oluyorsa kayganlaştırıcı kullamayı ihmal etme derim
yarın gidicem bugün gidemedim de jel kullanıyodum bırakmıştım ama sanırım tekrar başlamam gerekecek acaba başka bir problemmi var diye düşünmeye başladım ya cvp için tşk ederim...
rica ederim jinekologu ihmal etme canım kayganlaştırıcı önermesini isteyebilirsin kafanı karıstırıyorsa kayganlaştırıcı mevzusunuda sorabilirsin hemde
slm kızlar nasıl gidiyor bayagdır gremedim foruma,hazırlık yapıyom fırsat bulamadım yeni gelişmeler oldumu kim gebe kim yendi
slm kızlar nasıl gidiyor bayagdır gremedim foruma,hazırlık yapıyom fırsat bulamadım yeni gelişmeler oldumu kim gebe kim yendi
gitmesine gidicem de o masaya nasıl oturucam onu bilmiyorum daha önceki deneyimlerimde oturdum ağlamaya başlayınca muayene olamadan kalkmıştım sanırım bu korkumu daha yenemedim gene aynı şeyler olacak diyede korkuyorum nasıl yapıcam ben...:1no2:senağlama
sakın erteleme dr u emin ol egzerszlerden cok daha kolay bi muayene seni bekliyor olucak kısa çaplı bi dr arastırmasına girebilirsin ama lütfen erteleme ilerde daha büyük sorunlarla karsılasmamamk için muayene şart canım ilk muayenemde parmagıyla daha sonrakilerde vajinal ultrason ve geniş agızlı bişiyle baktı kist rahim agzı yara vs gibi seyleri tespit için bakılması gerekiyor tedirginlik tabiki olucak ama masadan kalkınca ve her sey yolundaysa inanılmaz hafifliceksin
bana cvp veren yokmu bu sabah acı oluyo diye ilişkiye bile giremedim ya
selam bu acı baştan beri varmıydı yoksa sonradanmı oldu..
hayır canım sonradan oldu bir kere oldu bepanten kullandım geçti gibi oldu ondan sonra gene aynı acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?