Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aynen benimde orda ama tek tarafta sadece sol tarafımda acı oluyo bende korkuyorum gitmeye nasıl geçecek bilmiyorum geçmese eşimle ilişkiye giremiyorum kaldım öylece ya

benim pozisyona göre azalıyo ağrısı ya vajiyi yendik şimdi bunlarla uğraşıyoruz bide benim sağ yumurtalığımda fıtık var aşağıya kaydı altımdan çıkcak sanki onun içinde dr gitmem lazım...

benimde pozisyona göre azalıyo mesela benim altta eşimin üstte olduğu pozisyonda daha az ama var acı aynen dert bitmiyomuş valla sanada çok geçmiş olsun canım ben yarın gitmeyi düşünüyorumda nasıl olacak onu bilmiyorum...

git canım banda yazarmısın lütfen bende fikir sahibi olurum ....

ah be canım bi yapabilsem işte bakalım yarın olsunda bi sanada haber veririm nasıl geçti diye anlatırım merak etme...

canım benimde o koltukla ilgili takıntım vardı daha önce yazmıştım ve son muayenem kötü geçmişti smear testi yaptıramamıştım ben çıkarken doktor bana dediki şu an için bi sorunun yok ve ilerde sorunun olursa bunu yaptırmak zorundasın istersen seni bayıltıp muayene edebilirim demişti ben bi daha gitmedim ama bi sorun olduğunda tekrar şansımı deneyecem baktımki yine kıl bi doktor geldi ve ben muayene olamadım bayılıp olacam başka yolu yok....Zerrin dediği gibi bence bi doktor araştırması yap ona git baktınki olmadı ihmal etme mutlaka baktır....

kızlar bu arada dün akşam biz hafiften kaynattık sonra duş alıp yattık bi sorun yoktu gece ama sabah kalktım vajimde bir sızı var..içi dışı sızlıyor nedendir acaba ???tahrişmi olmuştur ? kızarıklık kaşıntı falan yok ama inceden inceye bi sızlama var...

herkese tünaydınn.....bilmiyorumkismile,venüstencm bence sen üşütüyosun,ayaklarını sıcak tut,vajinin sızlaması bence bundan,bariz bir kızarıklık ta yok demişsin

Son düzenleme:
herkese tünaydınn.....bilmiyorumkismile,venüstencm bence sen üşütüyosun,ayaklarını sıcak tut,vajinin sızlaması bence bundan,bariz bir kızarıklık ta yok demişsin

walla bebişim işin ilginç yanı ne biliyomusun hayatım boyunca üşüyen ben şu 10 gündür alev topuyum gece saten gecelikle yatacak kadar ateş basıyo regl bitti birden alevlendim...ayaklarım bile üşümedi ağustosta donan ayaklarım kaydirigubbakcemile2belkide ateşli bi hastalık geçiriyorum haberim yok yada yumurtlama dönemindeyim ondan anlamadım kaydirigubbakcemile3

ooo maaşlaah diyelim ozaman,valla canım ben hiç öyle bi sızıyla kaşılaşmadım,o yüzden bilemiyorum,çevremden ayaklarını sıcak tutmayıp acısını çeken çok duymuştum,,,belki ondan olabilir diye düşünmüştüm,ama inşlhh seninki geçicidir...yerimseniben

birazdan çıkıcam evden canım bana dua edin orda bayılıp kalmıyım ya :gitme:

Kızlar naber köydeyim ben :)
Dünya Üniversiteler Kongresi bu yıl bizim okulda düzenleniyor...
Her yer yabancı akademisyen dolu...
Bize de tatil :)

Kızlar naber köydeyim ben :)
Dünya Üniversiteler Kongresi bu yıl bizim okulda düzenleniyor...
Her yer yabancı akademisyen dolu...
Bize de tatil :)

ohhh ne güzel bende tatil olsun istiyorum ama nerde bayramı bekleyecez artık zaten ondan sonra yıllık izine kadar hiç tatil yok

bende ayaklarımı üşüttüğüm için biliyorum o sızıyı ama bu sızı biraz daha farklı sanki içinde p...s varmışta geriliyomuş gibi böyle ince ince bi sızı :kedi: ben egzersiz yapıyorum bu aralar daha rahat olabilmek için bu defada ultrason jelindenmi bişey kaptım acaba diye düşünüyorum????

ultrason jeli bende kullanıyorum arada,aslında su gibi,zararı olabilirmi ki?

slm canım nasılsın doğuma az kaldı sanırım

33haftalık olduk cnm,iyce zorlanmaya basladım dizlerim çok agrıyor sürekli uyumak istiyorum asırı duygusallastım.öyle geciriyoz işte dün bi arkadasımında gebe oldugunu ögrendim mersin gebe kaynıyor kimi görsem hamile acayip bereketlilik var burda kızlar şok üstne sok:) allahım isteyen herkese nasip etsin yorganını falan yaptırdım ilk bezini aldım çok şükür hiç bir eksiğimz kalmadı bebeğimzden baska sag salim alırım kucagıma inş.

kızlar süper geçti muayene ya gene ağladım masadan kalktım ama doktorum sağolsun gene oturttu benikaydirigubbakcemile3allaha şükür bir problemim yokmuş sadece tahriş olmuş hemde aşırı derecede fitil ve krem verdi inşallah atlatıcam smear testi yapalım dedi ona cesaret edemedim hazır olduğunda gel dedi bir de onu yaptırabilsem daha iyi olacakeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…