canım inşallah hayırlısıyla muayene olup geliceksin sakin ol aklına olumsuz şeyler getirme :Saruboceq:
inşlh anlayışlı bi dr a denk gelirsin,muayenen rahat geçer,hiç korktuğun gibi olmayacak,inan.......:bbo:
doktorum süperdi canım erkek olmasına rağmen hiç utanıp sıkılmadım bendede nedense bayan doktordansa erkek doktoru seçme özelliğim var bayan doktorda daha bi rahatsız muayene oluyorum hangi konuda olursa olsun...ama gerçekten korktuğum kadar yokmuş biz çok büyütüyoruz gözümüzde bişeyleri niye böyleyiz biz anlamıyorum ki çok sağol desteğin için allah hepinizden razı olsun...
izmit_1982 cok sevındım cok bı sorun olamadıgınıa ılacalrını kullan fıtılını duznelı kullan gecıcektır en fazla 1 hafta sonra hıc bıseyın kalmaz
canım önemli bişey olmadığına sevindim,fitil ve kremi düzenli kullan ,düzelir inşlh en kısa zamanda...bazı bayan dr lar çok kaprisli oluyorlar,doğru söylüyosun,canını acıtabiliyolar,neyse hadi atlattın bu korkunuda
tebrik ederimm.........kaydirigubbakcemile3
33haftalık olduk cnm,iyce zorlanmaya basladım dizlerim çok agrıyor sürekli uyumak istiyorum asırı duygusallastım.öyle geciriyoz işte dün bi arkadasımında gebe oldugunu ögrendim mersin gebe kaynıyor kimi görsem hamile acayip bereketlilik var burda kızlar şok üstne sok:) allahım isteyen herkese nasip etsin yorganını falan yaptırdım ilk bezini aldım çok şükür hiç bir eksiğimz kalmadı bebeğimzden baska sag salim alırım kucagıma inş.
ben burdayım venüstencim,,,ama başım çok ağrıyooo,çatlicak gibi...mafoldumben
geçmiş olsun balım...hayırdır sendede migrenmi var yoksa ???
sağol canım yaa,bilmiyorum ki,migren olup olmadığını,ara sıra ağrıyor böyle,bu arada bugün burda pek yorum yapılmamış,nerde bu millet!!!!
geçtimi başının ağrısı? inşallah migren değildir canım çünkü tahammülü çok zor bişey
evet bende cok sasırıdm belkı bu soyledıgın baska formalrda olabılrı ama bu bolumde olması mumkun degıl bzı elımızden geldıgınce bıze ıhtıyacı olan herkeze destek oluyoruz....hepımız burdayız sorduugn bır sy olduysa ve cevap alamdıysan emınım gozden kacmıstır ...yoksa asla dusundugun gıbı bı sey yokya bu sitede bişiler paylaşman için illa 5 senedir burada yazışmakmı gerekiyor.yenileri kimsenin salladığı yok galiba.hiç beğenmedim bu özelliğini bukadar içerikli bir sitede bu kadar sıkılacağımı düşünmemiştim.
bunu buradaki herkese yazıyorum ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?