Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
beni nasıl unutursun :CüvCüv:

baharcım nasılsın bana özel msj atmıştın aylar önce vajıyken ben:)yardımcı olmak istemiştin.allaha şükür yendim cnm bilmiyorum yazdığıklarımı gördün mü.nasılsın?

Burda böyle birşey olması imkansız...
Lütfen haksızlık yapmayın

yaaaa katılıyorum diye bi buton eklenmişti ben onu daha hiç kullanamadan kalkmış opuyorumnanaktanama ben daha hiç bişeye katılamadımki kötükedihüso

kızlar bana biber dolması tarifi vermediniz unuttum sanmayın biberleri çürütecem bu gidişle kafamçokkarıştı

Slm canlarım...
Ameliyatım iyi geçmiş büyükçe bir miyom aldık dedi doktor.perşembe günü eve döndüm.şimdi çok şükür iyiyim.sizleri çok özledim..
Uzun süre oturamıyorum..gelen gidende oluyor o yüzden çok fazla duramıyacağım..sonra yine yazarım..
Dualarınız için çok teşekkürler..Allah hepinizden razı olsun..
Sizleri çok öpüyorum...

Sağol tatlım..Beklediğimden çok daha iyi maşallah..opuyorumnanaktan

hadi bakalım yawru kuşum hemencecik iyileş kendini özletme buralarda opuyorumnanaktanbu arada diğer hatunlar nerede kaynatma peşindemisiniz yawww hepiniz nereye kayboldunuz kaydirigubbakcemile2gelin bak çok önemlli bişey sorcam size kaydirigubbakcemile3

aaaa ameliyatmı oldun cnm gecmiş olsun allah bir daha yasatmasın

hosgeldın bızde sneı cokozledık..sukruelr olsun bıttı gıttı cok gecmnıs olsun

baharcım nasılsın bana özel msj atmıştın aylar önce vajıyken ben:)yardımcı olmak istemiştin.allaha şükür yendim cnm bilmiyorum yazdığıklarımı gördün mü.nasılsın?
cokcok sevındım canım...mutluugnu hıc bıtmesın ıhsalhhh:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…