Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

neden böyle dediğini anlayamadım. bende katılmıyorum. yazdığın soru sayfalar hızlı ilerlerken gözden kaçmış olabilir. bu çoğu zaman banada oluyo. evet insan üzülüyo önemsenmediğini düşünüyo ama tekrar tekrar yazabilirsin burası özgür bir ortam sınırsız mesaj yazma hakkın var ama sen sadece 4 tane mesaj yazmışsın canım. son 2 mesajında zaten birbirinin aynı. ayrıca sana cevap verenlerde olmuş. sana cevap verenlere sende cevap verseydin bir muhabbet kurulmuş olurdu canım. bence tüm sorun vaji yüzünden hassas olduğun için yanlış anlamışsın...
ben sürekli girdiğim halde bazen benimde yazdığımı yada yazmadığımı kimse farketmiyebiliyo bunun için kimseyi suçlayamayızki. biz burda sadece vajinusmus hakkında değil yaşamın heralanında birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. biri geliyo mesela kocamla kavgalıyım çok kötüyüm diyo ben kendini iyi hissetmesi için sayfa dolusu yazı yazıyorum hemde yanlış bişey yazmayayım diye sile sile özene özene. karşılığında bir tepki bekliyorsun hatun hiç oralı olmuyor mesela. naapıyım bendemi hesap sorayım niye cevap vermiyon diye? yoo banane keyfi bilir. kimseyi seninle muhabbet etmeye zorlayamazsın. zaten herkesle konuşman mümkün değil ozaman bilgisayar başından kalkamazsın,yetişemezsin. sana cevap verenlere sende cevap verseydin herşey çok farklı olurdu bence...

Çok geçmiş olsun tatlım...

kızlar iyi geceler nasılsınız benim tahriş ilaç falan kullanmadan geçmiş şükür ki ve ben artık sorunsuz bi ilişki yaşıyorum zevk alıyorum kendimi kadın gibi görüyorum...ara verdikten sonra korkmuştum biraz olmaz,canım acır diye ama olmadı çok da rahattı artık eşimde mutlu bende ama en çokda eşimi mutlu etmekten mutlu oluyorum...bugünleri ben hayal bile edemezdim eşim bile diyo rüyamda bile göremezdim bugünleri diyo bana destek oluyodu ama sanırım içten içe bu olayı kabullenmişti yani vajiyle yaşamayı adam hala şokta...:roflol::roflol::roflol:aman sallamıyorum artık hiçbişeyi dünya tersine dönse banane ben muyluyum ya gerisi boş.........kaydirigubbakcemile3

İmkansız değil daha fazla uzamasın bu konu ben yazdım sadece zuhal hanım cevap attı.sayfaları dolaştıysanız hep aynı kişiler aynı insanlarla yazışıyor.çok dikkat çekici

İmkansız değil daha fazla uzamasın bu konu ben yazdım sadece zuhal hanım cevap attı.sayfaları dolaştıysanız hep aynı kişiler aynı insanlarla yazışıyor.çok dikkat çekici

canım sana bende cvp vermiştim hemde iki defa aynı soruyu sormuştun cevaplamıştım egzersiz yapan arkadaşlar fikir almak için veya moral bulmak için yazışıyorlar sen çok yanlış düşünüyosun tabiki insanlar aynı kişilerle konuşacak burda arkadaşlık kuruluyo sende istesen dahil olursun ama iki mesaj attın sonra cevap verildi ama sen karşılığpını vermedin ondan sonrada diyosun ki diyalog kurulsun söylermisin nasıl...

bu arada sayfa 470,öbür topicte 2585 sayfalarında sana verilen cvp var böle düşünmene şaştım doğrusu...

Son düzenleme:
ben ilk günlerde cevap yazamadım çünkü 5o mesaj atmanız gerekiyorfalan die bişiler yazdı.bu hızlı yanıtı da daha önce fark edemedim.fark edip yazdığımda zaten kimseden cevap alamadım. sıkıldığımı ve gözlemlerimi belirtmek istedim sedece.ozaman cevap vermeyenler şimdi hemen bu mesaja cevapattılar anlam veremedim.ben bişey sölemedim kabul edin lütfen hiç tanımadığım insanlardan kırıcı mesajları falan kaldıramıyacağım.hoşçakalın....

arkadaşım derdimiz kimseyi kırmak incitmek değil anlasana...sadece yazdığına cvp veriyoruz zaten kayıt olsuğundan beri attığın toplam mesaj sayısı 5 ve hepsinde sana cvp verilmiş neden böle bişey yazma gereği duyduğunu ben şahsen anlamıyorum yardıma ihtiyacın varsa tabiki burdaki herkes sana yardımcı olur...ama tam tersini yapıyosun sen anlayamadım ben seni...ihtiyacın olduğunda emin ol buraki herkes yardım elini uzatacaktır bu konuda şüphen olmasın lütfen a.s.

Son düzenleme:

canım çokkkkkkkkkk geçmiş olsun inş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur sonrada bize bebek haberleri müjdelersin ...

Güle güle o zaman...
Demekki amacınız yardım almak falan değil...
Ben mesajınızı görseydim mutlaka cevap verirdim...
Demekki görmemişim. Burda kimseyi size cevap yazmadı diye suçlayamazsınız lmaz:

gerçekten önemsenmiyor olsaydın şimdide kimse sana cevap vermezdi öyle değilmi canım? bak herkes senin için araştırma yapmış ne yazmışsın nezaman yazmışsın kaç mesaj yazmışsın gerçekten kimse cevap vermemişmi herkes dönüp bunları araştırmış. sen böyle düşündüğün için hepimiz üzüldük ve seni ikna etmeye çalışıyoruz. senin düşüncen doğru olsaydı kimse gene sana cevap vermezdi. kimse bu kız neden böyle dedi diye araştırmaya kalkmazdı. sadece zuhal hanım cevap atmış diyorsun ama zuhal diye kimse yok burda varsada ben hatırlamıyorum sana cevap veren zuhal değil zümrüt. sana cevap verenlerle bu kadar ilgilisin yani. ayrıca baktım tek kişi değil cevap veren pamuk58 izmit1982 zümrüt ve bahar yani 4 kişi sana cevap vermiş ama sen hiçbirine vermemişsin.
evet haklısın bu konu uzamasın çünkü ne desek ikna olmayacaksın farkındayım. hani diyorsunya tanımadığım insanlardan kırıcı mesajlar almak istemiyorum diye farkındaysan hepimiz tatlı dille sana neden böyle düşünüyorsun bak şöyle olmuş böyle olmuş şundan olmuştur bundan olmuştur diye dil döküyoruz kimse seni kırmaya çalışmıyor. ama hepiniz çok sıkıcısınız burda çok sıkıldım diye kırıcı mesaj atan sendin canım

geçmiş olsun canım sorunsuz bir ameliyat geçirmene sevindim. nasılsın ayağa kalkıp işini görebiliyormusun yoksa yatıyormusun. inşallah en kısa sürede kendini toplarsın.

wooowwww :)))
çok sevindim senin adına canım...
peki bunun sırrı ne bakim azcık tüyo ver kaydirigubbakcemile3

wooowwww :)))
çok sevindim senin adına canım...
peki bunun sırrı ne bakim azcık tüyo ver kaydirigubbakcemile3

inan bi bilsem çok uğraşıyorum ama normale dönmek için inanılmaz efor harcıyorum:roflol::roflol:ya bilmiyorum sanırım eşimi öyle görmek beni daha çok cesaretlendiriyo diyebilirim...ve artık 5 yılın acısını çıkarmak istiyorum ve allaha şükür inanılmaz mutluyum ya ama bana çok destek oldunuz burda allah hepinizden razı olsun ben ilk üç parmak yapmıştım orda tıkanmıştım üç ay denedim olmadı sonra murat ulusoya gittim ordada başaramadım tam anlamıyla yarısına kadar oluyodu geldikten sonra egzersizlere çok sarılınca olay bitti...ama gerçekten egzersizler çoookkkkkkk önemli ve ben hala yapıyorum bırakmadım tam anlamıyla korkularım geçince bırakacam inşallah... ama allahım bu mutluluğumu hiç bozmasın bide bebekle taçlandırsın ve inşallah o kadar çok dua ediyorum ki kızlarda biran önce başarsınlar ve mutlu olsunlar diye opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Köyde dedemlerdeydim canım eve geldim de hiç içimden gelmedi eve gelmek

benim hiç dedem yok
keşke benimde dedem olsa hemde seninki gibi köyde olsa keşke bende arada atsam kendimi oraya şu şehrin kalabalığından pis havasını solumaktan kurtulsam azcık yeşil görsem dalından meyve koparıp yesem....
üzülme tatlım çok şanslısın

izmitcim maşallah diyelim,inşlh hep böyle devam eder...kaydirigubbakcemile2

yalnız değilsin canım ,benimde dedem yok (
anneannem hayatta bi tek,oda memlekette ...
biz burda hepten yalnızzız...:teselli:

Haklısın canım...
Ama biraz daha fazla kalmak istiyorum orada...
Çok huzurluyum çünkü ve açılıyorum
Burdan nefret ediyorum
Şehir merkezini sevemiyorum

yalnız değilsin canım ,benimde dedem yok (
anneannem hayatta bi tek,oda memlekette ...
biz burda hepten yalnızzız...:teselli:

yalnızlık çok zor demi canım helede gurbette. memleket özlemi bi başka. bende gurbetteyim özlediğim çok kişi var özlemini duyduğum çok şey var. keşke özlemini duyduğum şeylerden biride kaynanam olsaydi malesefki o burda sırnaşık şey
delikafadulden

ayy sorma canım,birazdan başlarım ağlamaya valla,gurbette sulu göz oldum çıktım iyicene,,,kaynanam da yok burda benim,,,:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…