msnden görüşelimmi
ya bu sitede bişiler paylaşman için illa 5 senedir burada yazışmakmı gerekiyor.yenileri kimsenin salladığı yok galiba.hiç beğenmedim bu özelliğini bukadar içerikli bir sitede bu kadar sıkılacağımı düşünmemiştim.
bunu buradaki herkese yazıyorum ayrıca.
Slm canlarım...
Ameliyatım iyi geçmiş büyükçe bir miyom aldık dedi doktor.perşembe günü eve döndüm.şimdi çok şükür iyiyim.sizleri çok özledim..
Uzun süre oturamıyorum..gelen gidende oluyor o yüzden çok fazla duramıyacağım..sonra yine yazarım..
Dualarınız için çok teşekkürler..Allah hepinizden razı olsun..
Sizleri çok öpüyorum...
İmkansız değil daha fazla uzamasın bu konu ben yazdım sadece zuhal hanım cevap attı.sayfaları dolaştıysanız hep aynı kişiler aynı insanlarla yazışıyor.çok dikkat çekici
ben ilk günlerde cevap yazamadım çünkü 5o mesaj atmanız gerekiyorfalan die bişiler yazdı.bu hızlı yanıtı da daha önce fark edemedim.fark edip yazdığımda zaten kimseden cevap alamadım. sıkıldığımı ve gözlemlerimi belirtmek istedim sedece.ozaman cevap vermeyenler şimdi hemen bu mesaja cevapattılar anlam veremedim.ben bişey sölemedim kabul edin lütfen hiç tanımadığım insanlardan kırıcı mesajları falan kaldıramıyacağım.hoşçakalın....
Slm canlarım...
Ameliyatım iyi geçmiş büyükçe bir miyom aldık dedi doktor.perşembe günü eve döndüm.şimdi çok şükür iyiyim.sizleri çok özledim..
Uzun süre oturamıyorum..gelen gidende oluyor o yüzden çok fazla duramıyacağım..sonra yine yazarım..
Sizleri çok öpüyorum...
ben ilk günlerde cevap yazamadım çünkü 5o mesaj atmanız gerekiyorfalan die bişiler yazdı.bu hızlı yanıtı da daha önce fark edemedim.fark edip yazdığımda zaten kimseden cevap alamadım. sıkıldığımı ve gözlemlerimi belirtmek istedim sedece.ozaman cevap vermeyenler şimdi hemen bu mesaja cevapattılar anlam veremedim.ben bişey sölemedim kabul edin lütfen hiç tanımadığım insanlardan kırıcı mesajları falan kaldıramıyacağım.hoşçakalın....
İmkansız değil daha fazla uzamasın bu konu ben yazdım sadece zuhal hanım cevap attı.sayfaları dolaştıysanız hep aynı kişiler aynı insanlarla yazışıyor.çok dikkat çekici
Slm canlarım...
Sizleri çok öpüyorum...
kızlar iyi geceler nasılsınız benim tahriş ilaç falan kullanmadan geçmiş şükür ki ve ben artık sorunsuz bi ilişki yaşıyorum zevk alıyorum kendimi kadın gibi görüyorum...ara verdikten sonra korkmuştum biraz olmaz,canım acır diye ama olmadı çok da rahattı artık eşimde mutlu bende ama en çokda eşimi mutlu etmekten mutlu oluyorum...bugünleri ben hayal bile edemezdim eşim bile diyo rüyamda bile göremezdim bugünleri diyo bana destek oluyodu ama sanırım içten içe bu olayı kabullenmişti yani vajiyle yaşamayı adam hala şokta...:roflol::roflol::roflol:aman sallamıyorum artık hiçbişeyi dünya tersine dönse banane ben muyluyum ya gerisi boş.........kaydirigubbakcemile3
wooowwww :)))
çok sevindim senin adına canım...
peki bunun sırrı ne bakim azcık tüyo ver kaydirigubbakcemile3
Köyde dedemlerdeydim canım eve geldim de hiç içimden gelmedi eve gelmek
inan bi bilsem çok uğraşıyorum ama normale dönmek için inanılmaz efor harcıyorum:roflol::roflol:ya bilmiyorum sanırım eşimi öyle görmek beni daha çok cesaretlendiriyo diyebilirim...ve artık 5 yılın acısını çıkarmak istiyorum ve allaha şükür inanılmaz mutluyum ya ama bana çok destek oldunuz burda allah hepinizden razı olsun ben ilk üç parmak yapmıştım orda tıkanmıştım üç ay denedim olmadı sonra murat ulusoya gittim ordada başaramadım tam anlamıyla yarısına kadar oluyodu geldikten sonra egzersizlere çok sarılınca olay bitti...ama gerçekten egzersizler çoookkkkkkk önemli ve ben hala yapıyorum bırakmadım tam anlamıyla korkularım geçince bırakacam inşallah... ama allahım bu mutluluğumu hiç bozmasın bide bebekle taçlandırsın ve inşallah o kadar çok dua ediyorum ki kızlarda biran önce başarsınlar ve mutlu olsunlar diye opuyorumnanaktan
benim hiç dedem yok
keşke benimde dedem olsa hemde seninki gibi köyde olsa keşke bende arada atsam kendimi oraya şu şehrin kalabalığından pis havasını solumaktan kurtulsam azcık yeşil görsem dalından meyve koparıp yesem....
üzülme tatlım çok şanslısın
benim hiç dedem yok
keşke benimde dedem olsa hemde seninki gibi köyde olsa keşke bende arada atsam kendimi oraya şu şehrin kalabalığından pis havasını solumaktan kurtulsam azcık yeşil görsem dalından meyve koparıp yesem....
üzülme tatlım çok şanslısın
yalnız değilsin canım ,benimde dedem yok(
anneannem hayatta bi tek,oda memlekette ...
biz burda hepten yalnızzız...:teselli:
yalnızlık çok zor demi canım helede gurbette. memleket özlemi bi başka. bende gurbetteyim özlediğim çok kişi var özlemini duyduğum çok şey var. keşke özlemini duyduğum şeylerden biride kaynanam olsaydi malesefki o burda sırnaşık şey
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?