Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

maşallah canım nazar değmesin mutluluğuna. sen çoktan haketmişsin bu mutluluğu 5 yıllık sabırdan sonra. inşallah bebişinin mutluluğunuda paylaşırız a.s.

ayy sorma canım,birazdan başlarım ağlamaya valla,gurbette sulu göz oldum çıktım iyicene,,,kaynanam da yok burda benim,,,:roflol:

bak sen biraz daha şanslıymışsın :)) hem gurbette hemde kaynananla olsaydın sadece gözün değil burnun kulağın ağzın heryerin ağlardı :çok üzgünüm: :a015: :gitme: senağlama

bak sen biraz daha şanslıymışsın :)) hem gurbette hemde kaynananla olsaydın sadece gözün değil burnun kulağın ağzın heryerin ağlardı :çok üzgünüm: :a015: :gitme: senağlama

:))) ayy hiç gülesim yoktu valla,,,şanslıyım öyle mi :)))
bilmiyorumki yakın olsak nasıl olurduk acaba,,,neyse o zaman böyle iyiyim,almayayım ben...tat vermiyor mu kaynanan sana canım?

:))) ayy hiç gülesim yoktu valla,,,şanslıyım öyle mi :)))
bilmiyorumki yakın olsak nasıl olurduk acaba,,,neyse o zaman böyle iyiyim,almayayım ben...tat vermiyor mu kaynanan sana canım?

neler duyuyoruz neler görüyoruz şükürler olsun kötü bir insan değil eziyet ediyo desem yalan olur. yemez yedirir içmez içirir ama benim fazla hassas olmam ve gurbetin etkisi heralde.
nasıl desem onun gelin anlayışını günümüzdeki kızların hiçbiri karşılayamaz. yinede gönlü olsun diye istemiye istemiyede olsa onun gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum. bana göre ben çok fedakarlık yapıyorum ama ona göre ben hiçbişey yapmıyorum. biraz sivri dilli bişey diyince çok kafama takıyorum hazmedemiyorum çünkü haketmediğimi düşünüyorum çünkü ben onu memnun etmeye gayret ediyorum.
ama az kaldı yakında görecek hanyayı konyayı. kaynım evleniyo. yakın zamanda görecek zamane gelini nasıl olur. aslında ben ne iyiymişim kafasına ozaman dank edecek. o günü sabırsızlıkla bekliyorum.

hihoyyythihoyyythihoyyyt

anladım canım,ne yapsan yaranılmıyo ...boşver yaa ,takma kafana,yakında eltin gelince o zaman senin değerin anlaşılır ,merak etme...
ben tek gelinim ,benimde görümcelerim çekemez benii,hiç konuşmayız,çok resmiyiz...

maşallah canım nazar değmesin mutluluğuna. sen çoktan haketmişsin bu mutluluğu 5 yıllık sabırdan sonra. inşallah bebişinin mutluluğunuda paylaşırız a.s.

inşallah canım çok sağol işte birde bebek gelse başka bir şey istemem oda bakalım hayırlısı artık allah ne zaman verirse...bu arada kaynanandan dertlisin sanırım canım bence hiç kafaya takma şu sözüde unutma gelen gideni aratır derler kaynının eşi geldiğinde senin kıymetini zaten anlar merak etme...allaha şükür kayınvaldemle iyi anlaşıyoruz yoksa aynı evin içinde yaşanmazdı heralde ama sana diyeceğim eşinle mutluysan boşver gerisini kim ne derse desin sen yuvana bak

evet öyle. herşey daha güzel olacak diye avutuyorum kendimi bende ama bakalım...
benim görümcem yok o nası bişey bilmiyorum ama tahminedebiliyorum kaynanadan farkı yoktur heralde. birinin oğlu birinin kardeşi ikisininde kıymetlisi yaani

son zamanlarda çok üzülüyordum eşim farketti sıkıştırdı beni güzelce konuştuk. oda annesine öyle düşkündürki anlatırken çok zorlandım yanlış bişey söylerim diye. neyse dinledi beni hakverdi bundan sonra senin cevap veremediğin yerde ben seni savunucam dedi. bilmiyorum bundan sonra noolur ama bana hakvermesi bile beni mutlu etti aslında

[/COLOR]
Geçmiş olsun canım çok daha iyi olursun inşallahopuyorumnanaktan

Ne güzel çok şanslısın maaşallah canım benim tahriş olayım o kadar uzun sürdü ki anlatamam ilaç fitil krem ne varsa kullandım en sonunda tekrar doktora gittim ve hiç birşeye gerek yok sen kendini kastığın için acı oluyor dedi bıraktım ilaçları ve şimdi Allah'a şükür rahatım inşallah birdahada olmaz.İlişkini rahat bir şekilde yaşaman çok güzel zevk bile aldığını söylüyorsun darısı bizlere:kedi:

geçmiş olsun canım..

kızlar bu tahriş olayı neden oluyormuş? kuruluktanmı? fazla ilişkidenmi? kasmaktanmı? siz kayganlaştırıcı bişey kullanmamışmıydınızda tahriş oldu? bende olmadı ama olurmu diye merak ettim

evet canım biraz ara verince geçti çok şükür aslında zevk olayı daha çok yeni ama artık mutluyum ben kendimide kasmıyodum niye öle oldu anlamadım ama sanırım biz hergün ilişkiye girdik diye böle oldu şimdi azalttım iki günde bir oluyo...amin canım inşallah herkes en kısa zamanda alışır...

kızlar bu tahriş olayı neden oluyormuş? kuruluktanmı? fazla ilişkidenmi? kasmaktanmı? siz kayganlaştırıcı bişey kullanmamışmıydınızda tahriş oldu? bende olmadı ama olurmu diye merak ettim

canım bana doktorun dediği jelde kullansan sürekli olduğunda deri birbirine temas ediyomuş ya ondan oluyomuş bizim olaya balayı sendromu deniyomuş komik gelcek ama valla doktorun dediği aynen buydu...biz biraz geç yaşıyomuşuz o kadar kaydirigubbakcemile3

waaayy güzel bi hastalık desene :))
şimdi ben beni gıcık eden bekar kızlara kızlar yaa balayı sendromu olmuşum dersem hımm demekki bunlar çok sık ilişkiye giriyo diye hasetliklerinden çatlayabilirler yaani öylemi :))))

acaba ilişkiye girmeye yeni başladığınız içinmi oluyo? tekrar başına gelebilirmiymiş yani

valla tatlım inan bana hiç güzel değil o can yanması berbat bişeydi ya
istersen bi dene derim bakalım çatlayacaklar mı...
sanırım yeni yeni yapıyoruz ya bide ben çok sık yaptığım için oldu...
ben hergün yapıyodum ama sırf alışayım diye...
ama artık iki günde bir yapıyorum...
bir kere canım yandı ya bir daha olmasın kaydirigubbakcemile3

kızlarr ne dıycem benım bı yan komsum var her egce her gece uyku uyutmuyor bana delrımek uzereyım sınır sıstemımım muthıs coktu ..duvara vurmak ıstoıyorum ama sonucta yuzyuze bakıyoruz ben utanıyorum ...ama kaıdn resmen cıglık atıyor sınrılerım bozuluyor ya...bırde tek ben degıl eısmd eduyuyor bu seslerı ve cok canım sıkılıyo.........sızce ne yapayım bı daha olursa vurmalımıyım

neden çığlık atıyo ben pek anlayamadım ...
ilişki falan yaşarlarkenmi

evet cnaım aynen oyleeee...her geec her gece ınan sınır sıstemım coktu ..sonucta komsum tanıyorumda gencte yanı..duvara vurma konusunda cok kararsızım utanıyorum ..ama benım esıdme duyuyor bu seslerı hos bı durum degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…