evet cnaım aynen oyleeee...her geec her gece ınan sınır sıstemım coktu ..sonucta komsum tanıyorumda gencte yanı..duvara vurma konusunda cok kararsızım utanıyorum ..ama benım esıdme duyuyor bu seslerı hos bı durum degıl
kızlarr ne dıycem benım bı yan komsum var her egce her gece uyku uyutmuyor bana delrımek uzereyım sınır sıstemımım muthıs coktu ..duvara vurmak ıstoıyorum ama sonucta yuzyuze bakıyoruz ben utanıyorum ...ama kaıdn resmen cıglık atıyor sınrılerım bozuluyor ya...bırde tek ben degıl eısmd eduyuyor bu seslerı ve cok canım sıkılıyo.........sızce ne yapayım bı daha olursa vurmalımıyım
evet cok rahatsız oluyorum ...ben bı kaıdnın bu decere zevk alabıldııgne ınanmıyourm ya cnaımd asıkılıyo ...bıraz abartıyo gıbı..ama dedııgm gıbı esımın duymaıs benı cok huzrsuz edıyo sonucta yuzyuze bakıyoruz....tamam ınsna o anın etkısıyle belkı kenıdne hakım olamz ama o kadar da degıl ınsanlar duysun dıyede yapılmazkı ....bak dusununce bıle gerılıyorum ...eger bı kez daha yapsın vurucam duvar artıkalsanaalsanasmileıyy gerçekten çok sinir bozucu bi durummuş canım yaa Allah sabır versin sana. kendi başına olsan sabredersinde eşinin duymasına insan tahammül edemez gerçekten düşünüyorumda çıldırmamak elde değil. ne yapabilirsinki bende bilemedim. oturup konuşsan konuşulcak şey değil. aynısını sende yapsan yapılcak şey değil. inat uğruna bile olsa insan yapmaya utanır bu kadın nası utanmıyor hayret. hadi kadında utanma yok diyelim kocasıda adam değil demekki karısının çığlıklarını dinletiyo millete. naapcan mecbur vurcan duvara. şimdi bu yüzsüzler ne gürültü yapıyonuz gece vakti diye hesap sormaya gelirlermiş bide.
kadının sesini kaydedip, sonrada gizli numarayla arıyıp dinletmek ne güzel olurdu aslında :))
işin geyiği bi tarafa sen bilicen güzelim komşunla yüzyüze bakacak olan sensin uzaktan bize herşeyi demek kolay
evet cok rahatsız oluyorum ...ben bı kaıdnın bu decere zevk alabıldııgne ınanmıyourm ya cnaımd asıkılıyo ...bıraz abartıyo gıbı..ama dedııgm gıbı esımın duymaıs benı cok huzrsuz edıyo sonucta yuzyuze bakıyoruz....tamam ınsna o anın etkısıyle belkı kenıdne hakım olamz ama o kadar da degıl ınsanlar duysun dıyede yapılmazkı ....bak dusununce bıle gerılıyorum ...eger bı kez daha yapsın vurucam duvar artıkalsanaalsanasmile
slm kızlarr...bayanssulusmile
slm kaderim zemuszemus dolma tarifi için teşekkür etmeyi unuttum a.s.bu çiçekler afettirir heralde opuyorumnanaktanben netten tarif bulup yapmıştım sonradan farkettim yinede teşekkür ederim bi dahaki sefere senin tarifi deneyeceğim :hulya:
rica ederim canım,,,asıl sen kusura bakma geciktiği için...nasıl güzel olmuşmuydu?
ya kızlar şimdi randevu alıcam,yarın dişçiye gidiyorum,dişçi fobim var bu arada,,,,inşlh biranönce hallolur,,,
benim kadar yoktur canım aynı gün içinde 5 defa gidip oturup yaptıramadan kalkan tek türküm galiba:):roflol: ama sonraki gün eşimin ısrarıyla kalkamadım pofffffff
ayy sorma canım ,napacam kara kara düşünüyorum,ne kadar korkağız yaaaa((
rica ederim canım,,,asıl sen kusura bakma geciktiği için...nasıl güzel olmuşmuydu?
ya kızlar şimdi randevu alıcam,yarın dişçiye gidiyorum,dişçi fobim var bu arada,,,,inşlh biranönce hallolur,,,
aynen canım ama korkma inan korkulacak bişi değilmiş zate uyşturuyolar bişi hissetmedim :)eşimin yanında rezil olduğumla kaldım o kadar korkma sakın:1hug:a.s.
Kızlar artık bu bölüme girmeye hak kazandım,sanırım..Kendi kendime bu işi aşmadan buraya giremem diyordum...Neyseki oldu..Bu arada bende zevk olayı pek olmadı,ilk zamanlar olmaması normal galiba..Birde benim bacaklarım hala kasılıyor biraz,onun için çok açamıyorum.Halbuki çok açsam eşim dahada rahat olacak diyor.Bunu nasıl yeneceğim bilmem,ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?Eşim gece işten geldiğimde deneyelim tekrara ama emlasız diyor.Ben gelmeden egzersiz yap,olmazsada moralini bozma emla süreriz alışana kadar diyor..Emla insana cesaret veriyor baya
Kızlar artık bu bölüme girmeye hak kazandım,sanırım..Kendi kendime bu işi aşmadan buraya giremem diyordum...Neyseki oldu..Bu arada bende zevk olayı pek olmadı,ilk zamanlar olmaması normal galiba..Birde benim bacaklarım hala kasılıyor biraz,onun için çok açamıyorum.Halbuki çok açsam eşim dahada rahat olacak diyor.Bunu nasıl yeneceğim bilmem,ne yapmam lazım bir fikri olan var mı?Eşim gece işten geldiğimde deneyelim tekrara ama emlasız diyor.Ben gelmeden egzersiz yap,olmazsada moralini bozma emla süreriz alışana kadar diyor..Emla insana cesaret veriyor baya
önce lokal uyuşturuyolar,sonra iğne vuruyolar galiba,iğneden korkuyorum ben ,,,inşlhh iyi geçer bakalım,sağol canım desteğin içinn:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?