güzeldi ama benim istediğim gibi olmamıştı 10 puan üstünden 8 desek olur sanki bişey eksikti ama neyin eksik olduğunu anlayamadım opuyorumnanaktan
benimde dişçi fobim vardı ama 6-7 yıldır o korku gitti çünkü drum gerçekten mükemmel dişçi korkum yok oldu ilk gittiğim gün 20lik dişimi çekti nasıl beni kandırdı çekti anlamamıştım sadece bakıcam demişti bi baktım gitmiş...bu arada bendeki ara ara diş sızlamaları devam ediyor bunun için gitmem lazımda her hafta 1 düğün var nasıl gitcem bilmiyorum...bu arada kızlar ben sigara içmemeye çalışıyorum dua edinde bu defa tamamen bırakayım....
önce lokal uyuşturuyolar,sonra iğne vuruyolar galiba,iğneden korkuyorum ben ,,,inşlhh iyi geçer bakalım,sağol canım desteğin içinn:1hug:
slm caracım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5Slm kızlar..a.s.
ooo caracım hoşgeldin,
geçmiş olsun canım,nasılsın şimdi?
o kadar da olucak yani ilk defa yapıyodun değil mi?bir dahaki sefere daha güzel yaparsın 10 10 luk...valla öyle çaktırmayan işini halleden dişçilere bayılıyorum,inşlh benimki de öyle olur,,,canım sigarayı da yavaş yavaş bırakacağına inanıyorum,güçlü bir iraden var,inşlhh ciğerlerini karartan şu pis kokulu şeyden bian önce vazgeçersinn.....AMİNNN:içelim:
cara cok geçmiş olsun canım
nazlı senide tebrik ederim arkadasım mutluluklar
slm caracım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
sağol tatlım..çok şükür iyiyim..
bütün gün misafir vardı ev anca boşaldı.aklım burdaydı hep..sizi çok özledim..
çok şükür canım,iyi olmana çok sevindim,,,çok yorma kendiniii...
bizde seni özledik valla...noldu şimdi ne zaman başlayabiliceksin çalışmalara...
Nazlı çok tebrik ederim canım..çok sevindim..ağır ama emin adımlarla yaklaştın ve mutlu son..
Allah bi daha yaşatmasın...
sağol canım..
sen nasıl oldun..
aaaa nazlı başardımı?
Çok teşekkür ederim zerrciml.Unutmuş değilim beni kulak çubuğunu yapmam için ısrara eden sendin..Yap ve cevabını hemen yaz demiştin,çok iyi hatırlıyorum.Çok sağol herşey için arkadaşım..:1hug:
canım bunları konuşamadık..perşembe günü doktor kontrolu var o zaman öğrenebileceğim..
sen ne yaptın..
canım çok takılma herşey zamanla yerli yerine oturur...bacak kasılması konusunda bana ilk psikoloğum uyarıda bulunmuştu dikkat et bizler normal zamanlarda bile o bacakları öyle bi kaparızki sanki hep bi şey olacakta ondan koruyoruz gibi....evde tv seyrederken müsaitse tabi ev bacaklarını açarak otur yatakta aynı şekilde dikkat et bacaklarını normal zamanlarda nasıl kapalı tuttuğuna yıllardır o şekilde kapatmışız bacakları zamanla alışacaksın buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?