Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

o kadar da olucak yani ilk defa yapıyodun değil mi?bir dahaki sefere daha güzel yaparsın 10 10 luk...valla öyle çaktırmayan işini halleden dişçilere bayılıyorum,inşlh benimki de öyle olur,,,canım sigarayı da yavaş yavaş bırakacağına inanıyorum,güçlü bir iraden var,inşlhh ciğerlerini karartan şu pis kokulu şeyden bian önce vazgeçersinn.....AMİNNN:içelim:

önce lokal uyuşturuyolar,sonra iğne vuruyolar galiba,iğneden korkuyorum ben ,,,inşlhh iyi geçer bakalım,sağol canım desteğin içinn:1hug:

anam bende çok korkuyodum iğnedende bu yıl bana giren iğne kadar hayatım boyunca iğne yememişimdir kaydirigubbakcemile3 dişinde ne problem var belki iğnesiz halledilir?

balım ilk defa yaptım annem yaparken bile bakmamıştım hiç bir fikrim yoktu yani dolma hakkında opuyorumnanaktanbide pirinç içinde şişer dediler yarıya kadar içine harç koy dediler ama o kadar şişmemiş eşim dediki yarısını niye boş bıraktın kaydirigubbakcemile3 canım dün sabah uyandığımda sigara içmeyecektim aslında ama eşim içiyor 2 ye kadar dayandım sonrasında yaktım bu günde sabahtan 2 tane içtim 9 dan bu yana içmiyorum ve almıyorum paket inşallah bu defa son bırakışım olur....

cara cok geçmiş olsun canım
nazlı senide tebrik ederim arkadasım mutluluklar

Çok teşekkür ederim zerrciml.Unutmuş değilim beni kulak çubuğunu yapmam için ısrara eden sendin..Yap ve cevabını hemen yaz demiştin,çok iyi hatırlıyorum.Çok sağol herşey için arkadaşım..:1hug:

sağol tatlım..çok şükür iyiyim..
bütün gün misafir vardı ev anca boşaldı.aklım burdaydı hep..sizi çok özledim..

çok şükür canım,iyi olmana çok sevindim,,,çok yorma kendiniii...
bizde seni özledik valla...noldu şimdi ne zaman başlayabiliceksin çalışmalara...

Nazlı çok tebrik ederim canım..çok sevindim..ağır ama emin adımlarla yaklaştın ve mutlu son..
Allah bi daha yaşatmasın...

çok şükür canım,iyi olmana çok sevindim,,,çok yorma kendiniii...
bizde seni özledik valla...noldu şimdi ne zaman başlayabiliceksin çalışmalara...

canım bunları konuşamadık..perşembe günü doktor kontrolu var o zaman öğrenebileceğim..
sen ne yaptın..

sağol canım..
sen nasıl oldun..
aaaa nazlı başardımı?

canım benim lekeler ara ara devam ediyor ilaçda cok basımı döndürüyordu bıraktım düşük tehlikesi devam ediyor yani 3 aya kadar dikkat etmek gerekiyormus 5 kasımda dr kontrolu var işte bekliyorum şimdilik

Buarada kad_ercim sanada çok geçmiş olsun..Venüsten ve izmit_1982 cevabınız için teşekkür ederim,inşallah bunlarıda zamanla aşacağım arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5

canım mutluluguna şahit olmak çok güzel inan ufacık katkım olduysa ne mutlu bana :1hug:

canım bunları konuşamadık..perşembe günü doktor kontrolu var o zaman öğrenebileceğim..
sen ne yaptın..

canım bende regl oldum,,,dişçiye gidicem yarın hamilelikte sorun oluyomuş diş problemi olunca,onu da bi halledeyim diyorum,sonra başlayayımmm

evet venüstencim katılıyorum sana kendimizi ne kadarda korumaya almışız bende bacakları açma konusunda zorlanmıştımboshayallersmile sende nevar ne yok deneme oldumu bu aralar görüşemedik:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…