canım mutluluguna şahit olmak çok güzel inan ufacık katkım olduysa ne mutlu bana :1hug:
Buarada kad_ercim sanada çok geçmiş olsun..Venüsten ve izmit_1982 cevabınız için teşekkür ederim,inşallah bunlarıda zamanla aşacağım arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5
canım bende regl oldum,,,dişçiye gidicem yarın hamilelikte sorun oluyomuş diş problemi olunca,onu da bi halledeyim diyorum,sonra başlayayımmm
sağol tatlım,seni bu sayfada gördüğüme çok sevindim,ilki oldu ya ikinci çok rahat olacak,hiç tedirgin olma sakın...
bilinçli bir anne adayı geliyor açılın maşallah
kalsiyum çok önemli oldugu için gebelik dönemlerinde yeterince kalsiyum alamayan annelerde diş problemleri cok görülüyormus dogru canım
canım benim lekeler ara ara devam ediyor ilaçda cok basımı döndürüyordu bıraktım düşük tehlikesi devam ediyor yani 3 aya kadar dikkat etmek gerekiyormus 5 kasımda dr kontrolu var işte bekliyorum şimdilik
Sağol zerrcim..Allah hayırlısıyla bebişinide kucağına almayı nasip eder inşallah..Dualarım hep sizinle..
özledim sizi napim annem yanımda cok gelemiyorum bilgisayar yasagı geldi haliyle kaçamak bakıyorum arada iştenapıyon gıııı ..
bilinçli bir anne adayı geliyor açılın maşallah
kalsiyum çok önemli oldugu için gebelik dönemlerinde yeterince kalsiyum alamayan annelerde diş problemleri cok görülüyormus dogru canım
oyy :) sende en kısa zamanda kavusursun insallah bebişine canımcanım 1 ay daha dişini sık ,şu dönemi bi atlat ,nşlhh sonrasında rahata kavuşacaksın,bu arada tahminin kız bebekti,bende kızları çok severim,Allah gönlüne göre versin inşşşşşşşş
canım benim lekeler ara ara devam ediyor ilaçda cok basımı döndürüyordu bıraktım düşük tehlikesi devam ediyor yani 3 aya kadar dikkat etmek gerekiyormus 5 kasımda dr kontrolu var işte bekliyorum şimdilik
geçmiş olsun canım hoşgeldin...
özledim sizi napim annem yanımda cok gelemiyorum bilgisayar yasagı geldi haliyle kaçamak bakıyorum arada işte
waaauuww kız çok güldüm valla:)))
ya ne bileyim çevremde çok görüp duydum,o yüzden önlemimi alıyorum tatlımm...
benim annem gelmiyo yaa :gitme: bendemi hamile kalsam hihoyyyt
Çok sağol caracım,teşekkür ederim..opuyorumnanaktan Bu arada çok geçmiş olsun,umarım önemli birşey yoktur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?