Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

doğru söylüyosun canım akışına bırakmak lazım, ama ağrıyo benim diş,başıma bela olur yoksa,bunu da halledeyim başka bişey araştırmayacam ...:))))

benim annem gelmiyo yaa :gitme: bendemi hamile kalsam hihoyyyt

iyi fikir bebişim benimkide gelcekti taaa ne zaman hatun evini unuttu dedemlerin yanından ayrılamıyo gelsede bana güzel güzel tatlılar börekler yapsa kaydirigubbakcemile3 annem gelince ben kilo alırım ayol gelmesemi acaba ohaoldumsmile

canım kendine çok dikkat et.bence ilaçları da bırakmamalısın.canım bebişin için katlanmak zorundasın..inş güzel haberlerle gelirsin..

ilacıazaltmıstı dr bende cesaret alarak bırakıverdim dikkat etmeye çalışıyorum işte
insallah bebişinde seni cok bekletmez canım :ecrin_bebek:

venusten evet canım duvarlar cok ınce ..ama bunu kenıde bılyıor duvarlaırn ınce olduugnu o yuzdne dıkat etmeıs gerkemezmı baskalrının eslerının sesını duyması hıc hos degıl cok sınırlıyımmkötükedihüso

kader dıscı deme bana 1 haftadır agrı cekıyorum doktora gıtmem gerke ama cok korkuyoırum dısım curuk cekılcek ama gıdmeıyorummmmmmmmmmmmm

aynen canım ,,,yarın gidiyorummm bennn:a015:
bakalım nasıl olacak,sende ihmal etme canım,bir anönce git ,

duygu sömürüsü yap aklinialirimsmile

neyse bayram geliyo ben gitçem. senin annende bayrama kadar kalır heralde demi. sana yolculuk yasağı varmı gidebilcekmisin canım bayramda?

bu arada sapığımı editöre şikayet ettim. siteden atıldı kurtuldum hihoyyyt

ayy benimkiler de bi gelse,ancak hamiş olursam annem gelir,

Çok geçmiş olsun canım,inşallah güzel haberlerini alırız ve sende bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla...Çok sağol canım,diğer arkadaşlarında transfer olması süper olur vallahi.inşallah en kısa zamanda yener herkes...

şimdi kızlar sorum şu söz verdiniz kıkırdamak yok kaydirigubbakcemile3

normal ilişkiye giriyosunuz altta olarak ve hiç bir şekilde korunmadan eşiniz içinize boşalıyor ve yumurtlama günündesiniz normal sağlıklı birinin bu şartlar altında % 100 hamile kalmasımı gerekir ? kalmıyosa bi sorunmu var demektir ? yoksa bu işler tamamen şans işimidir ? hamile kalmak için illa alttamı olmak lazımdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…