en iyisini yapıyosun bende dogum olayını baya bi didikledim sonra içinden cıkamayınca arastırmaktan vazgectim bilincli olmak güzel ama herseyi bilmek ürkütüyor eyvahedigeldismile o yüzden birazda akışına bıraktım
kızlar maaşlhh muhabbet birden koyulaştııı....
benim annem gelmiyo yaa :gitme: bendemi hamile kalsam hihoyyyt
canım kendine çok dikkat et.bence ilaçları da bırakmamalısın.canım bebişin için katlanmak zorundasın..inş güzel haberlerle gelirsin..
kader dıscı deme bana 1 haftadır agrı cekıyorum doktora gıtmem gerke ama cok korkuyoırum dısım curuk cekılcek ama gıdmeıyorummmmmmmmmmmmm
kızlar bişey sorcam ama gülmeyin
aaaa ameliyatmı oldun cnm gecmiş olsun allah bir daha yasatmasın
nazlıcım sende hoşgeldin :))
stres yapma 2. için unutma sen başardın :)))
duygu sömürüsü yap aklinialirimsmile
iyi fikir bebişim benimkide gelcekti taaa ne zaman hatun evini unuttu dedemlerin yanından ayrılamıyo gelsede bana güzel güzel tatlılar börekler yapsa kaydirigubbakcemile3 annem gelince ben kilo alırım ayol gelmesemi acaba ohaoldumsmile
çok teşekkürler.miyomdan kurtulduk işte bekleme sürecinden sonra bebiş için çalışmalara başlayacam..bakalım hayırlısı..
bu arada seni de aramızda görmek çok güzel..inş bütün vajililer buraya transfer olur..
çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah:Saruboceq:
Canim Allahim seni ins bu derdinden kurtarsin,,sifa versin..Amin..Dualarimda olucaksin..
Ins guzel haberler ile gel..a.s.
ayy benimkiler de bi gelse,ancak hamiş olursam annem gelir,
ilacıazaltmıstı dr bende cesaret alarak bırakıverdim dikkat etmeye çalışıyorum işte
insallah bebişinde seni cok bekletmez canım :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?