Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
biliyorum canım,,,eşim çok istiyo çocuk,ama düzenli bir cinsel hayat iyice alışalım diye erteliyoruz şimdilik,

Benim eşim de istemişti ama asla dedim...
Şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, hatta prezervatif bile kullanmayı düşünüyorum aynı anda...
Aman diyim, istemiyorsanız daha garantili bir yöntemle korunun...

ben kurtulalı 7 ay oldu ama hala agrım sızın oluor vede cocuk dusundugum halde kayganlastırıcı olmadan olmuor

ya kizlar yenen herkes rahat saniyodum ama sanirim kendime haksizlik ediyomusum demek olabilirmis boyle agrilar sizilar

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım venüsten teşekkür ederiz bu konuyu açtığın için sormamız gereken çok şey var. ben yendiğimden bu güne 7 defa yapabildim sadece ilk deneyimimi emla kremle ve gleit gelen jel ile yaptım sonrasında hiçbişey kullanmadım.Ancak girişte zorlanıyorum kendim yerleştiriyorum önce sonra başı girince oluyo ama yavaş yavaş oluyo git gel oluyo baya.ancak ben sadece başardığım pozisyon alttaydım başka pozisyonda yapamıyorum.bana önerebileceğiniz bişeyler varmı. ayrıca eşimin boş...ması çok uzun sürüyor.diyorki bu senin için büyük bi avantaj diye ama benim artık gitgel gitgel yanmam oluyor. bu zamanla geçermi bilmiyorum.ben zevk falan almıyorum henüz venüsten gibi hep hesaplamalar yapıyorum şu kadar olmuştur şöyle olmuştur falan diye. ne zaman rahat bir ilişki yaşıyacağım acaba şuan adetim oldu.benimde başardıktan sonraki lk reglim.bitsin bakalım sonra bana vereceğiniz tavsiyeleri uygulayacağım. üstte iyi olu demişsiniz siz üstte nasıl yapıyorsunuz bana ayrıntılı anlatabilirmisiniz canlarım hepinizi çok seviyorum sizler sayesinde yendim bu illeti bu kadar başardığımiçin bile çok mutluyum inanın zevk yok ama olsun napalım olur inşallah

canim o zamanla duzelicek bisey bu da zaman aliyo sonucta en azindan bende oyle oldu. pozisyona gelince cesaretle yaparsin zaten zamanla sorunlarin azaldikca oluyo cesaretlenyiosun ustte denemek istersen en son asamadaki egzersizini kendi kendine ustteyken yap ondan sonra ustte naisl olmasi gerektigini anliyosun zaten

canım üstteyken bacakların falan kasılmazmı bide git gel nasıl yapılcak bana biraz zor gibi geldi.yad a ben kafamda canlandıramıyorum sanırım oturur gibimi yapıcam belki öyle olursa yanma falan az olabilir ne biliyim denemekte fayda var çünkü eşim üstteyken bazen off bunaldım falan diyorum uzun sürdüğü için eşime de yazık yahuu onun içinde üzülüyorum. ama bende dayanamıyorum napıyım

Kızlar günaydın...
Eşimle ilk başardıktan sonra sadece 1 defa birlikte olmuştuk...
Dün gece sonunda bir defa daha oldu...
Çok rahattım. Emla ya da kayganlaştırıcı kullanmadım yine...
Islaklığı çok güzel sağladık, hiçbir acı yanma vs hissetmedi, şükürler olsun...

kızlar günaydın...a.s.

üstteyken ilk zamanlar acemilikten ve heyecandan olsa gerek bacak açmakta zorlanıyoruz ama 2-3 defadan sonra çok rahat olarak açabiliyorsun vücudumuz o kadar güzel tasarlanmışki kusursuz bi şekilde olması gerektiği gibi oluyor zamanla ben hayatta öle bacak açıp p...s üstüne oturamam derdim ama zaten yapı itibariyle herşey yerli yerine oturuyor... birde biz üstte denerken ilk denemelerde ben ters oturdum yani sırtım eşime dönük öylede kolay oldu birbirizin o anlardaki yüz ifadesini görmemiş olduk kimbilir ne haldeydi suratım öylede deneyebilrsin istersen hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…