yaaaaa???önce ben davranabilsem olur inşlhhh....
kızlar ben kaçıyorum hadi yarın görüşürük...hihoyyyt
slm kızlar venüscüm çok güzel oldu bu sayfa teşekkürler.
gelelim konumuza ben de girişte yavaş yavaş alıyorum sonra gitgellerde ve çıkışta hiçbir problem olmuyor.şimdiye kadar bir kaç farklı pozisyon denedik hepsinde yapabildim farklı pozisyonlarda da sonrunum yok ama yaklaşık 7 8 defa yaptık hiçbirinde en ufacık bir zevk bile almadım:)) şimdiye kadar hep jelle veya vazelinle yapmıştık ilk defa dün gece jelsiz alabildim p...si bikaç defa git gel yaptık sonra yine jel sürdüm çünkü korktum herhangi bişey olduğunda değil de psikolojik jelle daha rahat olduğum için işte benim durumum böyledir:)
kızlar ben kaçıyorum hadi yarın görüşürük...hihoyyyt
ıslanma oluyor canım onda sorun yok hatta bi kaçında vajinal orgazm değil de klitoral mi deniyor her neyse onu yaşayıp sonra ilişkiye girdik o zaman ıslanma çok daha iyi oluyor ama ben yine de jel istiyorum kafam daha rahat oluyor en azından 1 ay bari geçsin iyice alışıyım diyorum bakalım.jelsiz aldığımda da ne acı ne başka bişey hiç fark yoktu ama ben korktum ya biraz sonra acırsa diye:))meğer yazamadığımız ne çok şey varmış dimi sositososito
peki normal ıslanma oluyormu hihoyyytbence zevk almadığımızdan ıslanma olmuyor o yüzden jeli tercih ediyoruz sırnaşık şey bide bana dr dediki vaji sonrası kuruluk normalmiş ama bunu kontrol altında tutmalıymışız yoksa kurulukta bir problem olarak kapımıza dayanabilirmiş...
ıslanma oluyor canım onda sorun yok hatta bi kaçında vajinal orgazm değil de klitoral mi deniyor her neyse onu yaşayıp sonra ilişkiye girdik o zaman ıslanma çok daha iyi oluyor ama ben yine de jel istiyorum kafam daha rahat oluyor en azından 1 ay bari geçsin iyice alışıyım diyorum bakalım.jelsiz aldığımda da ne acı ne başka bişey hiç fark yoktu ama ben korktum ya biraz sonra acırsa diye:))
bu arada doktorun demiş ya gün aşırı diye o en azı mı yani hergün ilişkiye girsek zararı yoktur değil mi bi de biz prezervatif kullanıyoruz niye doktor sana doğum kontrol ilacı verdi biliyor musun???
bana doktor dediki hissetmen önemli zaten parmak egzersizindede eldiven önermemişti ama sen istersen kullan dedi..korunma yöntemlerinde ise isterseniz prezarvatif kullanın ama ben d.kontrol hapını öneriyorum dedi çünkü hissetmem önemliymiş belkide ben seanslarda aşk olmazsa sex anlamsızdır diye vurguladığım içindir hihoyyytprezarvatif bana çok tuhaf geliyordu zaten dokunamam bile hiç düşünmedik o yüzden sositososito
cnm ben daha orgazm olamadım,zevk alıyorum,biraz daha uzun olsa olucam,ama eşim önce davranıyor,hep böyle oluyo,,,,baakalım ne zamana artık...bunun için geciktirici filan kullanmak mı lazım acaba?yoksa ben hiçbir zaman orgazm olamicammmmm
meğer yazamadığımız ne çok şey varmış dimi sositososito
peki normal ıslanma oluyormu hihoyyytbence zevk almadığımızdan ıslanma olmuyor o yüzden jeli tercih ediyoruz sırnaşık şey bide bana dr dediki vaji sonrası kuruluk normalmiş ama bunu kontrol altında tutmalıymışız yoksa kurulukta bir problem olarak kapımıza dayanabilirmiş...
geçiktiricili prezervatifler var canım onu deneyin. birde 1.cide eşin boşalsın biraz dinlenip 2.ciye başlayın 2.cide daha geç boşalır sanırım seninde vaktin uzamış olur yerimseniben
eee sen korunmuyor musun yani ya hamile kalırsan???ya kızlar biz ikisinide kullanmıyoruz henüzz,prezervatif var amadaha hiç kullanamadık,bende hissetmek isteyenlerdenim galiba,
eee sen korunmuyor musun yani ya hamile kalırsan???
ah canım 2. ve 3.yü de yapıyoz zaten,2. de yine eşim,3. yüde artık ben istemiyommmm,,,:sinifsinif:
canım eşim hemen dışarı çıkıyor,,,,içime daha hiç boşalmadı,,,,gerçii bebek çok istiyoo ama,,,,
maşallah diyeyim ne diyeyimseninki çok beklemiş galiba acısını çıkarıyor. neyse zamanla düzelir bence 2.cide biraz gecikir yada prezarvatifi deneyin işe yarıyor.
ama dışarı çıkmadan önce içerideyken 1-2 damlada olsa sıvı kalmıştır.bebek yolda olabilir bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?