neden peki? acıyacak diyemi ? sebebi belirleyip ona göre çözüm aramak lazım...
VALLA TELEFONUNU KUR SENDE kaydirigubbakcemile3 bencede unutma
kız iç pekmezi bende eşimde içiyoduk çok sper oluyo :dance:
bende içiyom pekmezde eşime içiremedim daha :kedi:
VALLA TELEFONUNU KUR SENDE kaydirigubbakcemile3 bencede unutma
kız iç pekmezi bende eşimde içiyoduk çok sper oluyo :dance:
çok tatlı içim almıyor Şeniz bu arada aylık iğne vurduruluyomuş onu eşim vurdursa olmazmı ben normal ilişkiye iyice alışmadan kaza sonucu bebişim olsun istemiyorum herşeyiyle bi aşk bebişi olsun istiyorum inşallah allah izin verirse tabi ama gönlümden geçen bu...bu arada dr gittiğimde hepimizin ortak sorunu olan şu zevk olayını masaya yatıracam o kadar para veriyorum bulsun yolunu dimi...gerçi geçen gittiğimizde bu konuda bana bazı şeyler söylemişti öbür konuda yazdım sanırım eşinle beraber bir hikaye uydurun dedi baştan çıkarıcı mesela bi koltukta eşin oturacak bi koltukta sen işte eşin diyecekki üzerinde kırmızı bir elbise vardı omuzu düşüyordu sen bi cümle kuracaksın işte senin üstünde sevdiğim kokudan vardı bana hafifçe yaklaştın falan bunları anlatırken dokunmak yok böyle böyle bir hikaye uyduruyosunuz baştan çıkarıcı sona yatağa cuuupeşler arası cinsel terapide kullanılan etkili bir yöntemmişkafamçokkarıştı çünkü kadınları uyaran göresellikten çok okumak ve dinlemekmiş o yüzden erkekler güzel bir kadına yada dekolteye dayanamaz bizlerde 2 çift güzel lafa tav oluruz hihoyyyt
ewt aklıma geliyo birinde kasmasam birinde mutlaka kasıyorum çözemedim daha o ana odaklanamıyorum sanki
kızlar kamilelik testi en erken ne zaman yapılır, ebn ilk ilişkilerimi korunmasız yaptım emla ve bepanten kullanarak, hamişmiyim ne adetime daha bir hafta var
CANIM BU AYLIK İĞNE MESELESNİNE ÇOĞPU DOKTOR SICAK BAKMIYOR
yani bende migren var diye sordum o kadar ama doktor önermedi ayrıca iğneyi eşind eğil sen oluyorsun..ayrıca doktordan kastın kadın doğumcuya bu bilgileri sorabilirsin zevk ipne vs. psikoloğundan çare bekleme bu soru için..
hikaye :uhm: kafam karıştı ama şöle söyliyim erkekler siyaha özellikle dayanamaz canım evet dekoltede doğru ama hikaye uydurma saçma bence direk uygula daha iyi kaydirigubbakcemile3
yok onun aylık erkeğe vurulan iğnesi varmış..tabi bunları kadın doğumcuya sorucam ayrıca yerimseniben bilmiyorum hikaye olayı bana cazip geliyor sırnaşık şey
bişeyler düşünüyosun dimi hihoyyyt abuk sabuk ne varsa aklıma geliyor benim o anda Şeniz ben az önce anlattığım hikaye yöntemini deneyeceğim fantezi kurmak heyecanladırıyormuş isteği arttırıyormuş sositososito
yok onun aylık erkeğe vurulan iğnesi varmış..tabi bunları kadın doğumcuya sorucam ayrıca yerimseniben bilmiyorum hikaye olayı bana cazip geliyor sırnaşık şey
hımmmmm :uhm: vala migrenim için o kadar araştırdım o kadar korunma yöntemleri için doktoruma sordum hiç erkeğe vurulanı duymadım açıkcası
yalan olmasın gerçi nette okumuştum ama yurt dışından gelcek diye yazıydo türkiyede daha yokmuş sanırsam sen bi sor bakalım
bende iyice bi araştırayım yahuuuu eşime olmadı gizli vurayım kaydirigubbakcemile3
sen böle hikayelere neden ihtiyaç duyudun anlamadım?org...m olmak içinmi?
kızlar kamilelik testi en erken ne zaman yapılır, ebn ilk ilişkilerimi korunmasız yaptım emla ve bepanten kullanarak, hamişmiyim ne adetime daha bir hafta var
slm kızlar yada kadınlar:) ayy venüs kapı çaldı lafına çok güldüm naptınız baktınızmı kapıya? bide doktor gün aşırı deneyin demiş ya doğru aslında ama biz 2/3 günde bir yaptık ve 2.de bıraktık ben zorlayayımda bari eşimi tekrar yapalım ama çok kötü gribim inşallah halim olur. orgazm da yok daha doğrusu ben eşim b.şalır diye korkudan tetikte bekliyorum ama inşallah zamanla hepsiniz aşarız ne jel ne krem ne p.nisin başı ne sonu hiçbişey kalmaz hayatımızda...
slm kızlar yada kadınlar:) ayy venüs kapı çaldı lafına çok güldüm naptınız baktınızmı kapıya? bide doktor gün aşırı deneyin demiş ya doğru aslında ama biz 2/3 günde bir yaptık ve 2.de bıraktık ben zorlayayımda bari eşimi tekrar yapalım ama çok kötü gribim inşallah halim olur. orgazm da yok daha doğrusu ben eşim b.şalır diye korkudan tetikte bekliyorum ama inşallah zamanla hepsiniz aşarız ne jel ne krem ne p.nisin başı ne sonu hiçbişey kalmaz hayatımızda...
aaa öylemi bilmiyorumkismile sorunca bizide bilgilendir venüs.
kızlar doğum kontrol hapı kullanmak için test falan yapılıyor mu ?
bide şunu söyleyeceğim ben vajiyi yenmeden önce şu aylık iğnelerden kullandım 3-4 ay falan fakat benim reglimi kesti 40 gün olmadın sonra başladı 1 ay oldum yaaaaaa mafoldumben
kelebeğim yoksa teyzemi oluyoruz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?