• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajismusum nasıl yeneceğim?

minikkoalaaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır vajinusmusum. Bugüne dek çevrem duyar korkusundan hiç doktora gitmeyip kendim halledeyim dedim ama olmadı ve eylül ayında bir doktora randevu alıp gittim. Benden 17bin tl para aldı 3 seansta biter kolay dedi. Sadece dilatör setiyle jel dışında hiçbir şey kullanmadan 10 5 10 dakikalık tedavi etti etti eve gönderdi. 3. Seanstan sonra tamamen bitirdi evde çalışın dedi. Ama hiçbir şekilde başaramadım canım acımaya devam etti. Şimdi sorum şu.. Acaba doktora tekrar gitsem paramı istesem iade eder mi çünkü boşa gitti param. Ve ben bunu nasıl yenerim paramın heba olmayacağı bir doktor öneriniz var mıdır?

Evde dilatörle çalışıyor musunuz? Doktor size bunların mümkün olduğunu gösteriyor ve uyguluyor. Siz de evde devam edeceksiniz, tedavi bu zaten

Evde dilatörle çalışıyor musunuz? Doktor size bunların mümkün olduğunu gösteriyor ve uyguluyor. Siz de evde devam edeceksiniz, tedavi bu zaten
Çalışıyorum tabiiki hemde her gün ama canım hala yanıyor o yüzden para iadesini sordum

Caninin yandığı an it İnan ki ilerliyor o acida geçiyor korkma

Back
X