Vaktinde olmayan aklım..

Aynı derdi paylaşıyoruz desene... Son zamanlarda o kadar cok depresıfımkı dusunuyorum problemim ne dıye aslında kucuk mevzular ama problemin ana kökeni pısmanlıklarımda saklıymıs... Eğitimimi tamamlayamadım dıye cok pfkelıyım kendıme yurt dısında yasıyorum dogru duzgun su dili öğrenemedim... Türkiye'de liseyi bitirdim hoppp kendımı yurt dısında 18 de evli buldum yırmısonde cocuk yasım 26 gecen sekiz koca sene... Benimle birlikte gelen bır kız vardı turkıeyeden ,kız liseyi bıle türkiye'de bıtırememosken burda biyoloji üzerine doktora yapıyor, oda evlıydı ,onında yemek camasır bulaşık derdi vardı ama onun kocası çok destek oldu benimki köstek aramizdaki fark buydu... Ben aslında cok hırslı, hayata karsı amaçlari olan ,prensıblı ,calısma asıgı bır kızdım okumazsam calısmazsam ölürüm derdim, koca merakımda yoktu. Ne ara evlendim çocuklarım oldu ben bıle anlamadım.suc benım ama isteseydim herseyı basarabılıcek yapıdaydım ama istemedim, yas olmus 26 ımkanım olsada yaparmıyım bilemem... Parada pulda gozum yok ama keske ayaklarımın üzerinde durmayı basarabılseydım...

Nomu regresyon tedavisi var bilinçaltına inerek bütün bu geçmişle olan hesapları, pişmanlıkları temizliyormuş. Ne dersin denesek mi ?

Mükemmeliyetçi bir yapınız var. En ufak bir düzensizlikten dertleniyorsunuz. Azcik takmasanız bence çok mutlu olacaksınız.

Ben tum bunların iyi niyetli birisi olduğunuz için herşey rayında olsun istediğiniz için oldugunu dusunuyorum. Buyuk kucuk fark etmez herkesin kendine gore derdi var iste.

Istiyorum ki herkes mutlu olsun. Ama bir liste yapsam kim mutlu olsun diye her zaman listemin zirvesinde olursunuz. Umarim sorunlariniz cozulur

Pişmanlıklar ciddi depresyon sebebi olabiliyor bence.
Bana geç değil diyorlar.
Sizin için de geç değildir.
Yurt dışında olmanız büyük avantaj bence.
En azından ilerlemek isteyen insanın önünü kesen saçmasapan sınavlar, torpil kokan
mülakatlar yoktur orda..

+1

Çok mükemmeliyetçi . Ben de öyleyim ama şunu bilmiyor ki bütün bu şikayete, melankoliye, mutsuzluğa harcadığı enerjisini iyi olmak, başaramadığı şeyleri başarmak için kullansa hiç sorun kalmayacak. Ama nedense mızmızlanmak hoşuna gidiyor kolaya kaçıyor. Nereden mi biliyorum ? Kendimden :)

Allah nasip ederse daha önünde 50 yıl var maddi zorlu anlarım ama diğerlerini anlamam ben benim belgeler evde yatıyor vereyim bir ikisini kullan nomu

hala geç değil . inan ki benden geçti gibi laflarıda kabul edemiyorum . RTE üni sinin puanları düşük genelde 1. likle girmeyi başarırsan 600 tl bursun oluyor idare eder seni 4 yıl veya 2 yıl zorlanırsın ama mutsuz bir 5 yıldan iyidir ....

Bende mukemmeliyetciyim mesela bir is yapiyorum ve o isle ilgili işleyişteki yanlislari eksiklikleri goruyorum ve bunlar inanin psikolojimi bozuyor. Ama benim br farkim var ki isten eve geldigim zaman hersey iste kalir. Aksi olsa kafayi yerdim kesin

Nomu regresyon tedavisi var bilinçaltına inerek bütün bu geçmişle olan hesapları, pişmanlıkları temizliyormuş. Ne dersin denesek mi ?

Nasıl bir şeymiş ki o? :)
İşe yarar mı acep?

Azıcık takmasam bence de çok sorunum sorun olmaktan çıkacak.
Her b.ku takan bu beni ne yapsam yaa valla asıl tüm derdim bu benim

Ama çok tatlısınız ki siz ya..
Güzel yüreğinizden ötürü öyledir o..
Benim için güzel dilekleri olan herkese çok teşekkür ederim.
Dünya sizin gibi insanlarla yaşanılabilir bir yer oluyor gerçekten..

Me da shen (Ben ve sen) diyorsun yani :)
Kim mızmızlanıyor sadece bak Gürcüce öğrendim
Şimdi 3 kelimeden ibaret olabilir.
3 ay sonra 100 kelime yaparım onu ben bu beni nereye taşır bilmesem de

Öküz kadar oldum hala ne kadar öğrensem kar modundayım
27 yaşındayım mimarım mesleki olarak hiç ama hiç alakam yokken ama geçen sene kalktım java öğrenmek istedim ve kursa yazıldım şaka gibi ama ilk altı ay hiçvir şey anlamadım ama gitti geldim gittim geldim garip garip terimler cümleler vs derken derken başladım birşeyler anlamaya bi de utanıyorum soramıyorum da öyle herkes biliyor çünkü terimleri neyse anlamaya başladım derken bu sene artık o kurstaki arkadaşlarla beraber sonunda web sitesi yaptık:)bir sayfasını tamamıyla ben düzenledim:)
Bence öğrenme hevesinizi kenara koymasanız
Hala dil öğrenebilirsiniz,hala resim çizebilirsiniz ve hala kurslara gidip sertifika alabilirsiniz pes etmek yok..benden çok fazla bi yaş da büyük oldupunu sanmıyorum yaşıt bile olabiliriz ?

Hmm.. Onun yüksek lisans ayrıntılarına bir bakayım bakalım canım :)
Teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız

Hahhh işte ben hepsini tuvalete kadar bile taşıyorum :)
Varın siz düşünün.
Ben yine iyi yaşıyorum odamdan, evden dışarı çıkmaktan hiç vazgeçmedim valla :)

Sizde degisik bir durum var nasil desem gizemli gibi. Sık sık konu açıp uzun uzun yazsanizda konulariniz ilgi goruyor ve herkes yardima kosuyor. Azcik gayret etseniz belki psikolojik bir tedavi yasam kalitenizi bir kac vites arttiracak.

Öf ne cok konustum. Demesi kolay demi yapmak zor inan cok iyi anliyorum sizi

30 um ben :)
3 yaş bence hiç az değil yani artık öyle.. :)

Web sitesi harika olmuş..
İnsanın böyle elle tutulur şeyler başarması motive eder.

Ama ben muhtemelen 6 ay hiç bir şey anlamadığım kursa devam etmezdim.
Hatta 3 ayda pes ederdim.
Tebrik ediyorum valla :)

İşte sonunda bir gün anlayacağımı biliyordum o yüzden biraz da verdiğim para çöpe gitmiş olacaktı heheh
Sen de işte yap bunu diye örnek verdim tebrik ettin sağol cidden ama sen de yap:)
Bence kendini tetikleyecek yollar keşfet
Ne bileyim mesela resim yapacaksın belediyenin kursları var ücretsiz ya da az ücrrtli diye biliyorum git mesela vakit ayır buraya koy resimlerini biz de azıcık pohpohlayalım gaza getirelim:)
Yani kendini gaza getirecek yolları kendin keşfedeceksin kimse seni ittirmez gaza getir kendini sürekli ki daima bi adım bi adım derken ilerlersin işte hayal ettiğin gibi:) inşallah..kolay gelsin:)

+1
Şu forumda öyle bir dilek kutusu olsa zirveye yazarım nomuyu gerçekten istiyorum çünkü, ve de gerçekten hak ediyor. Şu şeytanları onu bir rahat bıraksa olacak da yok şimdilik olmuyor işte :)

Takma diyeceğim sana nomu ama önce kendime demem lazım bunu ben de bişeye taktım mı uykularım kaçar, ama senin hayatı algılama şeklin de zorluyor seni mükemmel olsun istiyorsun herşey. Mükemmel değilse olmasın istemiyorum diyorsun, kindarsın da unutmuyorsun bunlar ağır duygusal yükler kurtul gitsin. Mesela önceden eşinin ailesine idi öfken şimdi onu başka şeye yöneltmişsin. Sen de ben de şeyimden aşağı kasımpaşa diyen gamsızlardan değiliz ama senin biraz kendini oyalaman dinlememen lazım, bir de herşeyi mükemmel yapmaya çalışmaktan vazgeçmen gerek.

Çok uzun konularım doğru söylüyorsunuz valla :)

Ama ben bana yardımcı olmalarını şuna bağlıyorum.
Ben de çok yardımseverim ya.
Valla çok iyi bir insanım ben aslında.
Kendimi unuturcasına iyi biriyim.

Konu uzun okuyamam puff hiç demedim, diyenlere de kızıyorum.
Bir insanın derdini kolay kolay hafife almam, komik bir durumsa cidden çok nadiren
hafife almışımdır.

Gerçekten yardımcı olmayacaksa yorumum, en basitinden kalp kırıp daha çok moral bozacaksa
ben onu içimde tutarım yine de yazmam yani..

Günlük hayatımda da böyle biriyken aynı özeni göremediğimde fazlaca üzülüyorum.

Sağolsunlar burada beni gerçekten anlamak ve yardımcı olmak için çabalayan insanlar yazıyor bana.
Bazen yanlış değerlendirenler oluyor, düşünün ki benim hayatımda yeri ne bu insanın?
Beni ne kadar tanıyor ki onun yorumunu bu derece dikkate alıyorum da üzülüyorum.

Evet gerçekten herkesin yazdıklarını önemsiyorum ben.
Bu aslında hiç iyi bir şey değil.
Hayatımı zorlaştıran hep bu manyak huylarım..

Bazen tanimadığim insanların aciları dertleri tasaları canimı kendi sorunlarımdan daha cok acitiyor. Nomu da onlardan birisi. Nomu mutlu olsa bayram edicem :))

İnşallah :)
İnşallah güzel şeyler paylaşırım ben de artık.
Teşekkür ediyorum

Canım seviyorum seni ya..
Çok tatlısın.

Gamsız insan tipi en özendiğim..

Ben de g si yok aman, ömrüm çürüdü! :)

Ben de hep mimar olmak isterim (mühendislik mezunuyum), nereye gitsem binaları incelerim. Okulunu okuyamam da, haftasonu kurs murs yok mudur ki çizim yapsam gidip

Ben de hep mimar olmak isterim (mühendislik mezunuyum), nereye gitsem binaları incelerim. Okulunu okuyamam da, haftasonu kurs murs yok mudur ki çizim yapsam gidip
Üç boyutlu binalar yapabilirsiniz sizin için keyifli olabilir, 3 dsmax kursu var bunun için:)

Bazen tanimadığim insanların aciları dertleri tasaları canimı kendi sorunlarımdan daha cok acitiyor. Nomu da onlardan birisi. Nomu mutlu olsa bayram edicem :))

O zaman Funda Arar'dan Benim için Üzülme gelsin hepimiz için

Ben de burada dert okuyup kendi dertlerimi unutan biriyim.
Çok az derdim var bir de buradan çıkmıyorum ne kadar mantıklı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…